Samo da javim, kod mene za sada sve ok, imam slicnu sliku kao manemoj, ali ja ne zalost nisam takvog stanja uma…. Cude mi se, ali ja jednostavno ne mogu biti drugacija. I jos koje su sanse da mi dva ultrazvuka budu na iste datume kao ona nesretna trudnoca, kada sam to shvatila jos me vise sve dotuklo
Jesi odlučila na kraju koji ćeš NIPT i kad?
Koji si tt i dan?
Normalno je da se osjećaš kako se osjećaš, jebe ti se što ti drugi imaju za reći na to
💔💔💔
Samo da javim, kod mene za sada sve ok, imam slicnu sliku kao manemoj, ali ja ne zalost nisam takvog stanja uma…. Cude mi se, ali ja jednostavno ne mogu biti drugacija. I jos koje su sanse da mi dva ultrazvuka budu na iste datume kao ona nesretna trudnoca, kada sam to shvatila jos me vise sve dotuklo
Koji si tt i dan?
Normalno je da se osjećaš kako se osjećaš, jebe ti se što ti drugi imaju za reći na to
Nipt qualified, forsirala sam u 10tt, ali kao da je bolje u 11, pa ce biti tocno na 11+0. 8+1 po zm, a po uz 8+3. Ali mislim da je to sve li la, ta odstupanja, da ne znace bas nesto bitno.
I to je prirodno i ok. Ja iza sebe imam dva neuspjela transfera i jednu biokemijsku. Da nisam čitala po forumima vjerojatno ne bi ni razmišljala da bebi može prestati kucati srce. Tvoje iskustvo je na žalost puno tužnije i strašnije i prirodno je da se bojiš. Ja sam umirala od straha danas, vrtila si što scenarija u glavi.. ne mogu ni zamisliti kako je tebi. Kako god se ti sad osjećala kad rodis tu bebu biti ćeš najsretnija i to je najbitnije.. a onda kreću nove muke 🥰
Nemoj se prisiljavati na nikakve emocije niti se osjećati bezveze jer se osjećaš kako se osjećaš. Imaš pravo na to. Idi dan po dan i svaki uzv je nova pobjeda ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Magnolija veselit ćeš se toj slici nešto kasnije. Imaš svako pravo se ovako osjećati i odtugovati.
Drži se❤️
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
manemoj kako predivna fotkica..
Nirvana2020 nažalost, s istim rezutatom, 5,2 su mi zalijepili etiketu gestacijskog dijabetesa. Pratilo me je i na otpusnom pismu iz rodilišta. Hm, limun nije po PS-u, kao ni šetanje tijekom ta 2h.
Osim te dijete, više će pratiti veličinu bebe kao i količinu plodne vode i tvoj prirast.
Dalje ovisi o bolnici koju si odabrala kao rodilište. Vinogradska (bar prije 6 godina) je jako stroga po tom pitanju, Hospitaliziraju u 38tt. Na prvom pregledu u trudničkoj ambulanti, zbog tog "gestacijskog dijabetesa" od 5,2 (iako plodne vode nije bilo puno, a beba je bila uredne veličine, uz moj prirast kilaže od +8 kg), dežurna doktorica mi je bez prethodnog upozorenja i moje dozvole, na silu razmicala plodove ovoje "kako bi se porodila idući tjedan i izbjegla hospitalizaciju". Osim što me je strašno zaboljelo (više nego punkcija 7 folikula za usporedbu) i šokiralo, pukao mi je vodenjak nekoliko sati kasnije i nakon agonije od 15h induciranog poroda (jer tijelo nije bilo spremno na porod), rodila sam idući dan dječaka na 37+0. Što je "termin". Ali, beba rođena u "terminu" 37+0 i ona rođena 3 tjedna kasnije su dvije različite bebe..
Tako da je bolje biti na oprezu koliko je to moguće.
Isusek! Hvala A ništa, onda se pripremam na taj scenarij pa kako bude, ionako sam mislila da će me šiknuti na dijetu pa ajde, nije šok, a i sigurno ne bi škodilo malo pripaziti
Tuma, hvala i za tvoj feedback
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Manemoj zasto ja ne mogu otvorit tvoju sliku? Jesam na tvojoj crnoj listi? 😏
Ja vas inace stalno citam i zelim svima puno puno srece,vidim da ima dosta novih cura koje su krenule u postupak, to me uvijek nekako sokira kad shvatim koliko se parova muci s neplodnosti, ali nekako i ovaj forum ulije nadu da velika većina na kraju ipak uspije i to mi je ful drago vidjeti 🥰
MTB tebe je tesko ne pratit, i mislim da na citavom forumu,tj na svim temama cure navijaju na tebe, tj vas i drzim fige za sutra 🤞🤞🙏🙏😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
manemoj kako predivna fotkica..
Nirvana2020 nažalost, s istim rezutatom, 5,2 su mi zalijepili etiketu gestacijskog dijabetesa. Pratilo me je i na otpusnom pismu iz rodilišta. Hm, limun nije po PS-u, kao ni šetanje tijekom ta 2h.
Osim te dijete, više će pratiti veličinu bebe kao i količinu plodne vode i tvoj prirast.
Dalje ovisi o bolnici koju si odabrala kao rodilište. Vinogradska (bar prije 6 godina) je jako stroga po tom pitanju, Hospitaliziraju u 38tt. Na prvom pregledu u trudničkoj ambulanti, zbog tog "gestacijskog dijabetesa" od 5,2 (iako plodne vode nije bilo puno, a beba je bila uredne veličine, uz moj prirast kilaže od +8 kg), dežurna doktorica mi je bez prethodnog upozorenja i moje dozvole, na silu razmicala plodove ovoje "kako bi se porodila idući tjedan i izbjegla hospitalizaciju". Osim što me je strašno zaboljelo (više nego punkcija 7 folikula za usporedbu) i šokiralo, pukao mi je vodenjak nekoliko sati kasnije i nakon agonije od 15h induciranog poroda (jer tijelo nije bilo spremno na porod), rodila sam idući dan dječaka na 37+0. Što je "termin". Ali, beba rođena u "terminu" 37+0 i ona rođena 3 tjedna kasnije su dvije različite bebe..
Tako da je bolje biti na oprezu koliko je to moguće.
Slicno iskustvo i kod moje seke,isto vinogradska, prije 4god, nekako ne vjerujem da se ista promijenilo po tom pitanju tamo, za ostale bolnice neznam
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
I to je prirodno i ok. Ja iza sebe imam dva neuspjela transfera i jednu biokemijsku. Da nisam čitala po forumima vjerojatno ne bi ni razmišljala da bebi može prestati kucati srce. Tvoje iskustvo je na žalost puno tužnije i strašnije i prirodno je da se bojiš. Ja sam umirala od straha danas, vrtila si što scenarija u glavi.. ne mogu ni zamisliti kako je tebi. Kako god se ti sad osjećala kad rodis tu bebu biti ćeš najsretnija i to je najbitnije.. a onda kreću nove muke 🥰
Nemoj se prisiljavati na nikakve emocije niti se osjećati bezveze jer se osjećaš kako se osjećaš. Imaš pravo na to. Idi dan po dan i svaki uzv je nova pobjeda ❤️
Nije stvar ni ultrazvuka, mozda cu zvucati odvratno, ali najlaksi od svih tih loših ishoda je da srce ne kuca, samo od sebe, ja se bojim da mi se ne dogodi opet isto, da cu ja opet odlucivati o tome hoce li to srce stati. Moras kao odluciti i potpisati da se slazes, a nemas izbora. Takvih se scenarija bojim.
MaloTele Ok, ionako sam se preorijentirala na Merkur :-)
Hvala ti što si se javila! Već sam si pomislila da nisam trebala biti baš tako eksplicitna.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Koji si tt i dan?
Nipt qualified, forsirala sam u 10tt, ali kao da je bolje u 11, pa ce biti tocno na 11+0. 8+1 po zm, a po uz 8+3. Ali mislim da je to sve li la, ta odstupanja, da ne znace bas nesto bitno.
Znam da odstupanja ne znače puno. Držim ti fige za dobar NIPT.
I razumijem tvoj strah. Nisam došla u tvoje tjedne pa nisam ni blizu prošla što i ti, ali i meni je najteže bilo što srce nije htjelo samo stati, nego sam morala donijeti odluku da prestanem s terapijom da stanem. Ne želim ni zamišljati kako je tebi bilo.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji