Sta mislite? Danas je 9dnt 2 blastice. Dakle danas vi kao M trebala doc.
Ma to se traži wuhuhuhu martina 🥳🤞🙏🏻🤞🥳 stize 🐣 za🎅 😘

Cure,15 jajnih stanica!!!! Neznam jos kakve kvalitete al 15 ❤❤❤❤ placem od srece. Jos sam tu,urokana,spavala sam i kad sam se probudila,rekli su mi da sam o pecenoj kokosi pricala. Volim vas sve jako i bez vas ovo bi bilo puno gore. Javim se poslije
Wuhuhu 🥰🥰🥰🥰😘😍🤩

Anitram, vidi se super crtica za 9dnt, bravo 🥰🥰
Ja vam radim od kuce cijelo vrijeme, znam samo da prošli put kad sam uzela 2 tjedna bolovanja zbog spontanog kojeg sam riješila doma, sam dobila placu puno manju i zacudila se, te mi poslodavac rekao tih 2 tjedna ne isplacuju oni nego moram predati na hzz.. taj ostatak sam dobila tek iduci tamo mjesec, sto mi bezveze..i sad me muči ovo krvarenje, dal raditi ili ne..zasada sam samo ovaj tjedan uzela, ak bude bolje vratila bi se idući tjedan.
Erica, super 🥰😍😇
Trudnicice moje zanima me nkj, ja sve češće nekak osjetim to štucanje bebe. E sad osjetim ga dole (bar msm da je to to, onak ko puls je i puno slabije od udaraca). Jel to znači da je moja cura glavom dole ako se osjeti dole? 🤗

🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Vm ja sam s bolovanja od aspiracije do bete, koje je produljeno do 1.uzva odmah prebačena na komplikacije… Tako da od aspiracije nisam više uopće radila…..
MANEMOJ, Ruska1986 da, komplikacije su 4250kn, rodiljni do 6 mj djeteta tvoja prosječna plaća a drugih 6 mj bi trebali biti 5500, ne 5200? Il sam ja krivo skuzila….
Erica woow super🥳
Sbjelis sretno, neka dođe velika i lijepa🤞🤞
Anitram sjena se vidi, ali ni ja ne znam kakva bi na tom testu ovaj dan trebala biti…..
Prvih 6 mjes. Prosjek 6 zadnjih placa(satnica se obracuna), drugih 6 mje. 70% od proracunske osnovice

Vm ja sam s bolovanja od aspiracije do bete, koje je produljeno do 1.uzva odmah prebačena na komplikacije… Tako da od aspiracije nisam više uopće radila…..
MANEMOJ, Ruska1986 da, komplikacije su 4250kn, rodiljni do 6 mj djeteta tvoja prosječna plaća a drugih 6 mj bi trebali biti 5500, ne 5200? Il sam ja krivo skuzila….
Erica woow super🥳
Sbjelis sretno, neka dođe velika i lijepa🤞🤞
Anitram sjena se vidi, ali ni ja ne znam kakva bi na tom testu ovaj dan trebala biti…..
Prvih 6 mjes. Prosjek 6 zadnjih placa(satnica se obracuna), drugih 6 mje. 70% od proracunske osnovice
odnosno 2.328,20 kune za drugih 6 mjeseci

Trudnicice moje zanima me nkj,ja sve češće nekak osjetim to štucanje bebe. E sad osjetim ga dole (bar msm da je to to, onak ko puls je i puno slabije od udaraca). Jel to znači da je moja cura glavom dole ako se osjeti dole? 🤗
Da 😍😍😍

Erica pa to mi kaži!!! Kakav si ti ženo šampion!! Svaka čast, kakav će to party biti u labu 😄
Tanja generacijo, 3 blastice su više nego fantastičan rezultat. Sada krećemo da brojimo, ali meni se cini da tu mora biti bar jedan mali koji će da zagrize i neće da pusti svoju mamu (mada me ne bi čudilo da budu i dva) 😘😘😘
Sbjelis čekamo tvoje čudo i navijamo najjače 😍😍😍
Doria mi cemo da verujemo u nas jedan pobednički folikul. Na kraju - dovoljan je jedan 🤩💪💪💪🧚🧚🧚
Malo mi je danas laknulo. Mama je od jutros malo bolje. Jedva čekam da je kasnije malo čujem. Kod mene malopre bilo poslednje pikanje Menopurom. Večeras u 18h još Fyremadel, pa u ponoć štoperica 🤞🤞🤞

👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Pozdrav svim borilicama ...naime trebam pomoc, imala sad do sada 6 transvera po dvije blasticste i nikako da ostvarim trudnocu. Danas mi je 5 dan os transvera ( 6 put ), opet dvije blastociste su vracene, zanima me dali je normalno da imam uzasan pritisak na jajnicima kao da cu dobiti stvari, sta mislite dali postoji jos mogucnost da sam ostala trudna, jucer sam radila rani test i negativan je ? hvala puno
ja 38 god.suprug 38 god.
1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
AMH 32
svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg
Hvala vam cure. Pocelo je bolit pa me zadrzavaju jos sat vremena da se uvjere da nema krvarenja u trbuh. Iako bi ja rekla da je od aspiracije ovo bol. Piskila sam normalno i nisam dobila nista za bol i logicno da me sad boli.
Mtbica nisam rekla,bila sam osamucena... neznam jel automatski zaleduju ili...
Hvala na podrsci,nisam popamtila sve,kad dodem doma vas detaljno procitam.

💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji