Cure-u glupoj sam situaciji, ne kužim u kojoj sam fazi, LH trakice nemam, menga počela u subotu lagano, u nedjelju teklo, u pon vise skoro ništa, u utorak malo roznog, jučer blijeda kap, danas sluz (ko ovulacija) pomijesana mrvicu s blijedom krvi… stimulirani zadnji bio u rujnu.. u kojoj sam fazi? Jel to moguce ovulacija vec???
Meni je tako prošli mjesec, 2 dana M trajala, pa sluz, nisam pratila trakama jer ih nemam više, ali s obzirom da sam dobila M nakon 14 dana i da su me sise počele bolit oko 6DC, ispada da sam imala O na 6DC (ako sam je imala), a mjesec prije je bila 9DC, to je dokazano jer sam tada bila u dr. I meni je stimulirani zadnji bio u 9 mjesecu, jedino što sam u 12-tom bila jedan ciklus na estrofemu pa da to nije utjecalo. Isto vi to pokrijte
Ja znam ženu koja se seksala nezaštićeno za vrijeme menstruacije i ostala (neželjeno) trudna. Mislim, bila je kasnije sretna i rodila i sve u redu, ali nije planirala i mislila je da je sigurna ako se seksa za vrijeme menstruacije.
Tako da, nekim ženama se to nekad fakat zna čudno pomaknuti.
💔💔💔
Joj, BAJO1, baš te vrlim, ali ono, jako vrlim. Hvala!!!Bozma, Fett je već pisala o proteinima, doduše ne o wheyu nego proteinima iz hrane.
Jesam rekla da joj je prošireno izdanje fakat prošireno, bolje mi je od onog starog.
Ima mi smisla da ova ženska nije imala hiper, pa zar nije jedna od preporuka kod hipera da se pojačaju proteini?
Pa možda je baš whey pomogao da nema hipera. Sumnjam da ga je itko tu uzimao nakon punkcije jer eto tada ležimo i odmaramo pa nam nije palo na pamet
evo video, gledala sam na preskoke, ali nisam uhvatila da je spominjala hiper
https://www.youtube.com/watch?v=lgcFpo8daBI
Pa da, ne pada nam na pamet uzimati.
Doduše, meni su toliko puta rekli da ne mogu otići u hiper da nisam ni razmišljala o tome.
💔💔💔
Dakle, krivo sam shvatila MM danas. Gića je samo vidio, sa biologom je pričao. Zadovoljan je njime, kaže da sam dobro odabrala očeve našoj djeci.
💔💔💔
Miss kako si ti? Jel imaš zanimacija dok ležiš?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Što se tiče proteina, mene muči što uzimati nakon transfera. S transferom izbacujem sve praškove (inače uzimam whey), ne znam ima li nešto što je prirodno i nema raznoraznih dodataka od tih proteina pa da ih mogu uzimati?
Imas protein badema i graška u Bio&Bio ducanu. Ja sam ih koristila, sadrže oko 80% proteina i nemaju nikakvih dodataka.
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Žao mi je zbog svih beta koje se nisu duplale prema očekivanom i nisu odgovarajućih vrijednosti. 😞😥
Sanjich divna beta! 😍
Dada sigurna sam da će tvoja biti odlična! ☺️
Drago mi je zbog svih lijepih UZV-a bebica.
Ja sam bila na konzultacijama i idem u postupak u 4.mj. Bila sam kod dr. Lane Z.H. Imam pitanja za sve koji su bili u Pol. Škvorc. Prati li dr. koji bude na konzultacijama cijeli postupak ili se ondje izmjenjuju? Negdje sam prije pročitala da se izmjenjuju i da su oboje upućeni u situaciju.
Također me zanima koliko često se ide na folikulometrije? Ne znam jesam li dobro zapamtila da samo 2 puta osobe koje su iz udaljenijih područja? Bila sam dosta dugo na konzultacijama i puno toga smo prošli pa više nisam sigurna.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Što se tiče proteina, mene muči što uzimati nakon transfera. S transferom izbacujem sve praškove (inače uzimam whey), ne znam ima li nešto što je prirodno i nema raznoraznih dodataka od tih proteina pa da ih mogu uzimati?
Imas protein badema i graška u Bio&Bio ducanu. Ja sam ih koristila, sadrže oko 80% proteina i nemaju nikakvih dodataka.
Hvala!!!
💔💔💔
Dia85moguće da je to onda; radi reakcije na lijek. Ja sam ih imala oko 15-tak, AMH mi nije bajan, još se išlo da Rekovelle da se smanji broj stanica, a kad ono boom.
VMpošto je beta opet narasla, moguće je i ono "najgore". Jesi vadila progesteron i estradiol možda?
AuroraB nemam pojma, ja sam s Gonala 150, spuštena na 100 pa na 75 uz Orgalutrane, štoperica Decapeptyl i od 10 barem folikula na svakom jajniku samo 3 zrele stanice..kaze dr da je ili do stanica ili do lijekova (npr. dana mi je stoperica bez betaHCGa zbog straha od hipera)..i meni je rekao Rekovelle da bi u drugom postupku.. ko ce ga znat..sad sam trenutno osim te brige (a kao imali smo "samo" brigu spermiogram na početku), jos u brizi oko pozitivnog ANA testa i imunologije jer bi G htio da sve ispitamo i obradu imunologa prije FETa😨
Dia85 meni je i ENA i ANA pozitivna te uz to još neke imunološke stavke pa mi sad na konzultacijama rekla dr. da sam zdrava, a vidjela je to i komentirali smo. Nisu valjda značajna odstupanja. Tako da ne mora biti ni kod tebe loše.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Žao mi je zbog svih beta koje se nisu duplale prema očekivanom i nisu odgovarajućih vrijednosti. 😞😥
Sanjich divna beta! 😍
Dada sigurna sam da će tvoja biti odlična! ☺️
Drago mi je zbog svih lijepih UZV-a bebica.
Ja sam bila na konzultacijama i idem u postupak u 4.mj. Bila sam kod dr. Lane Z.H. Imam pitanja za sve koji su bili u Pol. Škvorc. Prati li dr. koji bude na konzultacijama cijeli postupak ili se ondje izmjenjuju? Negdje sam prije pročitala da se izmjenjuju i da su oboje upućeni u situaciju.
Također me zanima koliko često se ide na folikulometrije? Ne znam jesam li dobro zapamtila da samo 2 puta osobe koje su iz udaljenijih područja? Bila sam dosta dugo na konzultacijama i puno toga smo prošli pa više nisam sigurna.
Da, izmjenjuju se njih dvoje i kroz folikulometrije i kroz postupke aspiracije i transfera, zavisno u čijoj si smjeni dobila termin. Na ovo drugo pitanje ti neznam odgovorit, jer ja sam dosta blizu pa meni nisu spominjali ništa vezano za to
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Any super vijesti 🥰🥰
VM žao mi je što si sad u neizvjesnosti i što ti se to događa. Ja se baš ne razumijem, ali držim fige da nije iz vanmatericna ni ništa slično, da beta samo malo sporije pada 🤞🙏
Dada mislim da se nemaš kj brinut, ova točkicaa je i predobar znak. Bit će sve super. Jedva čekam danas tvoju lijepu betu 😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️