Lucka ma ova frendica s endometriozzom sta je rodila iz prve, ma e vero? Pa to je stvarno za vjetar u ledja! 😍 Znacci ima nade i za Nikittu ❤
Mara kako je meni promakla tvoja korona? Ili sam nesto krivo shvatila? 🙊
Ahahahhaa TM imaaaaa
Umirem na komentaaar 😂😂😂😂
On naručuje, a ti sve 4 u zrak. A on nek radi 😂😊
Pravo mu budi!
Lucyinthesky potpisujem! Ajme, de bez cvaraka..
OGTTuše nije da vas ignoriram, ali ja nemam pojma o tome 😵
A niste čule? 40te su nove 30te. Oprah.
A znamo da sta Oprah kaze to je zakon 😎
oharascarlett14@gmail.com
BjeliS ja ni ne skuzim da si promjenila nick :) meni si svejedno snješko bijelić.... sutra ti njih satri na poslu...
Počeli mm i ja jucer melatonin- malo nakon sto uzmemo uzjevamo se ko da nikad spavali nismo.... ali cudno spim, ko polusan- sad cemo vidjeti veceras sto ce biti.... 😎
Louylou"uzimala mega dozu vitamina D, jednu uzela dan prije transfera"
… Jel mi mozes malo pojasnit taj dio sa vitamninom D?
Nisam bas na "ti" sa vitaminom D… 🙈Manemoj, mislim da je ovo pitanje za tebe.😊
InaceIvevk, ja sam uzimala dosta dugo Better You Dlux 3000 sprey i uspjela si dignuti vitamin D s 50 na iznad 150 nmol/L.Ivevkjesi vadila Vitamin D? Istraživanja su pokazala da je dosta bitan kod implantacije. Meni je bio jako nizak (40) a za MPO je mislim optimalno izmedju 90 i 120 ako se ne varam. Radi toga sam na recept dobila DVital od 25000. Piju se valjda jednom tjedno ali ja sam iskreno pila prvo svaka 4 dana pa prorijedila na 5 dana. Nakon mjesec i po mi se digao na skoro 90 i po savjetu naše Nikite tempirala sam da zadnju mega dozu uzmem dan prije transfera. Eto, ja baš nisam stručna kao ostale cure, objasnila sam onako kako sam ja shvatila 😊
Meni je sad dr nspisala da uzmem taj isti D... Ja to nisam nikad kontrolirala niti koristila, pa me iznenadilo. Jel on u ampulama? Jel bi mozda trebala prekontrolirat prije nego ga pocnem koristiti? Malo sam zbunjena.
Zasto ne odstranis miom, laparaskopsli, mozda jos nesto unutra ima sto steti a ne vidi se uzv. Ja sam imala sakosalpinks, 3 transfera propala radi njega i 10 godina pokusavanja, on je trovao sve u mojoj maternici. Na operaciji nasli jos cuda oko maternice sto se nije vidjelo na uzv ni ginekoloski ni abdominalno. Prijedlog 🤷🏻♀️
Jer je ogroman, jer su do sad tvrdili da ne smeta, jer mi je Luci rekao da postoji šansa da ostanem bez maternice tokom operacije, a Podobnik jako otvoreno da ako ga izvadim, upitno je što će mi uopće od maternice ostati i hoće li se više moći implantirati ikakav zametak. S druge strane, ovako riskiramo da se implantira kraj mioma i da dođe do ovog sranja. Zadnji put nije, ali zametak nije valjao. Ovaj put - vidjet ćemo još što je bio problem... možda.
Dodatno, jer onda barem 6 mjeseci do godinu dana ne mogu ponovo na postupak, što je u mojim godinama vječnost.
I tak, do sad mi je 4, 5 stručnjaka reklo da NE vadim miom i da su mi veće šanse ovako. Svuda u literaturi nalazim da se ovakav miom ne vadi ženi koja želi djecu. Vidjet ću što ću dalje. Dan po dan, danas nije vrijeme za takve odluke.
Na histeroskopiju ću sigurno ići, to mi je na popisu.
💔💔💔
Fali nam rakije…. Ruska donesi bocu dobre sljive
E, to mene jebe.
Ja ne volim alkohol.
Rekla sam mužu da ću piti vina ovaj vikend, pao je sa stolice od smijeha.
Ne volim alkohol, ne volim droge, ne volim čvarke…. E, TO je nerješivi životni problem
A niš, budem se žrtvovala za tebe, pa bum uzela čvarke 😎🤪
Ti si pravi drug
Za Rusku znam da će me spasiti od rakije.
Dalje će se valjda naći volonteri za podijeliti druge stvari koje ne volim (popis je podugačak)
Nema do ovog čopora
Ja volim sve sto vole mladi😂, jest i pit.. Mogu i vino presijeć rakijom dok jedem omiljene čvarke☺️☺️☺️…
Dakle, nije do vina, rakije i čvaraka.
💔💔💔
Louylou"uzimala mega dozu vitamina D, jednu uzela dan prije transfera"
… Jel mi mozes malo pojasnit taj dio sa vitamninom D?
Nisam bas na "ti" sa vitaminom D… 🙈Manemoj, mislim da je ovo pitanje za tebe.😊
InaceIvevk, ja sam uzimala dosta dugo Better You Dlux 3000 sprey i uspjela si dignuti vitamin D s 50 na iznad 150 nmol/L.Ivevkjesi vadila Vitamin D? Istraživanja su pokazala da je dosta bitan kod implantacije. Meni je bio jako nizak (40) a za MPO je mislim optimalno izmedju 90 i 120 ako se ne varam. Radi toga sam na recept dobila DVital od 25000. Piju se valjda jednom tjedno ali ja sam iskreno pila prvo svaka 4 dana pa prorijedila na 5 dana. Nakon mjesec i po mi se digao na skoro 90 i po savjetu naše Nikite tempirala sam da zadnju mega dozu uzmem dan prije transfera. Eto, ja baš nisam stručna kao ostale cure, objasnila sam onako kako sam ja shvatila 😊
Meni je sad dr nspisala da uzmem taj isti D… Ja to nisam nikad kontrolirala niti koristila, pa me iznenadilo. Jel on u ampulama? Jel bi mozda trebala prekontrolirat prije nego ga pocnem koristiti? Malo sam zbunjena.
Pročitaj prve tri stranice teme
Skraćeno, prvo ga provjeri. Dobra razina D vitamina povećava šanse za implantaciju 4 puta.
A sad, hop hop na prve tri stranice.
💔💔💔
Vuky stvarno je brzo došlo! Moj vitacost jos nije stigao.. 😁🙈🙉🙊
Pmak ajme ova prica s razmicanjem plodovih ovoja 😵 Pa sta nijenbilo drugog načina??
Ribic i travanj je blizu! Taman malo odmoris 😍😊
Magnolija pa to su divne vijesti!!
Hijao, ne znam je li do mene, ali mene ova tvoja avatar slika svaki put prestrasi 🙈🙈
Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.
MTBica 😞
Ja jos vjerujem ❤
Vrlim ❤❤
Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.MTBica 😞
Ja jos vjerujem ❤
Vrlim ❤❤
Ti si moj Mulder
💔💔💔
Magnolija, to nije bila tvoja odluka. Odluka se odnosi kad postoji sloboda volje i mogućnost izbora.
Ovdje je isti ishod bio - samo pitanje prije ili poslije. To što je procedura "pro forma" takva, da bi se bolnica pravno osigurala, to ne znači da je uistinu to tvoja odluka. Ovo je samo bio papir za neku tamo arhivu, koji je otkucao neki pravnik za nekog pravnika kao što sam ja. Da može staviti jebenu kvačicu ili križić na zato predviđeno mjesto.
Znaš i sama da je praksa naših bolnica da grde i maltretiraju te okrivljuju žene koje su slučajno ili svojom odlukom rodile djecu s nekim sindromom iako je taj spojiv s životom što kod tebe nije slučaj.
Vezano za ovu bebicu, sve će doći na svoje mjesto. Daj si vremena.
Pmak bas si lijepo napisala ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji