Mtb
Joj bas sam si odmah pomislila na one kroasane rekoh samo ih ne mora vise jesti🙉🙉🙉..
Meni muz uvijek kaze da ima puno gorih i tezih zivotnih situacija od ne imanja necega sto u biti nismo nikad niti imali..
Imali smo i imamo zelju, ali bebe nismo izgubili jer ih nikad nismo ni imali…
I bas to, i samu me bude sram kad se sjetim cime sam isla tjesiti ljude u teskim zivotnim situacijama, nekad je stvarno bolje reci samo zao mi je, i tu sam💓…
A cuj, mozda mi jednom ipak idemo u CESKU po neka mladja jajca🙈🙈🙈
GK =GRČKU sam htjela NAPISATI ne Česku🙆♀️
Lako za jajca, ja bih u Grčku
A za donaciju mi očito treba surogat, neka sa dobrom maternicom
💔💔💔
Ja volim vino! Popit cu ja za tebe! Doduše, upravo i pijem crno vinceko, pa zivjela MTB i druge hrabre lavice! 🥂
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
MTB jaaako mi je žao! ❤️😢😢😢
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Mtb
Joj bas sam si odmah pomislila na one kroasane rekoh samo ih ne mora vise jesti🙉🙉🙉..
Meni muz uvijek kaze da ima puno gorih i tezih zivotnih situacija od ne imanja necega sto u biti nismo nikad niti imali..
Imali smo i imamo zelju, ali bebe nismo izgubili jer ih nikad nismo ni imali…
I bas to, i samu me bude sram kad se sjetim cime sam isla tjesiti ljude u teskim zivotnim situacijama, nekad je stvarno bolje reci samo zao mi je, i tu sam💓…
A cuj, mozda mi jednom ipak idemo u CESKU po neka mladja jajca🙈🙈🙈
GK =GRČKU sam htjela NAPISATI ne Česku🙆♀️
Lako za jajca, ja bih u Grčku
A za donaciju mi očito treba surogat, neka sa dobrom maternicom
Ma sve nam treba da🙉🙉
I jajca i maternica, all inclusive🙉🙉🙉🙈
PM!
Cekaj, a sto mi onda predstavljamo u toj prici😮🤔🤔🤔
Bogate razmažene damice koje nisu htjele uništiti svoje tijelo trudnoćom i rađanjem pa su outsorcali usluge?
💔💔💔
TiKi tako je ❤️ Sve smo mi tu različite. Neke vole podršku u smislu ogromnih poruka, neke ju vole u malim riječima i ne pridavanju ogromne pažnje oko te boli. Svaka se drugačije nosi s tom boli. Nekoj će trebati puno suza i duže vremena, dok drugoj obrnuto. Jedna će strahove i boli zadržat za sebe, dok će druga svaki put pisati tu. Neke curke su tu flegmaticne, neke su panicarke. Jedna voli iznosit svoju privatnost dok druga ne. Kroz godinu dana kj tu pišeš već s kužiš tko je kakav i mislim da je to pravo svakog da bude osoba onakva kakva je i kako se osjeća. Svi prolazimo kroz istu priču koja je teška, nažalost netko ima teži put netko lakši, ali zato smo tu da damo jedna drugoj podršku bez obzira na tu različitost. ❤️ Grlim vas
MTB ne sumnjam da ti imaš svoj način kako ćeš se nosit s tom boli, a onda kad budeš spremna krenuti s planom koji isto sigurno već imaš. Zelim ti samo da ti što bezbolnije i brze prođe 😘
Jako si to lijepo rekla! 😍
Sve smo različite i često polazimo od sebe pa tješimo i radimo drugo na onakav način kako mi znamo i zato mislimo da će to i drugima pomoći.
Najvažnije da svi mislimo i želimo samo drugima dobro. ❤️
Nisam ni pomišljala koliko će mi značiti podrška ove grupe.
👩💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
👩💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
Petrova, AMH 44,9
1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
P. Škvorc, AMH 40
4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan
Evo da prijavim i ja svoje novosti.
Razgovor za dogovor za Fet obavljen. Pregled uredan, jajnici super, maternica super, endometrij ok, 14dc folikul pred prsnuce, veli mogli bi u ovom ciklusu odraditi Fet, ja ostala u soku 😵, kud prije, dosla sam samo da se dogovorimo, moram se ja i psihicki pripremiti, bas me trema pucala dok sam bila u bolnoci, kao da sam prvi put tamo.
Napravila mi papu i briseve pa veli ipak bolje da pricekamo rezultate pa se cujemo.
Ne znam tko je jos na sv. Duhu, ginekologiju sele u novu bolnicu kroz koji tjedan pa veli mozda bolje da pricekamo da presele da me bas ne ulovi termin kad sele, a tad ce imati pauzu 10 dana.
