Cao cure, sretno svima koji danas nesto cekaju!
Lita su javili, kako napreduje?
Sto se tice fantasy/ jako jako volim/ a cesto i zivim u tom svijetu 🤣🤣🤣 opet smo imalo maraton Hobita, pa sad planiram opet GP! Ako imate koju preporuku, samo kažite 😃
MTB nadam se da si bolje i da ti je produženi vik pomogao da imas vremena za tugu ❤️
Ja sam isto vik nesto tugovala, poslala sam upit za neku terapiju za parove... razmisljam eto da malo sa nekim prodemo ovaj put! Naime, mm samo pozitivu brije i uopce me nece slusati ista kad sam tuzna i onda zna biti grub misleći da ce me to trgnuti ali mene to gura dublje... pa eto mozda nam treba neki kanal da komuniciramo ok o tome!
I danas jakooo pada snijeg tu u GK i mislim da najava vremena nije neka, a 17.4. nisam sigurna cu moci, ali jos bi ostala zapisana 🌸
BjeliS ti neces danas betu raditi? kako si?
Meto zao mi je zbog korone, drzim fige na pregledu...
Anksi nadam se da si ok i da brzo krene dalje!
Erica si ti dobro? Simptomi? ( valjda sam zapamtila ok da si bila pozitivna pa sve stopirano/ako nisam-sorry )
Miss kad je pregled? Brzo? Su bolovi manji? 🤞🏻❤️ Da jesu...
Ruška bas Kate vec zeza mamu i prije izlaska... orava ovnica, nema sta .... zelim ti da se sto prije upoznate i da ti se hemici smire ... bas mi zene svasta moramo prolaziti ....
A za malu Nikol, nemam rijeci! Tuga je ogromna! Dal sto mozemo, trebali bi moci- ali trulo je od dna... treba punooo uloziti u najslabijeg u smislu obrazovanja, zapošljavanja, stalne zdr skrbi, uvjetovano davati socijalnu pomoc i zastititi socijalne radnike ( slucajno znam da svega doživljavaju ) A koliko ta dječica trauma imaju u tako maloj dobi .... ufffff.... no stvarno treba mjenjati zakone... i prestati žmiriti na ovo ili ono...
Neki dan sam bas diskutirala ( vezano uz pse na lancu ) pol ljudi koji tako drze lance su i sami na jos gorem lancu ( i gladni i smrznuti i nemaju osnovne uvijete ) a samo ih preskacemo i ne vidimo... ogromni su to problemi... ali mislim da bi dosta toga se moglo i moralo moci bolje!
Vuki nisu nis javili.. da su sve propale bi sigurno zvali 😂😂 pa mi je to ok dok ne zovu haha. Ne planiram ih zvati. Sutra cu ih samo zvat ako mi se ne jave u koliko je transfer u cetvrtak
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cao cure, sretno svima koji danas nesto cekaju!
Litasu javili, kako napreduje?
Sto se tice fantasy/ jako jako volim/ a cesto i zivim u tom svijetu 🤣🤣🤣 opet smo imalo maraton Hobita, pa sad planiram opet GP! Ako imate koju preporuku, samo kažite 😃
MTB nadam se da si bolje i da ti je produženi vik pomogao da imas vremena za tugu ❤️
Ja sam isto vik nesto tugovala, poslala sam upit za neku terapiju za parove… razmisljam eto da malo sa nekim prodemo ovaj put! Naime, mm samo pozitivu brije i uopce me nece slusati ista kad sam tuzna i onda zna biti grub misleći da ce me to trgnuti ali mene to gura dublje… pa eto mozda nam treba neki kanal da komuniciramo ok o tome!
I danas jakooo pada snijeg tu u GK i mislim da najava vremena nije neka, a 17.4. nisam sigurna cu moci, ali jos bi ostala zapisana 🌸
BjeliSti neces danas betu raditi? kako si?
Meto zao mi je zbog korone, drzim fige na pregledu…
Anksinadam se da si ok i da brzo krene dalje!
Erica si ti dobro? Simptomi? ( valjda sam zapamtila ok da si bila pozitivna pa sve stopirano/ako nisam-sorry )
Miss kad je pregled? Brzo? Su bolovi manji? 🤞🏻❤️ Da jesu…
Ruškabas Kate vec zeza mamu i prije izlaska… orava ovnica, nema sta …. zelim ti da se sto prije upoznate i da ti se hemici smire … bas mi zene svasta moramo prolaziti ….
Hvala ti 💜❤💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tiinaa, e, to ti je kad ne pratiš na nastavi. Već danima piše 7.4., trebala si prije ispraviti.
Sretno danas!!!
Ruska1986, samo još par dana... pa će ti hemači biti najmanji problem dole.
Lita.1234, ne iscuri sve, samo višak.
Anksi, jesi mjerila DHEA-S? Nemoj ga na slijepo uzimati... Inače, preporuke imaš ovdje: https://itstartswiththeegg.com/supplements/
vuky, parna terapija vam je super ideja, podupirem.
Što se vremena tiče, fuj fuj fuj fuj. Nadam se da će se popraviti do 17.4. Znam da neke nastrane lavice ovdje (sbjelisi, tebe gledam ) vole bijelo govno, ja sam Dalmatinka.
💔💔💔
Tiinaa, e, to ti je kad ne pratiš na nastavi. Već danima piše 7.4., trebala si prije ispraviti.
Sretno danas!!!Ruska1986, samo još par dana… pa će ti hemači biti najmanji problem dole.
Lita.1234, ne iscuri sve, samo višak.
Anksi, jesi mjerila DHEA-S? Nemoj ga na slijepo uzimati… Inače, preporuke imaš ovdje: https://itstartswiththeegg.com/supplements/
vuky, parna terapija vam je super ideja, podupirem.
Što se vremena tiče, fuj fuj fuj fuj. Nadam se da će se popraviti do 17.4. Znam da neke nastrane lavice ovdje (sbjelisi, tebe gledam) vole bijelo govno, ja sam Dalmatinka.
I to sta kazes 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Hej evo zvao me dr M. Pita on dobro hocemo mi taj transfer ili cemo nekom drugome dati 🤣🤣
Kaze da su svih pet i dalje zivi 🤣 neke su tek na 4,5 ali se i dalje razvijaju nisu stale, a neke su 6,7. Ugl kaze da je bila dobra odluka peti dan. Ugl transfer u cet u 12. ❤
9 oplodeno 🥰🤞
Jutrooo evo mi zavrsili, naravno pukao folikul, vidi se zuto tjelo vec…. tako da ode jajna stanica ali pokrili smo pa kozda i bude cudo! Dobila sam stimulaciju za sledeci mj. Menopur od drugog do 6 dana i onda kontrola 6-og ….
Bas mi je zao. Iskreno nezz kako si netko od dr moze dozvoliti da tako faila.. eto. Drzi se i pripremi za slj postupak
9 oplodeno 🥰🤞
Danas imamo:
Tanja79- 6.4. transfer
Bjankaa - 6.4. beta
stani - 6.4. UZV, tri slatke bete
lioraliora- 6.4. druga beta, prva je ogromna
Andela111 - 6.4. aspiracija
Ruska1986- 38tt mala gimnastičarka, 6.4. CTG
miss1502- 23tt, it's a boy!! 6.4. UZV
Sanjich- 12tt 6.4. UZV
Sretno lavice!!!
Dobro jutrooo 🥰
Sretno curee!!! 😘😘
Jutroo curee 😁😊
Meto sretnoo ❤️
Tirelesslvy zao mi je što uh nema više ali znaš da je samo jedan dovoljan 🤞🙏😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Dobro jutro cure, evo mene sa UZV.
Doktor se iznenadio sto sam vec dosla, da je mislio da iduci tjedan dodjem, ja kazem ne znam sta ste vi mislili, znam sta ste rekli :)
Nalaza: uterus u AVF u u kavumu vidljiva GV 3mm, andexa obostrano uredna, nema izljeva. Terapiju nastavljam sve isto
Za 10 dana pregled kad se mora vidit plod i cuti srceko
Toliko sam bila preplasena, prestrasno i jos uvijek sam. Blazene zene koje ne znaju za ovakav strse i iscekivanja.
Nekako kad sam dosla na pegled, strasna guzva je bila, sve trudnice sa trubusica do zuba, nekako sam bila sretna jako pozitivna oko svih njih. Nemogu to opisati.
Svima ostalima danas, a ima nas puno sretno vam i navijam za svaku od vas! Sretno lavice!!! Borite se i ne odustajte!
Uglavnom samo mi se place...
JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
12/2020 & 01/2021: AIH 0
03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
16.04. 💔 vanmatericna op.
Sortiraj odgovore
Najstariji