Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    18. Veljača 2021. 21:41

J_B tek sad vidim ovo "nič"; napokon Zagorka na forumu ❤

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

anabelaaaa
    18. Veljača 2021. 21:43

AuroraB

Sbjeliswohoo sve si bliže cilju😊😊
    MTBukratko da suspregnem dojmove o tebi i tvojim savjetima drugim curama, ti si totalna frajerica🤗😉
    J_B žao mi je što nemaš smrzlića, tako sam se i ja provela u oba postupka.. ali zato vrijeme do drugog brzo prođe i ima se vremena psihički i fizički pripremiti na sljedeći postupak🙌🙂
    Dadajako si empatična prema drugim curkama, i to je stvarno lijepo s jedne strane, ali kako bi zaštitila svoju psihu i bebicu moraš prestati razmišljati o drugima, kao i o lošim ishodima. Trudna si stara moja, beta će biti super, opusti se i uživaj😘
    Sunnymoguće da ćemo se sresti na hodnicima Petrove, jer kad ti budeš imala prve konzultacije, ja ću biti u postupku🙂
    Anabelaantralci su važniji pokazatelj od AMH-a, možda bi bilo dobro da još pokušaš poraditi na njihovoj kvaliteti kako bi bila spremna za postupak🌺 Dobro da si radila te pretrage i na vrijeme uočila "poteškoće".
    Pustio mi je ginić d-vitamin u ljekarnu, baš se veselim sutra da ga podignem, pa da i meni skoči na 120😊

Pijem vec treci mjesec,dhea I q enzim,prenatal,folacin,sve to po preporuci doktora.Inace smo trebali poceti ranije ali se odgadjalo zbog ciste..Mozda je I bolje jer sam duze koristila stosta sto bi moglo pomoci kvaliteti j.celija.

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

AuroraB
    18. Veljača 2021. 21:46

anabelaaaa

AuroraB

Sbjeliswohoo sve si bliže cilju😊😊
    MTBukratko da suspregnem dojmove o tebi i tvojim savjetima drugim curama, ti si totalna frajerica🤗😉
    J_B žao mi je što nemaš smrzlića, tako sam se i ja provela u oba postupka.. ali zato vrijeme do drugog brzo prođe i ima se vremena psihički i fizički pripremiti na sljedeći postupak🙌🙂
    Dadajako si empatična prema drugim curkama, i to je stvarno lijepo s jedne strane, ali kako bi zaštitila svoju psihu i bebicu moraš prestati razmišljati o drugima, kao i o lošim ishodima. Trudna si stara moja, beta će biti super, opusti se i uživaj😘
    Sunnymoguće da ćemo se sresti na hodnicima Petrove, jer kad ti budeš imala prve konzultacije, ja ću biti u postupku🙂
    Anabelaantralci su važniji pokazatelj od AMH-a, možda bi bilo dobro da još pokušaš poraditi na njihovoj kvaliteti kako bi bila spremna za postupak🌺 Dobro da si radila te pretrage i na vrijeme uočila "poteškoće".
    Pustio mi je ginić d-vitamin u ljekarnu, baš se veselim sutra da ga podignem, pa da i meni skoči na 120😊

Pijem vec treci mjesec,dhea I q enzim,prenatal,folacin,sve to po preporuci doktora.Inace smo trebali poceti ranije ali se odgadjalo zbog ciste..Mozda je I bolje jer sam duze koristila stosta sto bi moglo pomoci kvaliteti j.celija.

E super supeeer🤗

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

❤️J_0209_b😺
    18. Veljača 2021. 21:48

AuroraB

J_Btek sad vidim ovo "nič"; napokon Zagorka na forumu ❤

Haha.. Daleko sam ti ja od zagorke.. Moji su starci slavonci 'dotepenci', a sister i ja rođene Zagrepčanke.. 😍

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

AuroraB
    18. Veljača 2021. 21:50

J_b

AuroraB

J_Btek sad vidim ovo "nič"; napokon Zagorka na forumu ❤

Haha.. Daleko sam ti ja od zagorke.. Moji su starci slavonci 'dotepenci', a sister i ja rođene Zagrepčanke.. 😍

Ah😌😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Veljača 2021. 21:54

BAJO1, ako dobro razumijem, ovo govori da ne utječe na rezultate uzimala ja proteine ili ne.
    E sad, ja ne pitam radi rezultata, nego zato što na svim proteinima piše da se ne preporučuju trudnicama i dojiljama. A ja dio svojih dnevnih proteina unosim praškovima, neovisno o MPO. I kad napravim transfer, fali mi ta količina proteina a ne znam kako da je nadoknadim.

Dada, pa za to nisi trebala guglati, to mi ovdje znamo. Zato i uvijek kažemo da nema smisla ići na UZV prije 1000, a i da se onda vidi samo točkica. Miči se sa interneta, to ti je naredba! 

SBjelis, kad ti budeš piškila, ja ću manje više ići na transfer. Budeš mi bacala trudničku prašinu. 

Bozma, ja dosta redovno uzimam whey, doduše ne u ogromnim količinama (u prosjeku, jednu i pol mjericu dnevno). Vidjet ćemo sad koliko ću uspjeha imati.

AuroraB, ha? : zbunjena : : sramežljiva :
    Ja ću napokon u pon vaditi krv (nisam prije) pa ću iz prve ruke moći reći kako se ponaša DVital nakon mjesec dana uzimanja.

💔💔💔

petra30
    18. Veljača 2021. 22:03

Magnolia koliki je tvoj prolaktin? I ginic i endokrinolog mi je rekao da mojih 700+ nije zabrinjavajuće, ali svejedno me kopka...

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

18. Veljača 2021. 22:07

petra30

Magnolia koliki je tvoj prolaktin? I ginic i endokrinolog mi je rekao da mojih 700+ nije zabrinjavajuće, ali svejedno me kopka…

1100 mi je bio, aliiii, ja imam hipotireozu i nije prvi put da mi je 1000. Obicno kada mi je tsh malo visok uvijek mi ne valja ni prolaktin. A jedan od razloga koji cesto uzrokuje visok prolaktin je hipotireoza. 

BAJOMA
    18. Veljača 2021. 22:10

MTB

BAJO1, ako dobro razumijem, ovo govori da ne utječe na rezultate uzimala ja proteine ili ne.
    E sad, ja ne pitam radi rezultata, nego zato što na svim proteinima piše da se ne preporučuju trudnicama i dojiljama. A ja dio svojih dnevnih proteina unosim praškovima, neovisno o MPO. I kad napravim transfer, fali mi ta količina proteina a ne znam kako da je nadoknadim.

Dada, pa za to nisi trebala guglati, to mi ovdje znamo. Zato i uvijek kažemo da nema smisla ići na UZV prije 1000, a i da se onda vidi samo točkica. Miči se sa interneta, to ti je naredba!SBjelis, kad ti budeš piškila, ja ću manje više ići na transfer. Budeš mi bacala trudničku prašinu.Bozma, ja dosta redovno uzimam whey, doduše ne u ogromnim količinama (u prosjeku, jednu i pol mjericu dnevno). Vidjet ćemo sad koliko ću uspjeha imati.

Ja ću napokon u pon vaditi krv (nisam prije) pa ću iz prve ruke moći reći kako se ponaša DVital nakon mjesec dana uzimanja.

E neznam koji uopce postoje u hrvatskoj😔😔 al pronasla sam ove na engleskom https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://momhaul.com/best-protein-powders-for-pregnancy/&ved=2ahUKEwj76fWOq_TuAhWu-yoKHX73Cn0QFjAMegQIJRAC&usg=AOvVaw2t6i9iAnn3yFFJyM2BizWF&cshid=1613682502146

manemoj
    18. Veljača 2021. 22:10

MTB

Dada, pa za to nisi trebala guglati, to mi ovdje znamo. Zato i uvijek kažemo da nema smisla ići na UZV prije 1000, a i da se onda vidi samo točkica. Miči se sa interneta, to ti je naredba!SBjelis, kad ti budeš piškila, ja ću manje više ići na transfer. Budeš mi bacala trudničku prašinu.Bozma, ja dosta redovno uzimam whey, doduše ne u ogromnim količinama (u prosjeku, jednu i pol mjericu dnevno). Vidjet ćemo sad koliko ću uspjeha imati.

E a jesi radila onu pauzu od 2 tjedna? Jer kao inače nalaz ne vrijedi odnosno nije realan.. pitam jer i mene užasno zanima kako sad stojim s d vitaminom a ne želim raditi pauzi još 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.