Bravo za Fet! Brzo to ide kod tebe😊
Ja na Sv.Duhu vodim trudnocu, nisu mi spominjali da se budu selili.. a taman sam naucila kud moram ici od svih onih hodnika i locirala sve wc.e do ambulante, kao da sam u labirintu😅 ambulanta mi je u hodniku iza MPO odjela, kud sad?
Ma gdje ti je ta ambulanta? Jel u onom hosnuku gdje je labos ili? Kod koga vodis trudnocu? U kojem si tt?
.
Joj da i mene je ta brzina iznenadila, ja se pogubila, imala tremu kao da sam dosla kod zbara vaditi zub 😂
.
Jeai vidjela onu novu zgradu iznad bolnice sto su radili, ako dolazis autom morala si je vidjeti sok trazis parkirno mjesto. Ugl to je nova bolnica i gore sele, samo ne znam tocno kad.
Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
Normalno je.
Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna
Hvala ti. Ma osjećam krivnju jer nisam pozitivna i živčana sam ful. Danas mužu govorim da ja sigurno nisam normalna jer nisam prpošna i sretna…Jučer me prijateljica 4 put pitala šta je to umjetna i ja sam 4 put pokušala objasniti postupak i na kraju sam se jedva suzdržala da ne dreknem da je to jeb… hibridna oplodnja i da ću NLO rodit. Naravno, ne misli ona ništa loše ali to je recimo primjer gdje mi se živac dignuo na milijun a opet mi je drago da se interesira. Čitam vas koliko stignem i javim se kako mogu. I još sam čula da u Rijeci ne kažu koliko imaš folikula i sad ne znam kako izvest da to saznam osim gnjavljenjem svih oko sebeIma ko polovni ultrazvuk na prodaju da sama prebrojim?
Inace, ako su me jucer srusili, danas su me do kraja masakrirali. Na poslu. Sad je konacno na kraju (nadam se) pa me evo da vidim sta ima na istocnom frontu. Javljam se sa stranice 1550 🙈😜🐝
Nadam se da cu uhvatit sve veceras 😖🙈
Ahahah ericaa 😋 bas si me nasmijala!
oharascarlett14@gmail.com
Fali nam rakije…. Ruska donesi bocu dobre sljive
E, to mene jebe.
Ja ne volim alkohol.
Rekla sam mužu da ću piti vina ovaj vikend, pao je sa stolice od smijeha.
Ne volim alkohol, ne volim droge, ne volim čvarke…. E, TO je nerješivi životni problem
A niš, budem se žrtvovala za tebe, pa bum uzela čvarke 😎🤪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Fali nam rakije…. Ruska donesi bocu dobre sljive
E, to mene jebe.
Ja ne volim alkohol.
Rekla sam mužu da ću piti vina ovaj vikend, pao je sa stolice od smijeha.
Ne volim alkohol, ne volim droge, ne volim čvarke…. E, TO je nerješivi životni problem
A niš, budem se žrtvovala za tebe, pa bum uzela čvarke 😎🤪
Ti si pravi drug
Za Rusku znam da će me spasiti od rakije.
Dalje će se valjda naći volonteri za podijeliti druge stvari koje ne volim (popis je podugačak )
Nema do ovog čopora
💔💔💔
Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".
Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.
Znam. Bas sam ti i razmisljala prije par sati. Mislim da se treba otkriti razlog tih spontanih. U necemu je fora. Apsolutno je nemoguce da je svaki plod do sada bio kromosomska greska pa da je zato doslo do pobacaja. Oprosti sto tako pisem. Al znam da i ti znas da se treba pokusati naci rszlog neuspjesnog zadrzavanja ploda
Slažem se. Postoji šansa da je radi kromosomske greške, radi godina. Ali onda je velika šansa da mi je većina zametaka takva.
Ili je problem u mom tijelu, mojoj maternici, možda miomu. Ne znam. Zato sam i radila hrpu pretraga nakon prvog spontanog, već onda sam popisala drugu hrpicu pretraga za nakon drugog postupka (jer mi je bilo previše sve odjednom) kroz koji ću sad proći, kad se malo oporavim.
Ali nema smisla ići ispucavati pokušaje i prolaziti kroz ovakve traume dok ne istestiram sve što današnja medicina zna istestirati.
Dan po dan.
Zasto ne odstranis miom, laparaskopsli, mozda jos nesto unutra ima sto steti a ne vidi se uzv. Ja sam imala sakosalpinks, 3 transfera propala radi njega i 10 godina pokusavanja, on je trovao sve u mojoj maternici. Na operaciji nasli jos cuda oko maternice sto se nije vidjelo na uzv ni ginekoloski ni abdominalno. Prijedlog 🤷🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji