Tuma,Women Name sve je isto, bolovi su svaki dan prisutni samo se izmjenjuju mjesta. Malo donji dio stomaka ( to najcesce boli) , malo prepona,lijeva noga i lijevi kuk i sad kako sam se mrvicu pocela kretat bole me leđa, bubrezi, cijeli abdominalni dio..vaginalna.probadanja svaki dan osjecam i tako...nema bas nekog mira ali sam ja mirnija jer san se nekako valjda naucila zivit s tim..radujem se pregledu za tjedan sana, jedva cekam vdiit svog bebaca i cut samo dobre vijesti ako Bog da.
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Joj cure u drami sam. Jučer sam jela kupus salatu jer nisam znala da bi se u trudnoći trebala izbjegavati zbog listerije. Baš me sad strahjel to česta bakterija? Koja je vjerojatnost da sam je pokupila?
Joj neznam kaj bi ti rekla. Ja sad nakon subote kj sam pojela žlicu onog vrhnja pa sam svašta guglala, uz ovu dijabeticke dijetu i svega kj sam pročitala da ne smijem zbog bakterija jest bi ostala gladna jer mi se prehrana bazira na jelovniku za gd od tih stvari 😏 mislim da je najbitnije da dobro operes. Pola trudnoće jedem purecu na kruhu za doručak, to sam dobivala i u bolnici, a piše da su takve stvari najgore itd. Prije uopće nisam to čitala, možda će ti cure nkj pametnije rec. Ja sam zvala Petrovu naravno kad sam zvala za nalaze i rekli su mi da ako nemam proljev povraćanje i temperaturu nema razloga za brigu. Jedinoo kj imam je mučnina u smislu da sam gladna ko vuk, ond a pojedem jednu snitu i podrigujem i sve mi se vraća kao da sam ih 5 pojela. Iako sam te simptome ponekad imala i prije, ali evo sad traju. Sutra idem na pregled privatno pa ću pitat doktoricu baš kj misli o tom svem
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB….bas gubim snagu treba mi neko da mi kaze da ce sve biti ok….
Smiri se, nije ništa izgubljeno. Prirodni postupci jesu rizičniji i više ruski rulet ali dosta njih uspije i s njima zatrudniti. Snage će ti trebati svakako za dalje, uspio postupak ili ne uspio. Ovo je borba. Vjerujem i znam da si sad uzrujana i prestrašena ali probaj se smiriti. Ideš za 3 dana na novi ultrazvuk i vidjet ćete situaciju. Rekla sam ti prije da je i meni slična situacija bila i na kraju smo došli do aspiracije. I doktori mogu pogriješiti. Nije gotovo niti je otpisano. A mi ti ne možemo garantirati da će sve biti dobro samo se s tobom nadati i vjerovati. I tu smo za tebe i s tobom.
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Inače, ja sam i danas vadila betu (i feritin). Moja priča je gotova, beta sad pada. Nadam se da će se samo očistiti, možda već sutra dobijem potvrdu. Ne želim na još jednu kiretažu, ono zadnji put mi je bilo jednom previše.
Idem sad malo otplakati, vratim se kasnije.
Drži se, 😔😪
MISS pročitala sam što se dogodilo. Jako, jako mi je žao. Nadam se da se držite nekako. Vrlim
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Tuma,Women Name sve je isto, bolovi su svaki dan prisutni samo se izmjenjuju mjesta. Malo donji dio stomaka ( to najcesce boli) , malo prepona,lijeva noga i lijevi kuk i sad kako sam se mrvicu pocela kretat bole me leđa, bubrezi, cijeli abdominalni dio..vaginalna.probadanja svaki dan osjecam i tako…nema bas nekog mira ali sam ja mirnija jer san se nekako valjda naucila zivit s tim..radujem se pregledu za tjedan sana, jedva cekam vdiit svog bebaca i cut samo dobre vijesti ako Bog da.
Ja ti mogu rec da evo meni su tek sad u potpunosti nestali. Al sad me bole rebra, želudac itd. Ako te tješi, znači dobrih 26 Tjedana sam imala bolove koji su se postepeno smanjivali
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB, ne znam kaj bih ti rekla.. vjerovala sam u tvog Herkula/Amazonku kao da su moji! Žao mi je neopisivo.. 😟
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Tuma,Women Name sve je isto, bolovi su svaki dan prisutni samo se izmjenjuju mjesta. Malo donji dio stomaka ( to najcesce boli) , malo prepona,lijeva noga i lijevi kuk i sad kako sam se mrvicu pocela kretat bole me leđa, bubrezi, cijeli abdominalni dio..vaginalna.probadanja svaki dan osjecam i tako…nema bas nekog mira ali sam ja mirnija jer san se nekako valjda naucila zivit s tim..radujem se pregledu za tjedan sana, jedva cekam vdiit svog bebaca i cut samo dobre vijesti ako Bog da.
Ja ti mogu rec da evo meni su tek sad u potpunosti nestali. Al sad me bole rebra, želudac itd. Ako te tješi, znači dobrih 26 Tjedana sam imala bolove koji su se postepeno smanjivali
Drži se ❤️❤️❤️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
MTB eh, kako biti pozitivan kad se ovakve ne fer stvari događaju … Drži se, isplači se i digni se opet
Lijepo. Događaju se rijetko i rijetkima.
Većina ne proživi ovo. Zato se uvijek treba nadati da si u onoj sretnijoj skupini, dok ne upadneš u ovu.
U suprotnom možeš odmah početi plakati radi svih loših stvari koje ti se mogu dogoditi samo zato što si negdje pročitala da su se dogodile drugim ljudima.
That is life, živiš život nadajući se dobrom. Kad se dogodi loše, otplačeš, odtuguješ, ideš dalje.
Sta kaze muz? Kako se on nosi sa svim? Nisi se danas cula sa G?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Inače, ja se ful glupo osjećam. Neznam objasnit. Od prve inekcije, bojim se poveselit, mislit pozitivno, stalno mi se vraća ono da je folikul bio prazan i šta ako opet bude sve skupa loše, šta ako odem u hiper, šta ako se zakomplicira jajovod onaj, šta ako….baš se bojim i čudno osjećam… sama sebi sam loša jer nisam ful sretna i pozitivna ali baš se bojim i poveselit i rezultata. Jutros sam osjetila malo jajnike dok hodam, ne bol ali kao da su otečeni i par puta me lagano probolo. Dvije inekcije sam do sad dobila. Možda ću bit mirnija u četvrtak ako mi kažu da je sve ok. Toliko sam ovo čekala i veselila se korona negativnom i sad se osjećam ko da idem na streljanje… Jel išta od ovog normalno ili sam negativna koza?
Normalno je.
Samo budi kakva jesi, i kako ti dolazi. Dok se pridržavaš terapije i visiš ovdje s nama, ne možeš samo zato što se bojiš nekako magično pokvariti rezultate. Oni će biti isti, bila ti pozitivna ili negativna
Hvala ti. Ma osjećam krivnju jer nisam pozitivna i živčana sam ful. Danas mužu govorim da ja sigurno nisam normalna jer nisam prpošna i sretna…Jučer me prijateljica 4 put pitala šta je to umjetna i ja sam 4 put pokušala objasniti postupak i na kraju sam se jedva suzdržala da ne dreknem da je to jeb… hibridna oplodnja i da ću NLO rodit. Naravno, ne misli ona ništa loše ali to je recimo primjer gdje mi se živac dignuo na milijun a opet mi je drago da se interesira. Čitam vas koliko stignem i javim se kako mogu. I još sam čula da u Rijeci ne kažu koliko imaš folikula i sad ne znam kako izvest da to saznam osim gnjavljenjem svih oko sebeIma ko polovni ultrazvuk na prodaju da sama prebrojim?
U potpunosti te razumijem. Ja sam premrla ovaj postupak.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji