MTB, kaže bilderica da joj whey pomaže kod oticanja. Još sam pod dojmom 66 stanica, čak ni hiper nije spominjala, samo da je par dana pila tablete za bolove. Sad kad Rebecca Fett i whey nadoda u knjigu
Cure- u glupoj sam situaciji, ne kužim u kojoj sam fazi, LH trakice nemam, menga počela u subotu lagano, u nedjelju teklo, u pon vise skoro ništa, u utorak malo roznog, jučer blijeda kap, danas sluz (ko ovulacija) pomijesana mrvicu s blijedom krvi... stimulirani zadnji bio u rujnu.. u kojoj sam fazi? Jel to moguce ovulacija vec???
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Joj, BAJO1, baš te vrlim, ali ono, jako vrlim. Hvala!!!
Bozma, Fett je već pisala o proteinima, doduše ne o wheyu nego proteinima iz hrane.
Jesam rekla da joj je prošireno izdanje fakat prošireno, bolje mi je od onog starog.
Ima mi smisla da ova ženska nije imala hiper, pa zar nije jedna od preporuka kod hipera da se pojačaju proteini?
💔💔💔
manemoj, ma nisam, bit će pauza od tjedan dana. Briga me, toliko će mi biti u krvi, koliko će biti u krvi. Ta krv ide okolo i hrani moje stanice, to mi je dovoljno. Ako ne uspije postupak, napravit ću pauzu i opet mjeriti.
anavi985, teško da je ovulacija tako rano. ALI, tko tebi smeta da naskočiš na dragog? I nastaviš svaka dva dana?
💔💔💔
VM jako mi je zao da ti se to desava i da ti bas ne mozemo pomoc s obzirom da niko bas ne zna o tome nesto..ja se nadam da opet ishod moze bit pozitivan i da nije vanmaternicna . Drzi se ,a mi drzimo fige za tebe🙏
Libo zao mi je,drzi se!
Any super vijesti kod tebe,bas mi je drago da je sve super! Sretno na Harmony testu!
Dada znam da si nestrpljiva,ali bit ce sve ok, ne moze na onakav test bit losa beta,tako da relax , sutra stizu divne vijesti!! ❤️
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Joj, BAJO1, baš te vrlim, ali ono, jako vrlim. Hvala!!!Bozma, Fett je već pisala o proteinima, doduše ne o wheyu nego proteinima iz hrane.
Jesam rekla da joj je prošireno izdanje fakat prošireno, bolje mi je od onog starog.
Ima mi smisla da ova ženska nije imala hiper, pa zar nije jedna od preporuka kod hipera da se pojačaju proteini?
Pa možda je baš whey pomogao da nema hipera. Sumnjam da ga je itko tu uzimao nakon punkcije jer eto tada ležimo i odmaramo pa nam nije palo na pamet
evo video, gledala sam na preskoke, ali nisam uhvatila da je spominjala hiper
https://www.youtube.com/watch?v=lgcFpo8daBI
Cure-u glupoj sam situaciji, ne kužim u kojoj sam fazi, LH trakice nemam, menga počela u subotu lagano, u nedjelju teklo, u pon vise skoro ništa, u utorak malo roznog, jučer blijeda kap, danas sluz (ko ovulacija) pomijesana mrvicu s blijedom krvi… stimulirani zadnji bio u rujnu.. u kojoj sam fazi? Jel to moguce ovulacija vec???
Meni je tako prošli mjesec, 2 dana M trajala, pa sluz, nisam pratila trakama jer ih nemam više, ali s obzirom da sam dobila M nakon 14 dana i da su me sise počele bolit oko 6DC, ispada da sam imala O na 6DC (ako sam je imala), a mjesec prije je bila 9DC, to je dokazano jer sam tada bila u dr. I meni je stimulirani zadnji bio u 9 mjesecu, jedino što sam u 12-tom bila jedan ciklus na estrofemu pa da to nije utjecalo. Isto vi to pokrijte
Magnolia koliki je tvoj prolaktin? I ginic i endokrinolog mi je rekao da mojih 700+ nije zabrinjavajuće, ali svejedno me kopka…
1100 mi je bio, aliiii, ja imam hipotireozu i nije prvi put da mi je 1000. Obicno kada mi je tsh malo visok uvijek mi ne valja ni prolaktin. A jedan od razloga koji cesto uzrokuje visok prolaktin je hipotireoza.
Eh ja sam danas radila i tsh pa budemo vidli kakav bude rezultat svega 🙈. Hvala ti na info😊
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji