Sbjelisi, mogu misliti koji sok i nevjerica. Ja navijam da si ti nase cudo za Uskrs i da ce za dva dana beta biti bas onako bucmasta 😘
Monikica24, zao mi je, znam taj osjecaj...
Lita, super brojka, navijamo za sedmorku 😉 eto vidis, rekle smo ti da su te drogw super, ma ja bih njih i poslije transfera pa sve do bete, bas onako lijepo osamute 🤪
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
MaloTele ma da, ne isplati se nervirat oko nečeg što ne možeš promijeniti. Barem si spremna od početka na to, nije te iznenadilo, redovito ćeš provjeravat, vjerojatno rodit u 37.,38.tt i to je to. A svrab ti možda i ne bude nešto strašan i jak🤞🤞 da, voli papati na mamu i sad je bila protestirala zbog prehrane, a sad kad sam se vratila na normalnu prehranu ima da se počne debljati 🥰
Lucyinthesky hahaha😂😂 šećer pod obavezno, sad kad sam otkrila kako je fin umjesto soli, sve ću secerit 😂
Hvala svima❤️ otišao je muž po novu majonezu. Sve u staklenkama imaju točkice, pa je uzeo u plastičnom ambalaži i pogodite: Imaju točkice 😂mislim da ne bum jela francusku sutra ipak 😅
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
MaloTele ma da, ne isplati se nervirat oko nečeg što ne možeš promijeniti. Barem si spremna od početka na to, nije te iznenadilo, redovito ćeš provjeravat, vjerojatno rodit u 37.,38.tt i to je to. A svrab ti možda i ne bude nešto strašan i jak🤞🤞 da, voli papati na mamu i sad je bila protestirala zbog prehrane, a sad kad sam se vratila na normalnu prehranu ima da se počne debljati 🥰
Lucyinthesky hahaha😂😂 šećer pod obavezno, sad kad sam otkrila kako je fin umjesto soli, sve ću secerit 😂
Hvala svima❤️ otišao je muž po novu majonezu. Sve u staklenkama imaju točkice, pa je uzeo u plastičnom ambalaži i pogodite: Imaju točkice 😂mislim da ne bum jela francusku sutra ipak 😅
Hrvatske tragedije: #uskrsbezfrancuske 😂
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Cure jedno pitanje? Zasto sam ja danas dobila duphastone i utrogestan i da moram piti sljedecih 14 dana? Zar nebi to trebalo od Transfera 14 dana? ili.. to znaci da nakon transfera pijem samo 10 dana?
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Cure jedno pitanje? Zasto sam ja danas dobila duphastone i utrogestan i da moram piti sljedecih 14 dana? Zar nebi to trebalo od Transfera 14 dana? ili.. to znaci da nakon transfera pijem samo 10 dana?
Počneš od aspiracije, da ti progesteron naraste do transfera.
Manjak progesterona uzrokuje spontane, ovo to sprečava.
💔💔💔
Piješ do negativne bete ili do minimalno do 12tt trudoće, ovisno u koju stranu odlučiš otići.
Tj utriće guraš, Duphaston piješ.
💔💔💔
Piješ do negativne bete ili do minimalno do 12tt trudoće, ovisno u koju stranu odlučiš otići.
Tj utriće guraš, Duphaston piješ.
da kuzim to, zbunilo me zasto pise 14 dana od danas, pa ne vadim betu 9dnt.. .. znaci da pijem duze od 14 dana. oke, thank you
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Regenbogen danas ujutro si bila na UZV i folikul je bio 17? I danas si vadila krv? Znaci izmedju UZV i vadjenja krvi je pukao folikul? 😳
Joj. Svakako se poseksaj.. A ovo s dr.. Ne znam sto bi ti rekla 🙊🙈😲
Vezano za to.. Meni je dr objasnio da se ponekada zna dogodit da folikul pukne a da opna ostane citava jos neko vrijeme i onda moze bit nezgodno procjeniti je li bila O, pogotovo ako ne vidi folikukarni izljev.. Nisu cesti slucajevi ali evo mojoj prijateljici je bas ovaj ciklus bilo tako pa su vijecali sta ce i koji dan napravit fet..
Bravo Sanjich, misterij rijesen.
👏👏 Svakacast.
oharascarlett14@gmail.com
LucyLou❤😘
Anchy321 😂😂
Tuma mozda je majoneza odvijsk tockasta, ali smo sada primjetile 😂😂😂😂
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji