MTB mislim na ovaj sport s konzultacijama. U privat.polillinikama se placaju, u bolnicama ne 😋😎😎
Mda, i ja brijem 20.2. termin za FET.. I da imaju politiku +2 dana, to je najkasnije 22.2. 😋
oharascarlett14@gmail.com
Jb oprosti, sad sam se sjetila tvoje priče.. Nu, brzo ce proci 2 menge i doci treća! 😍😍
Anchy ❤
Vidi ove Manemoj sto se okurazila 😉😘🍻😎😋
oharascarlett14@gmail.com
Jutro svima 🥰! Ja odo u dnevnu bolnicu mirovati da mi ponovo izvade prolaktin, u okruženju bez stresa🙈. Jer bolnica nije " stresno podrucje"🙈😂. Cim znam da se moram opustiti, tek onda nejde 🙈. Popila normabel na savjet ginica, mozda malo pomogne🙈.
I ja imam isti problem. Pogotovo jos kad se moram opustiti kao da mi nesto kvoca u mozak…. Koliki ti je bio na tom prvom vađenju? Ja sam cak uzela bolovanje i sad par dana ne trcim nigdje pa cu ga ici ponovit🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ej, sad sam se tek dohvatila mobitela nakon cijelog dana🙈... Prvi put bio mi je negdje iznad 700... Ma ako je do "opustanja" biti ce opet isti ako ne i veci🙈. Cim mi je rekla da ne smijem dolje iz kreveta, odmah sam morala na wc i mucila se puna dva sata🙈😂. Najbolje od svega, dok mi je izvadila krv, pobjegla sam do prvog wc-a bez da sam uopce pitala kad ce nalazi🙈.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
SBjelis supikaa, eto tebe za cca 2 dana i ti ćeš biti PUPO 😍
Bajo pripremi se da loviš sjene hehe
Što se hrane tiče ja, sam 5 godina bila terenac, bez pauze.. Dakle auto mi je bio pekara, fuuuj fuuj... Većinom sam jela u vožnji, a kad si narežeš malo voća ili bilo šta pa skreneš naglo pogodi gdje završi 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
anabelaaaaMogu ti samo reci moje iskustvo, prvi put AMH 1,2 pmol… sok, otkud sad tako nisko, uvijek dosta folikula na preglede prosle godine, kaze mi dr da podjem u drugu lab jer je sigurno greska-tamo 13.94 pmol, i ja nakon dva dana u trecu privatnu uradim cisto da uporedim-tamo 13.98pmol… tako da smo tu vrijednost i uzeli kao validnu… desava se ocigledno da ne bude validan nalaz jer je nemoguce sa 1.2 na 13 za 24h… eto cisto primjer da se moze nekad i to desiti…
Ooo,pa to je bas ogromna razlika..Skoro sve sam nalaze radila u istoj labaratoriji,a uvijek se zakacimo za onaj jedan koji je los I molimo Boga da bude pogresan..za ostale nemamo sumnje😁 Voljela bih da je I kod mene slicna situacija.Hvala sto si podijelila iskustvo💖
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Suny,MTB,Bozma,hvala na odgovorima 💖
Iskreno ,nadam se da je nalaz barem mrvicu bolji nego je pokazao rezultat..A kao sto kazete,sve dok ima antralaca, ima I plodnosti I sreca je da sam ga uopce uradila.Jer mi je sve ostalo ok,a dr to nije ni trazila..Inace bih do sad pokusavala prirodno I ko zna koliko bih vremena izgubila jos I da li bi onda bilo kasno za postupak ikakve vrste..
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Jboprosti, sad sam se sjetila tvoje priče.. Nu, brzo ce proci 2 menge i doci treća! 😍😍
Anchy ❤
Vidi ove Manemoj sto se okurazila 😉😘🍻😎😋
Haha, sve ok.. Tko bi nas polovio..
Meni je super kad se u jednom postu obraćate barem 7,8 nas.. 😊👏
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Magnolia, ja sam prije uzimala whey i onda sam probala konopljin i presla na njega. Ali on mi nije za u mlijeko, u vodu nikako, vise mi je za u nesto gusce pa sam ga jela sa jogurtom. Nego eto sad kad kazes za whey jucer mi na youtube izbaci neki gey par kojima je prijateljica donirala jajne stanice i imali su jos surogat mamu koja je iznijela trudnocu, pa me dalje vodilo na njenu pricu, bas me zanimalo kako ona na to gleda. E to je isto zanimljivo...nista, nikakva osjecaja nije imala kad je uzela te blizanke u ruke. Ucinila je to jer su joj oni super prijatelji, a svoju djecu ne zeli imat. Kasnije su se isposvadjali i nemaju vise kontakta s njom 😂. I onda mi desno predlozi pricu neke zenske koja stalno donira svoje stanice i koliko tako zaradi. Zenska je mislim bilderica, dok je snimala ljekove imala je kantu wheya u autu i rekla je da su cekali 2-3 mjeseca nakon natjecanja da joj se unormale hormoni da krene sa stimulacijom. Zamisli sad ovo, imala je 66 stanica 😲 Tako da drzi vodu ovo za whey i stanice
Sbjelis wohoo sve si bliže cilju😊😊
MTB ukratko da suspregnem dojmove o tebi i tvojim savjetima drugim curama, ti si totalna frajerica🤗😉
J_B žao mi je što nemaš smrzlića, tako sam se i ja provela u oba postupka.. ali zato vrijeme do drugog brzo prođe i ima se vremena psihički i fizički pripremiti na sljedeći postupak🙌🙂
Dada jako si empatična prema drugim curkama, i to je stvarno lijepo s jedne strane, ali kako bi zaštitila svoju psihu i bebicu moraš prestati razmišljati o drugima, kao i o lošim ishodima. Trudna si stara moja, beta će biti super, opusti se i uživaj😘
Sunny moguće da ćemo se sresti na hodnicima Petrove, jer kad ti budeš imala prve konzultacije, ja ću biti u postupku🙂
Anabela antralci su važniji pokazatelj od AMH-a, možda bi bilo dobro da još pokušaš poraditi na njihovoj kvaliteti kako bi bila spremna za postupak🌺 Dobro da si radila te pretrage i na vrijeme uočila "poteškoće".
Pustio mi je ginić d-vitamin u ljekarnu, baš se veselim sutra da ga podignem, pa da i meni skoči na 120😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Magnolia, ja sam prije uzimala whey i onda sam probala konopljin i presla na njega. Ali on mi nije za u mlijeko, u vodu nikako, vise mi je za u nesto gusce pa sam ga jela sa jogurtom. Nego eto sad kad kazes za whey jucer mi na youtube izbaci neki gey par kojima je prijateljica donirala jajne stanice i imali su jos surogat mamu koja je iznijela trudnocu, pa me dalje vodilo na njenu pricu, bas me zanimalo kako ona na to gleda. E to je isto zanimljivo…nista, nikakva osjecaja nije imala kad je uzela te blizanke u ruke. Ucinila je to jer su joj oni super prijatelji, a svoju djecu ne zeli imat. Kasnije su se isposvadjali i nemaju vise kontakta s njom 😂. I onda mi desno predlozi pricu neke zenske koja stalno donira svoje stanice i koliko tako zaradi. Zenska je mislim bilderica, dok je snimala ljekove imala je kantu wheya u autu i rekla je da su cekali 2-3 mjeseca nakon natjecanja da joj se unormale hormoni da krene sa stimulacijom. Zamisli sad ovo, imala je 66 stanica 😲 Tako da drzi vodu ovo za whey i stanice
Idem ja sutra po kantu wheya🤣🤣🤣🤣, zezam se, necu. Ali eto moje vlastito iskustvo je da sam nakon njegovog eksperimentiranja sa wheyom i teretanom ostala trudna nakon skoro 3 godine pokusavanja. Bio je to splet takvih nesretnih okolnosti i mozda je stvarno whey imao prste u tome.
Sortiraj odgovore
Najstariji