Dosao nalaz,NEGATIVNA! Tako da,u 22 h štoperica i čekamo srijedu 8 ujutro.
Ivekk nadam se da te ne boli,jesu poceli pucat folikuli?
Anksisve znam,ja u 12om trebala po lijekove i nalaz pokazao pozitivna. Nisam imala simptome,tek sam poslije skuzila da moguce da sto sam imala 2 dana prehladu i gubila miris u par navrata kroz dan da je ocito to bilo to. Inace,prehlada mi traje puno dulje i isto mi miris oslabi pa sam nekako mislila da je to to jer sam prije tog imala negativan test. Uglavnom,zelim ti brz oporavak,i sto laksi ❤
Mtbica 🥰
Sbjelis😘 drzi se,navijamo i dalje!
Emma zao mi je zbog endo,moj vjeciti strah 😱 nadam se da ces je opet stavit pod kontrolu,mozda je samo ovaj prvi ciklus jaci jer je ipak tijelo bilo podvrgnuto stimulaciji. 😘
Svim curama,vrlim vas
Nadam se i ja..jer je ne mogu smislit vise..pola trbuha mi je u endo..ali najvise me smetao zapravo taj endometriom koji mi je bio bas u jajniku..i strah me uvijek da mi iz tog žarišta ne naraste novi. Ma gadni su ti bolovi...puj!🥺
Za sada racunam da sam s te strane jos uvijek prohodna pa da imam sansu i za prirodnu trudnocu🙏..desni jajovod nemam.😏..Vrime ce svoje pokazati. Necu se žurit u novu stimulaciju🤔
💁♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
Stiže nam baby E🩷👶
ericaa super za covid test, jedna briga manje, 👍Držim ti fige da sve prođe ok 🤞🤞🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ericaaaaa supeeer za Ccovid test, wohoooo!
Andela kako znas da je pukao?
Sunflower mozes vaditi u srijedu pa opet u petak 😉 Vratili su ti blastice, to ce biti 15dno. Ti komotno kozes vaditi i sutra 😉
Ja vadim u srijedu..
Hvala vam cure. Da, to bi zaista bilo čudo ❤
Malo sam se smirila. Složila sam si u glavi da od 3 smjera u kojima ova priča moze krenut, da je vanmaternicna zadnja, treća opcija 👀 To me drži da ne izludim. U subotu sam bila baš koma, a ni ostatak vikenda nije prošao bajno, ali preživjela sam! Sutra mlin na poslu opet. Do sada me mucio jedan projekt, a sada su 3.. Bas je sve u nekom na pola statusu.. Zapelo. 🙈😳😬 Ali krenit ce.. Mora!
oharascarlett14@gmail.com
Miss sutra beba 💙
Daaa 💙❤️💙❤️
Bit ce i kod tebe sve dobro,ja isto vjerujem u cuda, a za vanmaternicnu stvarno mislim da nije, prije onda biokemijska sta znas da nije loša opcija jer nas ima punooo koje smo nakon nje odmah zatrudnile...znam da to sad nije neka utjeha i nemoj zamjeriti ali je to stvarno i istina. Drzim ti fige od srca i zelim svu srecu.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Dakle, ja sam malo out ovaj vikend, dosta sam gadno potonula. Čitam vas, ali nisam baš sposobna biti prisutna kao inače. Bit će bolje.
Lucyinthesky, nisam ni sumnjala da bi tu mogle imati sličan ukus.
Daj priliku seriji, u prvoj epizodi malo baca na heripoterovski stil, ali jako jako brzo počne imati svoje čudne tvistove i poremećene linije radnje. Veselim se i bojim svake epizode, a tek sam na desetoj prve sezone. Kažu po forumima da serija raste iz sezone u sezonu.
ericaa, wooohoo, to su dobre vijesti.
Anksi, ne bojim se ja da ti nisi svjesna prioriteta. Bez Ginekološke Kontrole, ništa!
Krećemo s dogovorima sutra navečer, za sad imam na popisu da su ove cure prijavile dolazak:
MTBica
sbjelisi
blacksheep
VM
vuky (uvjetno)
ericaa
ANKSIMORON
💔💔💔
Miss ❣❣❣ sretno na pregledu…
Erica onda me kuzis kako je 😔😔 sretno u srijedu i nadam se da ces sve svoje probleme rijesiti bezbolno 🥰🥰🥰
Da sutra svasta nesto… biti ce zanimljivooo…
Sretno svima sutra 💞💞
Isplakala sam dusu i tijelo bila. Al onda sam bila zahvalna da smo svi (cijela obitelj bila pozitivna) dobro prosli i nekako je proslo to vrijeme,sad kad pogledam,cak i brzo 🙂 odmaraj,slusaj tijelo i proci ce. Uz sve ovo,jos se i s tim borimo. Ali racunaj da si onda 3 a najvjerojatnije 6 mjeseci ipak mirnija 😘
I hvala ti na lijepim zeljama. Nadam se da ce se ovo isplatiti i dobiti koji embrij da ipak mirnija idem na laparoskopiju. E da,imam i miom i spominju i drugi jajovod tako da cu reci da sve dobro pregledaju i sve sta misle da smeta nek izvade osim jajnika i maternice. Sta je tu je. Bit ce vremena i za plakanje nad cjevcicama 😅
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTBica ❤
Ericaa stvarno si lavica ❤
Miss hvala 😍
oharascarlett14@gmail.com
Sbjelis,Lucy,Emma,Mtbica hvala cure🥰🥰😍😘
Emma poznato mi sve,za sad je meni samo endometriom ali bojim se tog cuda vise od icega. Prvo sad odmor i oporavak,onda dalje 😘❤
MTBica tu smo ❤ kad zelis,koliko zelis/mozes/trebas😘 vrlimoooo te
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
MTBica ❤Ericaa stvarno si lavica ❤
Miss hvala 😍
Sve smo. ❤ To sto se osjecam ko polovni fićo iz 52e to je druga prica🤣🤣🤣 a kaze meni muz da nezna kako mi pomoci ali da si on moze izvaditi 5 dijelova koje mu nisu vitalni pa da smo oboje polovni 🤣🤣🤣 nisam znala bi li plakala ili se smijala ❤ sad su poceli spominjati taj hidrosalpinks i nesto mi je receno salvi... zaboravila sam. Pa cu reci da pogledaju oba. A miom je 2 cm intramuralni,u zidu maternice. Tako da kad vec idem nek sve pogledaju.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji