Inter
Aaaa Hebek je mene porodio 💙🥰 bas me tetosio 🤗 super lik, jos dok sam bila u postupcima znao doci u sobu za pregled pa sa mojim muzem se skompao, vicevi i muske gluposti, pa su na porodu zbijali sale na moj racun, cak sam se uspjela i svadjati sa njim na porodu 😂😂😂
.
Eee ovak ti ulazis sa krive strane pa zato prodjws silne hpdnike i pogubis se.. Znaci nemoj ici na glavni ulaz, nemoj ni na onaj sa bocne strane isto glavni gde ima ona kucica i rampa. Nego ona mala sporedna vrata pored, uvijek neko pusi ispred sa odjela. Popnes se tim stepenicama i lijevo ravno prodjes kroz mpo odjel do kraja ravno i u svom si hodniki gdje ti je amb. Na pocetku tog hodnilka je labos povezan je sa mpo odjelom
Da, ja dođem sa onog ulaza gdje je rampa.. ma kaos!
Je, super je prof i sto mi je najbitnije opusten je i zajebant, a opet strucan .. i nemam dojam da sam na traci, uzme si vremena da mi sve objasni i pokaze i imam osjecaj da se veseli svakom uzv skoro kao i ja😅 dao mi je zadnji put da snimam video sa uzv za mm jer ovaj nije mogao samnom..
Ok, i nemoj uci na taj ulaz, nego sa lijeve strane imaju mala staklena vrata. Na njih udji popni se uz prve stepenice, skreni lijevo i ravno pici kroz mpo odjel do kraja i to je to.
Da jeee zajebant pravi 😄 drago mi je da si kod dobrog doktora 👌🏻👏🏻
Iduci tjedan sam na pregledu pa cu probati tuda, hvala ti na savjetu🥰 ako krenes stucati znas da te spominjem jer sam se izgubila😂😂😂 samo informativno, tim stepenicama ako nastavim gore se ide do patologije trudnoce?
Ma samo pucaj 😂😂😂😂ali neces se izgubiti, ovo je najjednostavnije, ja nikad ne idem keoz druge ulaze da ne obilazim po cjeloj bolnoci, ovo si odmah tam gdje trebaa biti.. Ako nastavis na kat onda si gore na pedijatriji, patologiji, kod rodilja.. Pa na kraju radjaona.. Ali u radaonu se ide sa skroz druge strane, e tu ces se tek pogubiti 😂😂😂😂
Da leia zao mi je jako… vrlim te 🥰🥰
Blacksheep isto 🥰🥰🥰
Ja vrlim vas sve! Bez ovog čopora, bilo bi sve puno teže! 😘😘😘
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Prijavljujem bijedu od bete: 0.1. dobro sam, bila spremna na to. Idemo dalje! 💪
💜❤ saljem zagrljaj...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo izvještaj 😁😁
Prvo što se tiče mog kiselog vrhnja nikakva listeria ni ništa, kaže doktorica da bi odma povraćala i da je morao bit pljesniv.
Što se tiče moje curke, pitala sam ju za pokrete jer sam ju do sad jako jako osjećala, sad ju osjećam ali kao blaži pokreti. Na uzv se vrti ko luda a ja to jako malo osjetim, kaže da je do položaja i da je ona super.
Potvrdile su se moje sumnje da se opet s glave okrenula na guzu 🙈 već me danima boli rebro desno, kak me bolilo kad se okrenula prošli put i eto. Imamo vremena još do 36 tjedna. Bebica je po svim mjerama i svemu super. Uslikali smo samo rukice i nogice jer se nije dala 🙈
I od sad u Škvorc idem samo na UZV sa 34 tjedna, Dr. se složila samnom da nema smisla da me pregledavaju tako često pa ću preglede samo tamo obavljati.
Ono što me začudilo, što je cerviks izmjereni prije 3 tjedna bio 35 mm, a sad je 4 cm, tako da to je idealno, zatvoren, uloziv za vrsak prsta.
Sve u svemu ja sam zadovoljna 🥰🥰🥰❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Da leia zao mi je jako… vrlim te 🥰🥰
Blacksheep isto 🥰🥰🥰
Ja vrlim vas sve! Bez ovog čopora, bilo bi sve puno teže! 😘😘😘
Blacksheep❤❤
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Evo izvještaj 😁😁
Prvo što se tiče mog kiselog vrhnja nikakva listeria ni ništa, kaže doktorica da bi odma povraćala i da je morao bit pljesniv.
Što se tiče moje curke, pitala sam ju za pokrete jer sam ju do sad jako jako osjećala, sad ju osjećam ali kao blaži pokreti. Na uzv se vrti ko luda a ja to jako malo osjetim, kaže da je do položaja i da je ona super.
Potvrdile su se moje sumnje da se opet s glave okrenula na guzu 🙈 već me danima boli rebro desno, kak me bolilo kad se okrenula prošli put i eto. Imamo vremena još do 36 tjedna. Bebica je po svim mjerama i svemu super. Uslikali smo samo rukice i nogice jer se nije dala 🙈
I od sad u Škvorc idem samo na UZV sa 34 tjedna, Dr. se složila samnom da nema smisla da me pregledavaju tako često pa ću preglede samo tamo obavljati.
Ono što me začudilo, što je cerviks izmjereni prije 3 tjedna bio 35 mm, a sad je 4 cm, tako da to je idealno, zatvoren, uloziv za vrsak prsta.
Sve u svemu ja sam zadovoljna 🥰🥰🥰❤️
Super!! Bude se ona jos par puta okrenula🥰🥰 bas mi je drago da je sve ok, jos malo pa finaleee❤❤
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
https://ibb.co/tHSzYSw
Pozdravlja vas 🥰❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inter
Aaaa Hebek je mene porodio 💙🥰 bas me tetosio 🤗 super lik, jos dok sam bila u postupcima znao doci u sobu za pregled pa sa mojim muzem se skompao, vicevi i muske gluposti, pa su na porodu zbijali sale na moj racun, cak sam se uspjela i svadjati sa njim na porodu 😂😂😂
.
Eee ovak ti ulazis sa krive strane pa zato prodjws silne hpdnike i pogubis se.. Znaci nemoj ici na glavni ulaz, nemoj ni na onaj sa bocne strane isto glavni gde ima ona kucica i rampa. Nego ona mala sporedna vrata pored, uvijek neko pusi ispred sa odjela. Popnes se tim stepenicama i lijevo ravno prodjes kroz mpo odjel do kraja ravno i u svom si hodniki gdje ti je amb. Na pocetku tog hodnilka je labos povezan je sa mpo odjelom
Da, ja dođem sa onog ulaza gdje je rampa.. ma kaos!
Je, super je prof i sto mi je najbitnije opusten je i zajebant, a opet strucan .. i nemam dojam da sam na traci, uzme si vremena da mi sve objasni i pokaze i imam osjecaj da se veseli svakom uzv skoro kao i ja😅 dao mi je zadnji put da snimam video sa uzv za mm jer ovaj nije mogao samnom..
Ok, i nemoj uci na taj ulaz, nego sa lijeve strane imaju mala staklena vrata. Na njih udji popni se uz prve stepenice, skreni lijevo i ravno pici kroz mpo odjel do kraja i to je to.
Da jeee zajebant pravi 😄 drago mi je da si kod dobrog doktora 👌🏻👏🏻
Iduci tjedan sam na pregledu pa cu probati tuda, hvala ti na savjetu🥰 ako krenes stucati znas da te spominjem jer sam se izgubila😂😂😂 samo informativno, tim stepenicama ako nastavim gore se ide do patologije trudnoce?
Ma samo pucaj 😂😂😂😂ali neces se izgubiti, ovo je najjednostavnije, ja nikad ne idem keoz druge ulaze da ne obilazim po cjeloj bolnoci, ovo si odmah tam gdje trebaa biti.. Ako nastavis na kat onda si gore na pedijatriji, patologiji, kod rodilja.. Pa na kraju radjaona.. Ali u radaonu se ide sa skroz druge strane, e tu ces se tek pogubiti 😂😂😂😂
Eee onda znam koje su to stepenice😅 za rađaonu ne brinem, kazem ti da imam plan da kukam i zapomazem na ulazu, netko ce me valjda odvesti gore🤣🤣 a i mm je ziheraski tip, on pita kud se ide makar i zna put, za svaki slucaj, a s obzirom da mu to bude jedini posao taj dan valjda nece ovaj put promijeniti taktiku snalazenja u prostoru🤣 za snalazenje u vremenu je vec izgubljen slucaj🤣🤣
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Blacksheep žao mi je za betu,ali kad si unaprijed pripremljen donekle,bude mrvu lakše,barem meni.Super što imaš plan za dalje.
ericaa ma nije da sam neki cuger,ali popijem ja pivu,čašu vina ili šta god mi se pije,sve do transfera.To je skroz ok,sa time baš ništa ne možeš zeznuti.
ANKSIMORON držim ti fige da nije covid,nemoj se zafrkavat,pa kako ću ja u postupak bez tebe Ako je,onda ti želim da bude lakši oblik.Za Betu ne znam.U Ivf-u,ako iz bilo kojeg razloga propustiš termin tj mjesec u kojem si zapisana,ne može se prebaciti na idući nego prvi neki slobodni dalje.Tako su meni rekli.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sanjich hvala, vidim Bemfola 150 ima 11 mikograma folitropina, ja sam dobila Rekovelle 6 mikograma. Ovisno i o AMH, meni dosta visok na 171cm i 60kg, pa se doza smanjuje razmjerno tome, plus drukciji je lijek jer je bemfola kao ovaleap "zivotinjskog" porijekla
a rekovelle ljudskog. Vjerujem dr i ndm se najboljem. Prosli put je bilo kaoticno.
Anksimoron brijes da si dobila covid? pogledaj upute na mailu od bete plus mozda pomogne. Pricekaj test i pitaj ih. Ndm se da ce biti negativan🤞🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji