Strucni tim, pitanje!
Ako je danas bila O, a imam za vratiti 2dnevne 4stanicne embrije, kada bi to moglo biti?
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis, pa i meni će idući put biti džaba (ako bude bilo idućeg puta).
Wooohooo za ovulaciju i za pucanje momčeka. Woooohooo za endo. Idemo po bebeeeeee.
💔💔💔
Strucni tim, pitanje!
Ako je danas bila O, a imam za vratiti 2dnevne 4stanicne embrije, kada bi to moglo biti?
Vjerojatno 20.2.
💔💔💔
Što se tiče proteina, mene muči što uzimati nakon transfera. S transferom izbacujem sve praškove (inače uzimam whey), ne znam ima li nešto što je prirodno i nema raznoraznih dodataka od tih proteina pa da ih mogu uzimati?
💔💔💔
VM stvarno zanimljiva situacija.. Ne razumijem se u to, ovo sto je MTB napisala ima mi smisla. Razumijem da si na sto muka kada ti se dr.ne javi i ne znas uopce niti sto ocekivati. Ninjanto ne volim.
Mila Milica predivno ❤
Vidim da je Gic na repertoaru. I Mattanovi ginekolozi 😍 Od svega ja sam upamtila da je netko spominjao zgodnog dr.u Petrovoj, a tamo je djaba. Tako da drage moje, vi se drzite Gica, a ja cu u Petrovu. Djaba je djaba, a ja jos nisam stara baba 😎😎
Ja bila u komi jucer nakon uzv, 15dc folikul jos nije prsnuo, dr spominje opciju cisti… Hijao, bolje da nije. Uzas. Danas, momak pukaoooo i eno zutog tijela i sve školski! Čekam termin za FET 😎😎 Bila sam kasno na UZV, ujutro konzultacija s embriolozima pa ce mi jeviti termincek. Endo 10.4mm 😎😎😎😎😎😎🍻
Dada crta je tak debela da ti i ja mogu dijagnosticirati skolsku trudnicu 😎❤😋
Verlim vas sve, umorna sam ko 🐕 i zaboravila sam pola toga sta sam htijela komentirati.
Jb ako imas smrzlica, mozes odmah u FET.
Nemamo smrzlića, od 4 jajne stanice, 2 su bile zrele.. Htjeli smo obje, kao da se bar jedna primi, a ako se prime dvije super.. Na kraju nemamo nič, tak da smo opet na početku.. 🤗
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Što se tiče proteina, mene muči što uzimati nakon transfera. S transferom izbacujem sve praškove (inače uzimam whey), ne znam ima li nešto što je prirodno i nema raznoraznih dodataka od tih proteina pa da ih mogu uzimati?
Ovdje imas zanimljivo iz 2016 je al opet
https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.rbmojournal.com/article/S1472-6483(15)00494-0/pdf&ved=2ahUKEwiJ9rL_mvTuAhUJt4sKHbYgAeAQFjAAegQIARAC&usg=AOvVaw1uU-ex_0FjjZJtFybsMPUn&cshid=1613678027881
anabelaaaa Mogu ti samo reci moje iskustvo, prvi put AMH 1,2 pmol... sok, otkud sad tako nisko, uvijek dosta folikula na preglede prosle godine, kaze mi dr da podjem u drugu lab jer je sigurno greska-tamo 13.94 pmol, i ja nakon dva dana u trecu privatnu uradim cisto da uporedim-tamo 13.98pmol... tako da smo tu vrijednost i uzeli kao validnu... desava se ocigledno da ne bude validan nalaz jer je nemoguce sa 1.2 na 13 za 24h... eto cisto primjer da se moze nekad i to desiti...
👩🏽34god
BAJO smirila si me full i dala vjetar u leđa jer sam upravo našla podatak sa nekoliko izvora da se gestacijska detektira transvaginalnim putem samo ako je beta iznad 1000....i sad se baš baš nadam da jest 🙏❤️ uhhhhh živi bili do sutra, a sad odjava i film. Hvala svima cure moje ❤️
endometrioza
Dada samo opušteno ❤️ drzim fige da sve bude kako treba 🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji