Rita ❤
Jako sam sretna vodjeti te i cuti ovdje.
Samo da znam da si tu.
Sve ce biti dobro.
oharascarlett14@gmail.com
Nego, u mojoj obitelji se danas događa prava tragedija, ne ovaj moj pičkin dim od tragedije.
MM igra neku igricu, i danas je izgubio
Mislim da ja nemam kapaciteta osjetiti takvu bol
Joj, kako ja volim muškarce
Da, kada bi se mogli zamjeniti na koji trenutak.. Ponekad bih zapravo i odmorila 😂😂😜😎🐝
Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".
Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.
Mislim da si tuzna i da malo pretjerujes, znas i sama da si tek krenula u mpo i koliko tu zena ima s tuznijim i duzim pricama.. Tko god da ti je pisao pisao je u dobroj namjeri i usporedba nije ni slicna. Eto bez ljutnje ali govorit tu nekome da se educira kako da ti bude podrska a da ae ti ne nadjes uvrijedjena je skroz nepotrebno. Toliko
Sorry, al mislim da je ovaj tvoj komentar totalno nepotreban. Zena prolazi kroz spontani i govori kako se osjeca i kako zeli da se ponasamo prema njoj i meni je to sasvim ok. Isto kao sta shvacam kad netko ne zeli da mu se cestita na trudnoci zbog nekih svojih strahova i iskustava… U ovakvim trenucima trebamo biti podrska jedna drugoj, a ne jos prisjedat muci. Sta god da mi netko kaze, a da mu pomaze u ovakvoj situaciji, meni ne bi smetalo dapace napravila bi to samo da se ta osoba osjeca donekle bolje. Kazem "donekle bolje" jer je ta osoba izgubila svoju bebu i samo ona zna kako joj je…
Ruska ❤❤
Cure svratila sam samo da ne budem puno u zaostatku, vidim ima svega ,i lijepog i tužnog .♡♡♡ sve vas pozdravljam .uživam u godišnjem pa me nema nigdje
MTB jako mi je žao, nadam se da ćeš imati snage preboljeti to na što manje bolan način, vrlim te
Nego, dali si vadila nalaz za KIR gene ? Nisam mogla naći onaj tvoj popis pretraga pa se stvarno ne sjećam jesi li .
Naša Leoni je vadila prošli ciklus i ispostavilo joj se da joj fale 3 gena i da bi tu mogao ležati potencijalni problem .. pa čisto si malo proučit u slučaju da nisi radila te nalaze .
U svakom mogućem slučaju ti želim sve najljepše
Ostalim curama šaljem zagrljajeee
endometrioza
Cure svratila sam samo da ne budem puno u zaostatku, vidim ima svega ,i lijepog i tužnog .♡♡♡ sve vas pozdravljam .uživam u godišnjem pa me nema nigdjeMTB jako mi je žao, nadam se da ćeš imati snage preboljeti to na što manje bolan način, vrlim te
Nego, dali si vadila nalaz za KIR gene ? Nisam mogla naći onaj tvoj popis pretraga pa se stvarno ne sjećam jesi li .
Naša Leoni je vadila prošli ciklus i ispostavilo joj se da joj fale 3 gena i da bi tu mogao ležati potencijalni problem .. pa čisto si malo proučit u slučaju da nisi radila te nalaze .
U svakom mogućem slučaju ti želim sve najljepše
Ostalim curama šaljem zagrljajeee
Jel si rekla svojima za t ? Do tell ❤️
🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
10/19 promjena klinike
11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
2 🐧🐧
Fali nam rakije…. Ruska donesi bocu dobre sljive
E, to mene jebe.
Ja ne volim alkohol.
Rekla sam mužu da ću piti vina ovaj vikend, pao je sa stolice od smijeha.
Ne volim alkohol, ne volim droge, ne volim čvarke…. E, TO je nerješivi životni problem
Sigurno volis leću 🙊🙉🙈
😵
Hihi Ivek, Ivek, Ivek!! 😜🐝🐝💪
Lita, lita, lita!! 😜🐝🐝💪
Netko je preporucio sistem eleminacije za prepoznavanje 😜
Miss Ivy hihi, dugi topli praznici u Zagrebu 😁👣
Vidi i Curly je tu!! Pa ja koda nisam 10 dana bila na forumu a ne od jutra 😱😁
Nada i rakiju sam propustila...
Skoljka😵 ja nisam nikad cula za sakosalpinks
Ova je grupa stvarno ubrzano tečaj 💪
Vuky, a seks i to.. Stignete barem u snovima? Taj mi je najdrazi 😁❤🐝
Ericaa i ja sam gladna. I zedna. Sve me glava boli od gladi. Hm. Da, usrala sam se ko grlica.. Jako. Jako, jako. Onaj cojeli prvi dio iščekivanja. Sad od obveza ne stignrm puno misliti.. A trenutke kada stignem postaju mucenje. Tih pola sata ujutro sta imam za sebe ja vrtim test iz sto kuteva. Umjesto da sjedim, popijem kavu, opustim. 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
U slijedećem životu cu biti neciji muž 💪😎
Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.MTBica 😞
Ja jos vjerujem ❤
Vrlim ❤❤
Ti si moj Mulder
❤
Samo da znas Mulder voli cvarke. 😁
I luk. I sir i vrhnje. 😜
No one is perfect.
Ja imam drugu.
Everybody's perfect. 😜
In it's imprefection. 😎😎
Ha?
😜❤🐝
Sada kada sam se lijjepo nadopisivala sama sa sobom vama zelim Dobro jutro, a sebi laku noć 🌙
Vrlim vas sve, koke moje različite ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji