Nadalicee 🤗❤️ moji su znali ali nisu muževii, bilo je to svima veoma pozitivno iznenađenje 🥰🥰🥰
Odvažili smo se reći i još nekim ljudima.
Mene mama tetoši, neda mi da ništa radim. Baš mi i prija to sve moram priznati ❤️🤗
SBjelisi šogica nažalost nije dobro završila 😪😪
Ali smatram da je učinila veliku pogrešku rekavši svima da je trudna, a menga joj je kasnila 14 dana. I na poslu i prijateljima i obitelji i svima. Žao mi ju je, nadam se da je naša lijepa vijest ublažila njezinu tužnu, ali svakoga boli njegov gubitak. Sretna je zbog nas jaaaaako ali tužna zbog sebe.
Kaže da joj je doktor rekao da je biokemijska... Ona prvi put čula za taj pojam. Reko i bolje da nezna, ali pokušala sam joj na lijep način sve objasniti... 😕😕
I dobronamjerno ju savjetovala da bar što se tiče ljudi na poslu i onih manje bitnih ljudi u životu, da pričeka sa vijestima bar dok ne vidi trudnoću na uzv...❤️❤️
Još jedna sa ludom svekrvom, rekla joj je da je izmislila da je trudna kako nebi morala ništa raditi pred uskrs i da izmišlja samo da ju njezin sin tetoši... Zla pogana vještica 🧙♀️ na lomaču sa njom.
endometrioza
Dada nisam znala da je tako rana trudnoća. Zao mi je.. Biti ce bila je jako sretna, pa je rekla.. Lijepo je i to, kada nemas ovakovoh iskustava pa mozes biti nevin u svojoj sreći.
Sretno joj!
oharascarlett14@gmail.com
Mtb🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zao mi je…..
Znam da nije lako ali eto, netko mora i onu drugu statistiku napuniti pa, sto to ne bi bile mi🙉😩😩😩😩…
Meni osobno npr smeta kad me se zali, ne volim to.. Jer bas tako, nisam izgubila bebe vec ideje o bebi…
Pogotovo kad mi netko kaze svaka ti čast, ja to ne bih mogla.. A kako 'ti' znas da to ne bi mogla i da te ne daj Boze isto to ne ceka…
To vise nikom ne govorim.. Jer sam i sama jednom bila slicna takva i sad vidim kako je to pogresno reci tako nesto osobi koja to prolazi…
Da… 3 spontana, 3 jbn kiretaze ali eto.. Tu sam gdje jesam, glavom kroz zid ne mogu..
Trudila sam se ko konj, navadila krvi za 3 zivota, 1014567 put BEZVEZE isla u Zagreb i ne, nije mi zao.. Ako nikad ne uspije znat cu da sam dala sve od sebe i nemam si sto zamjerati..
Tebi sada zelim samo da ne moras na kiretazu i da se sve ocisti samo…
💓💓💓💓💓😘😘😘😘
A šta sad, šta nam fali na ovoj strani, baš smo dobro društvo
Što sam starija to se nekad više sramim svojih izjava kad sam bila mlađa i tješila ljude koji su prolazili kroz neke teške trenutke koje ja tad još nisam iskusila - fakat smo nekad glupi u životu
Ne volim ni ja sažaljenje. Da, teško mi je sad. Proći će. Meni život srećom ne počinje začećem, inače bih za svaki svoj zametak bila napravila sprovod i opako ga isplakala, neovisno o tome je li propao nulti dan ili nakon x tt trudnoće. Ovo je ideja, nada, želja koja nije upalila. Neka druga će možda upaliti. Možda neće. Ali, kao i tebi, jakojakojako mi je bitno da na kraju ove priče bude No regrets. Ja sam napravila sve, pa ili je uspjelo ili nije. Prije par dana mi je umrla jako draga i bliska osoba od karcinoma. To što je prošla ta osoba je životna tragedija. Ja sam zdrava, imam divnog muža, imam dobar život i očito previše para kad mogu financirati ovaj moj skupi hobi, nemam se što samosažaljevati.
I ja se nadam da će se očistiti samo, stvarno mi više nije do delikatesnih kroasančića
Ti ženo, ostavljas bez riječi! Sve znaš i sve
znamo zato samo: ❤️💓🏵️❤️💓🏵️🥂
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Sada kada sam se lijjepo nadopisivala sama sa sobom vama zelim Dobro jutro, a sebi laku noć 🌙
Vrlim vas sve, koke moje različite ❤
Dobro jutro!!😆 nasmijala si me prije kave, sto je uspjeh 😆😆
Kako si danas? Imas u planu popiskiti muller?
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Nadalicee 🤗❤️moji su znali ali nisu muževii, bilo je to svima veoma pozitivno iznenađenje 🥰🥰🥰
Mene mama tetoši, neda mi da ništa radim. Baš mi i prija to sve moram priznati ❤️🤗
Ali smatram da je učinila veliku pogrešku rekavši svima da je trudna, a menga joj je kasnila 14 dana. I na poslu i prijateljima i obitelji i svima. Žao mi ju je, nadam se da je naša lijepa vijest ublažila njezinu tužnu, ali svakoga boli njegov gubitak. Sretna je zbog nas jaaaaako ali tužna zbog sebe.
Kaže da joj je doktor rekao da je biokemijska… Ona prvi put čula za taj pojam. Reko i bolje da nezna, ali pokušala sam joj na lijep način sve objasniti… 😕😕
I dobronamjerno ju savjetovala da bar što se tiče ljudi na poslu i onih manje bitnih ljudi u životu, da pričeka sa vijestima bar dok ne vidi trudnoću na uzv…❤️❤️
Još jedna sa ludom svekrvom, rekla joj je da je izmislila da je trudna kako nebi morala ništa raditi pred uskrs i da izmišlja samo da ju njezin sin tetoši… Zla pogana vještica 🧙♀️ na lomaču sa njom.
Svekrva je cisto zlo! Nemam rijeci..
Ti se dobro osjecas? Uzivaj u tetosenju🥰
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Sada kada sam se lijjepo nadopisivala sama sa sobom vama zelim Dobro jutro, a sebi laku noć 🌙
Jutro.. Pishala sam muller. Nist se ne vidi. Neka se posusi.. 🙈
Nadalicee 🤗❤️moji su znali ali nisu muževii, bilo je to svima veoma pozitivno iznenađenje 🥰🥰🥰
Kaže da joj je doktor rekao da je biokemijska… Ona prvi put čula za taj pojam. Reko i bolje da nezna, ali pokušala sam joj na lijep način sve objasniti… 😕😕
I dobronamjerno ju savjetovala da bar što se tiče ljudi na poslu i onih manje bitnih ljudi u životu, da pričeka sa vijestima bar dok ne vidi trudnoću na uzv…❤️❤️
Još jedna sa ludom svekrvom, rekla joj je da je izmislila da je trudna kako nebi morala ništa raditi pred uskrs i da izmišlja samo da ju njezin sin tetoši… Zla pogana vještica 🧙♀️ na lomaču sa njom.
Ajme, svekrvin komentar 🙆🏻♀️🙆🏻♀️🙆🏻♀️ pa stvarno nisu normalne...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Jutro.. Pishala sam muller. Nist se ne vidi. Neka se posusi.. 🙈
Cekamoooooooo ❤❤💜💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo da prijavim i ja svoje novosti.
Razgovor za dogovor za Fet obavljen. Pregled uredan, jajnici super, maternica super, endometrij ok, 14dc folikul pred prsnuce, veli mogli bi u ovom ciklusu odraditi Fet, ja ostala u soku 😵, kud prije, dosla sam samo da se dogovorimo, moram se ja i psihicki pripremiti, bas me trema pucala dok sam bila u bolnoci, kao da sam prvi put tamo.
Napravila mi papu i briseve pa veli ipak bolje da pricekamo rezultate pa se cujemo.
Ne znam tko je jos na sv. Duhu, ginekologiju sele u novu bolnicu kroz koji tjedan pa veli mozda bolje da pricekamo da presele da me bas ne ulovi termin kad sele, a tad ce imati pauzu 10 dana.
Bravo za Fet! Brzo to ide kod tebe😊
Ja na Sv.Duhu vodim trudnocu, nisu mi spominjali da se budu selili.. a taman sam naucila kud moram ici od svih onih hodnika i locirala sve wc.e do ambulante, kao da sam u labirintu😅 ambulanta mi je u hodniku iza MPO odjela, kud sad?
Ma gdje ti je ta ambulanta? Jel u onom hosnuku gdje je labos ili? Kod koga vodis trudnocu? U kojem si tt?
.
Joj da i mene je ta brzina iznenadila, ja se pogubila, imala tremu kao da sam dosla kod zbara vaditi zub 😂
.
Jeai vidjela onu novu zgradu iznad bolnice sto su radili, ako dolazis autom morala si je vidjeti sok trazis parkirno mjesto. Ugl to je nova bolnica i gore sele, samo ne znam tocno kad.
A gdje je labos? 😂😂 ja sam u ambulanti za rizicne trudnoce, moras proci kroz taj hodnik da bi dosla do dijela za MPO.. jednom sam parkirala u novoj garazi i kad sam trazila ambulantu sam zalutala na gin. odjel.. srecom pa sam naletila na prof. tamo pa me on poveo do ambulante, bio je dezuran.. kod prof.Habeka sam
Sad se parkiram vani na onom parkingu prije kruznog i pjeske odem gore.. imam plan da zapomazem i kukakm ak se izgubim na novom odjelu, valjda ce se netko smilovati i pokazati mi put😂😂
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
2. FET - ❌
Hihi trudilice ranoranioci ☕
Nema vas puno ovdje u ovo doba 😁❤🐝🐝
Sortiraj odgovore
Najstariji