MTBica ja obožavam i Harrya Pottera i sve što ima veze sa fantasyem ikakvim 😁
Drži se, nije ni čudo da si down, pa previše je to svega u malo vremena. Radi sve ono što ti se trenutno radi 😘
I ja. I Harry Pottera, i LOTR, i SW, i ST, i ... totalni sam nerd Volim gledati, čitati (i papir i ebooks), igrati, sve.
Bolje da ne grupa ne vidi kako izgleda veći dio mog dnevnog boravka i moje jako bogate kolekcije svega ikad
(Jesi čitala Sandersona? Nema izbora na hrv, ne prevode ga baš naši...)
💔💔💔
Vecer cure.. nadam ste da ste imale lijep produzeni vikend 🥰
Polako se blizi moj utorak odluke ... narucena sam u 14 sati na vadenje bete... grudi me i dalje bole da ih nemogu takniti... podrigivam to je uzas i nakon case vode... nemam apsolutno nikakvih bolova niti krvarenja, u prosloj trudnoci sam unatoc terapiji procurila ... pa mi to daje neku nadu... Bog nek odluci kako ce biti 😊 a vama svima sutra zelim velike bete i sretno svima sutra sve što vas čeka.. vidim da ce biti zanimljiv dan 😚😚
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Vezano za fantasy…
Neki dan su na telki bile Čudesne zvijeri, fora.
Prvi dio, da, ugodno iznenađenje.
Drugi dio, veoma neugodno iznenađenje.
Pogledala u kinu čim je došlo, naravno. I onda ponovila još par puta. U kinu.
💔💔💔
Tinaa mislim na tebe cijeli vikend. Drzimo figice sutra ❤
MTBica dakle, tu smo!
oharascarlett14@gmail.com
MTBica
Savrseno!
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Miss 🤞🙏 za sutra 😍🥰
Sbjelis vadis betu sutra?
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Hej ivevk ok sam. Nise me ne boli vise. Aspiracija je bila skroz zabavna, bas kako je Mtbica rekla, smijala sam se i doslovno sam osjetila dva mala pikica i to mi je bilo smijesno. Uhvatila me kao jaka menstralna bol navecer tek, al ujutro kad sam se probudila nista. Danas sam se rolala i skakala vijacu🤣😅 (ucim dijete) ugl preporucam ti stvarno bez anestezije, nebi te muljala ni najmanje, ko sto nisu ni Ruska ni Mtbica. A nikad ne znas sto kod anestezije moze krenut krivo. Ugl, jucer su mi javili da od 7 js, 5 je bilo zrelih i svih 5 su se oplodile. Transfer 5. dan. (cetvrtak)Vidjeti cemo koliko ce ih ostati. Rekli su da ce mi sutra javiti kakvo je stanje. Moram priznati da sam mislila da cu se puno vise sekirati oko toga al totalno sam hladna, cak onako mi se dogodi i da zaboravim da cekam da mi jave. Shvatila sam da vise ne mogu utjecati na to pa sta bude biti ce.
Znam da si luda. A i taj Covid je jbt. Mene i muza je u 11. mj bas streslo. Nismo se mogli pomaknut iz kreveta 4 dana, al bas ono povracanje, kosti, vrtoglavica i glavobolja ful i izgubili njuh. Iznemadilo nas. Vjeruj bolje da ti je tako, ima ljudi koje ne ulovi jako, i imas srece da je tako. Nadam se da test nije pogrijesio i da ti nije propalo bzvz. Al brzo ce proc 3 mj. Mtbica vidim da si se malo makla i neka si. Odmori i uzivaj u serijama.
Druge cure ne pratim bas jer sam se malo iskljucila iz svega, treba mi mir i da sto manje razmisljam o svemu. Ali mislim na vas ❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sbjelis drzim 🤞🤞 za betu❣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska