Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    30. Ožujak 2021. 23:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

sbjelisi 💕👣💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
    Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.
    MTBica 😞
    Ja jos vjerujem ❤
    Vrlim ❤❤

Ti si moj Mulder

Samo da znas Mulder voli cvarke. 😁
    I luk. I sir i vrhnje. 😜

oharascarlett14@gmail.com

Nadalica
    30. Ožujak 2021. 23:58

Mtb 

❤️❤️❤️

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    31. Ožujak 2021. 00:02

sbjelisi 💕👣💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

sbjelisi 💕👣💕👣

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
    Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.
    MTBica 😞
    Ja jos vjerujem ❤
    Vrlim ❤❤

Ti si moj Mulder

Samo da znas Mulder voli cvarke. 😁
    I luk. I sir i vrhnje. 😜

No one is perfect. 

💔💔💔

ericaa
    31. Ožujak 2021. 00:11

Pmak super onda,onda cemo imat info o folikulima 😁😍💪
    Sbjelis a danas sam bila u takvom filmu da cim sam dosla kuci sam pocela plakat. Nervozna sam,pristava ,stalno zedna i 💩 od straha jel ovo ide di treba 😅🤣 znam da razumijes,cini mi se da nas je slicno opralo. 
    Ps zavidim vama koje trenutno nazdravljate,ja volim pivu,vino,sve sto hoda,trci,puzi,leti,pliva,skace,raste ispod i iznad tla osim cvaraka 😘😘 i taaaakoooo sam gladnaaaaa 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 00:13

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Miss_Ivy

MTB eh, kako biti pozitivan kad se ovakve ne fer stvari događaju … Drži se, isplači se i digni se opet

Lijepo. Događaju se rijetko i rijetkima.
    Većina ne proživi ovo. Zato se uvijek treba nadati da si u onoj sretnijoj skupini, dok ne upadneš u ovu.
    U suprotnom možeš odmah početi plakati radi svih loših stvari koje ti se mogu dogoditi samo zato što si negdje pročitala da su se dogodile drugim ljudima.
    That is life, živiš život nadajući se dobrom. Kad se dogodi loše, otplačeš, odtuguješ, ideš dalje.

Hrabra.

Naša.

Pozitivka.
    ❤❤

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 00:18

Tiki ajoj 🐱
    Nadam se da ce se oporaviti ❤🌼
    Miss vrlim ❤
    Sanjich o, pa tebi je onda NIPT za tjedan dana! Brzooo je doslooo
    Andela dr.su cesto vrlo realni. Ne obećaju, ali davaju sve od sebe. A mi cesto od njih ocekujemo nesto sto bi nam prijateljica dala.. Podršku u svakom pogledu. E sad, ima boljih, ima gorih. Ali uvijek imas ovdje nas 💪😁 Akonsi u Beti, probaj slijedci put umjesto kod B, ici kod D.
    Tuma jedva cekam dojmove s Merkura..
    To je bolnica u kojoj nisam nikad bila. Vjerovali ili ne. 
    MTBica feritin je fkt dobar. A kako stolica?
    Blackseep, onda gogamo za ujutro! ❤❤😍😊🐝

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 00:22

ericaa

sbjelisi 💕👣💕👣

ericaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

ericaa

Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?

Normalno je.
    Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna

Hvala ti. Ma osjećam krivnju jer nisam pozitivna i živčana sam ful. Danas mužu govorim da ja sigurno nisam normalna jer nisam prpošna i sretna…Jučer me prijateljica 4 put pitala šta je to umjetna i ja sam 4 put pokušala objasniti postupak i na kraju sam se jedva suzdržala da ne dreknem da je to jeb… hibridna oplodnja i da ću NLO rodit. Naravno, ne misli ona ništa loše ali to je recimo primjer gdje mi se živac dignuo na milijun a opet mi je drago da se interesira. Čitam vas koliko stignem i javim se kako mogu. I još sam čula da u Rijeci ne kažu koliko imaš folikula i sad ne znam kako izvest da to saznam osim gnjavljenjem svih oko sebeIma ko polovni ultrazvuk na prodaju da sama prebrojim?

U potpunosti te razumijem. Ja sam premrla ovaj postupak.
    baš glup osjećaj, ali proći će. Kako si ti? Činila mi se sjenica jutros?

Ericaa Jest, osjecaj je strava. Bila sam prestravljena. 
    Od pon me bas ubijaju na poslu, dan prodje ne stignem pomisliti o sebi, maltene zaboravim. 
    Ujutro imam tek trenutak za sebe, kavu, prolistati forum...  Tesko je vidjeti bjelinu, sve to dobro znate. Tesko je puno toga kod nas. Ali mi to možemo! 😉

Ina85
    31. Ožujak 2021. 00:33

Pa eto ako cemo bas u temu ja sam samo na 6 spontanih. 🙄 ah i da otvrdnes skroz i na tu bol, nekako otupis vise ,  stisnes zube i ides dalje. Ne odustajes. Nije lako nikome ni s 1 spontanim ni sa 6. Al ako dozvolis da te to unisti gotovo je, psihicki si gotova. Zato cure/zene nedajte se. Sve ste vi jake 😘 

👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
    Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
    Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
    Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
    Utrogestan 3x1, decortin1/2
    trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh

Panorama uredna, stize nam curica 💞

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 00:42

nada86

Sanjich 👶🤱

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Jedan veoma dobronamjerni savjet većini vas - reći ženi kojoj svaka trudnoća do sad završava spontanim dok prolazi kroz zadnji spontani kako je smrzlić čeka i kako će otići po njega nije jako daleko od "opusti se, desit će se kad to najmanje budeš očekivala, ja znam ženu koja je samo… pa je ostala trudna, …".
    Znam da ne mislite loše, želim da nikad ne prođete kroz ovakve scenarije, prihvatite ovo kao priliku da se educirate, baš kao što bi se naši prijatelji koji uspijevaju spontano ostati trudni trebali educirati oko toga što NE reći ženama koje idu u MPO.

Mislim da si tuzna i da malo pretjerujes, znas i sama da si tek krenula u mpo i koliko tu zena ima s tuznijim i duzim pricama.. Tko god da ti je pisao pisao je u dobroj namjeri i usporedba nije ni slicna. Eto bez ljutnje ali govorit tu nekome da se educira kako da ti bude podrska a da ae ti ne nadjes uvrijedjena je skroz nepotrebno. Toliko

Ne volim ulaziti u tudje rasprave ali ovo moram prokomentirati. Kao zena koja ima "i tuzniju i duzu pricu" od MTB moram ti reci da si prebrza na okidacu. Njen savjet je korektan i dobronamjeran, ona otvoreno prica o svojim osjecajima i cak govori nama svima kako da je utjesimo. Mnoge od nas vole reci kad se nesto lose desi "za to nema utjehe" a zasto onda zavrsavamo recenicu sa "ali ceka te ovo ili ono". Nismo mi duzne njoj dati alternativu, ukazati joj na to da je nesto drugo ceka, niti pruziti utjehu, jer kako smo vec utvrdili utjehe nema. Jedno tiho "grlim te", "zao mi je", "mislim na tebe" je dovoljno da se osoba osjeca da je neko uz nju. Ne znam zasto bi se bilo ko nasao uvrijedjen kada mu neko ko tuguje kaze sta mu smeta. Komentar da je tek krenula u MPO pricu i to sta ima "samo" dva spontana iza sebe su mi van pameti, pogotovo kad dolaze od nekog ko nije dozivio (koliko sam upratila) niti jedan.
    Ja ne mislim da je iti jedan komentar dat u nekoj losoj namjeri, radi se jednostavno o tome, da barem mi ovdje naucimo da podrzimo jedni druge na pravi nacin, kad vec od okoline najcesce tu podrsku ne dobijamo. A ko ce drugi reci koji je pravi nacin ako ne onaj ko prolazi sve to i zna koje rijeci bole…. ?? Toliko

Nada86 divna si ❤
    Treba nam svima više razumijevanja jedni za druge ❤ Uvazavanja. Podrske. Tezak je ovo put..

sbjelisi
    31. Ožujak 2021. 00:44

Ribich hvala bogu za pauze izmedju postupaka da dobite priliku napraviti bebu i na neuobičajen način 😂😂
    A rodilje na SD vjerojatno sele u novu lijepu zgradu? 😍😍🐝
    Lioraliora pa ti si mogla vadit betu komotno u ponedjeljak! Zazelim ti srecu i sve, a ti ne slusas..  🙉🙊
    A vidi Ruske , jos je tu... Pa kad cemo je se rijesiti.. 🙈🙉😜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.