Curly29 Kako si ti?
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Mtb🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zao mi je…..
Znam da nije lako ali eto, netko mora i onu drugu statistiku napuniti pa, sto to ne bi bile mi🙉😩😩😩😩…
Meni osobno npr smeta kad me se zali, ne volim to.. Jer bas tako, nisam izgubila bebe vec ideje o bebi…
Pogotovo kad mi netko kaze svaka ti čast, ja to ne bih mogla.. A kako 'ti' znas da to ne bi mogla i da te ne daj Boze isto to ne ceka…
To vise nikom ne govorim.. Jer sam i sama jednom bila slicna takva i sad vidim kako je to pogresno reci tako nesto osobi koja to prolazi…
Da… 3 spontana, 3 jbn kiretaze ali eto.. Tu sam gdje jesam, glavom kroz zid ne mogu..
Trudila sam se ko konj, navadila krvi za 3 zivota, 1014567 put BEZVEZE isla u Zagreb i ne, nije mi zao.. Ako nikad ne uspije znat cu da sam dala sve od sebe i nemam si sto zamjerati..
Tebi sada zelim samo da ne moras na kiretazu i da se sve ocisti samo…
💓💓💓💓💓😘😘😘😘
❤❤
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ja se parkiram i idem dooooma! Jako sam sretna što cu vidjeti svoje i biti mjesec dana u zgbu, a nadam se da se vracam u Njemačku trudnaaaaa!
Sretan put i da se vratis kao babuska: il 2 u 1, a mozda i 3 u 1 🙂💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
TiKi tako je ❤️ Sve smo mi tu različite. Neke vole podršku u smislu ogromnih poruka, neke ju vole u malim riječima i ne pridavanju ogromne pažnje oko te boli. Svaka se drugačije nosi s tom boli. Nekoj će trebati puno suza i duže vremena, dok drugoj obrnuto. Jedna će strahove i boli zadržat za sebe, dok će druga svaki put pisati tu. Neke curke su tu flegmaticne, neke su panicarke. Jedna voli iznosit svoju privatnost dok druga ne. Kroz godinu dana kj tu pišeš već s kužiš tko je kakav i mislim da je to pravo svakog da bude osoba onakva kakva je i kako se osjeća. Svi prolazimo kroz istu priču koja je teška, nažalost netko ima teži put netko lakši, ali zato smo tu da damo jedna drugoj podršku bez obzira na tu različitost. ❤️ Grlim vas
MTB ne sumnjam da ti imaš svoj način kako ćeš se nosit s tom boli, a onda kad budeš spremna krenuti s planom koji isto sigurno već imaš. Zelim ti samo da ti što bezbolnije i brze prođe 😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.
😔😔😔 Tako mi je zao 🥺
Mtb🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zao mi je…..
Znam da nije lako ali eto, netko mora i onu drugu statistiku napuniti pa, sto to ne bi bile mi🙉😩😩😩😩…
Meni osobno npr smeta kad me se zali, ne volim to.. Jer bas tako, nisam izgubila bebe vec ideje o bebi…
Pogotovo kad mi netko kaze svaka ti čast, ja to ne bih mogla.. A kako 'ti' znas da to ne bi mogla i da te ne daj Boze isto to ne ceka…
To vise nikom ne govorim.. Jer sam i sama jednom bila slicna takva i sad vidim kako je to pogresno reci tako nesto osobi koja to prolazi…
Da… 3 spontana, 3 jbn kiretaze ali eto.. Tu sam gdje jesam, glavom kroz zid ne mogu..
Trudila sam se ko konj, navadila krvi za 3 zivota, 1014567 put BEZVEZE isla u Zagreb i ne, nije mi zao.. Ako nikad ne uspije znat cu da sam dala sve od sebe i nemam si sto zamjerati..
💓💓💓💓💓😘😘😘😘
A šta sad, šta nam fali na ovoj strani, baš smo dobro društvo
Što sam starija to se nekad više sramim svojih izjava kad sam bila mlađa i tješila ljude koji su prolazili kroz neke teške trenutke koje ja tad još nisam iskusila - fakat smo nekad glupi u životu
Ne volim ni ja sažaljenje. Da, teško mi je sad. Proći će. Meni život srećom ne počinje začećem, inače bih za svaki svoj zametak bila napravila sprovod i opako ga isplakala, neovisno o tome je li propao nulti dan ili nakon x tt trudnoće. Ovo je ideja, nada, želja koja nije upalila. Neka druga će možda upaliti. Možda neće. Ali, kao i tebi, jakojakojako mi je bitno da na kraju ove priče bude No regrets. Ja sam napravila sve, pa ili je uspjelo ili nije. Prije par dana mi je umrla jako draga i bliska osoba od karcinoma. To što je prošla ta osoba je životna tragedija. Ja sam zdrava, imam divnog muža, imam dobar život i očito previše para kad mogu financirati ovaj moj skupi hobi, nemam se što samosažaljevati.
I ja se nadam da će se očistiti samo, stvarno mi više nije do delikatesnih kroasančića
💔💔💔
Mtb🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Zao mi je…..
💓💓💓💓💓😘😘😘😘
A šta sad, šta nam fali na ovoj strani, baš smo dobro društvo
Što sam starija to se nekad više sramim svojih izjava kad sam bila mlađa i tješila ljude koji su prolazili kroz neke teške trenutke koje ja tad još nisam iskusila - fakat smo nekad glupi u životu
Ne volim ni ja sažaljenje. Da, teško mi je sad. Proći će. Meni život srećom ne počinje začećem, inače bih za svaki svoj zametak bila napravila sprovod i opako ga isplakala, neovisno o tome je li propao nulti dan ili nakon x tt trudnoće. Ovo je ideja, nada, želja koja nije upalila. Neka druga će možda upaliti. Možda neće. Ali, kao i tebi, jakojakojako mi je bitno da na kraju ove priče bude No regrets. Ja sam napravila sve, pa ili je uspjelo ili nije. Prije par dana mi je umrla jako draga i bliska osoba od karcinoma. To što je prošla ta osoba je životna tragedija. Ja sam zdrava, imam divnog muža, imam dobar život i očito previše para kad mogu financirati ovaj moj skupi hobi, nemam se što samosažaljevati.
I ja se nadam da će se očistiti samo, stvarno mi više nije do delikatesnih kroasančića
Fali nam rakije.... Ruska donesi bocu dobre sljive
Mtbica žao mi je, toliko mi je žao da ti to ne mogu opisat. Nije posteno, nista ovo nije posteno. 🥺
Vrlim na najjace🤍
05.12.2022 💗
Fali nam rakije…. Ruska donesi bocu dobre sljive
E, to mene jebe.
Ja ne volim alkohol.
Rekla sam mužu da ću piti vina ovaj vikend, pao je sa stolice od smijeha.
Ne volim alkohol, ne volim droge, ne volim čvarke.... E, TO je nerješivi životni problem
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji