Ahahaha kak sam blesava. Htjela sam vam se pohvalit da sam 30 tt i napisala to na drugu temu slucajno na kojoj uopće nisam aktivna 😂 već tu i tamo škicnem 😆
Sad nek bude i tu..
30 tt 🎉🎆 happy
Sam da ne budes ko onaj trol sta je pisao na svim temama 😂😂😂 cestitam na okrugloj brojci 🎊🎊🎉🎉🎉🥳🥳🥳🥳
A nee, nemam ja tako zanimljive priče 😆 vidiš da se ja samo hvalim i pravim važna 😆🙈
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
😞🐝🌼
Ja ne znam jel to zato sta ja zelim, al ja kao da vidim nest jaaaaaako blijedo, na mjestu do bi crtica trebala bit 🙈 ne znam stvarno jel to zbog zelje pa mi se pricinjava ili sta.. Cekat cemo Bajo, ali tebi je ionako rano jos za testic..
isto tako i ja!! nisam sigurna dal zato sto zelim vidjeti ali vidim nesto!!!!
Nije "kao da se vidi nešto", meni ne triba Bajo ovaj put, ovo se baš vidi, a tek sam otvorila oči i još mi sve napola mutno. 😊🤞🏻💕
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Dobro jutro svima 😊
Rina, vuuuhuuu, znaci nisam jedina! Mrvicu mi je lakse kad znam da nas ima jos.😘
Lucka, nema na cemu, drago mi je ako sam ti pomogla. Iskreno, pitanje je hoce li mi oni zaista dati tu infuziju jer tu vrstu usluge zapravo ne nude. Ali to mi je manje bitno, snaci su se, vazno je samo da sam ju nabavila. Inace, taj pripravak se daje bolesnicima kao jedna vrsta dohrane, i vani se i u MPO dosta prakticira. Istina, ucinkovitost je jos uvijek nedovoljno istrazena ali ja sam trenutno u fazi gdje sam spremna sve isprobati. 🙈
Lucyinthesky, spermio se znaci pogorsao? Uzima li TM kakve preparate? Ja sam svom smiksala pripravak od orasastih plodova i suhog voca koje je netko od cura objavio na jednom od ranijih volumena. Tako da sada svako jutro pojede jednu zlicu nataste. Ako zelis, napisem ti?
Sbjelis, ja bih rekla da je jos rano. Da ponovis sutra, ali s Muller trakicom?
MTB, kako je prosla noc?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
😞🐝🌼
Ja ne znam jel to zato sta ja zelim, al ja kao da vidim nest jaaaaaako blijedo, na mjestu do bi crtica trebala bit 🙈 ne znam stvarno jel to zbog zelje pa mi se pricinjava ili sta.. Cekat cemo Bajo, ali tebi je ionako rano jos za testic..
Ma dobro vidiš vidi jee 😍😍🤩🤩😘 nadam se da ce potamnit
BjeliSti si vratila trodnevne i danas je 6dt? Ili? Meni se to cini prerano bas…. jedino ako zelis sad svaki dan testirati kako se crtica pojavljuje- a i to nema smisla ako neces isti test 🤗
Kako se osjecas?!
Opet ste se raspisale- nista nisam popamtila… uglavnom meni prosla O, bila je poprilicno intenzivna i mi smo sve dane pokrili, skoro ko Bajoma … tako da- ja cu sad brijati da sam T 🤣🤣🤣🤣
Dosao paket Od iHerb ( dali 2000kn sa carinom) kaze mm za to smo mi dali toliko kn - kupili smo suplamente po knjizi IT all starts With the Egg…
Bome ste se fino opskrbili 🙂
Jesmo, necu u postupke prije ljeta, do tad smo odlucili skroz healthy life style- sto reci kad moj Dalmatinac ne pije pivo ni vino poslje ručka i večere 🤣 A sad bi pitala da mi odrade receptivnost endometrija, histeroskopiju i mozda njemu dna fragmentaciju- idem u petak kod Dečka od MTB pa sam uzbudena 😍
BjeliS po test iz Mullera i sutra ponovi, iako mislim da 9-ti dan je najpouzdanije! ja isto od silne zelje vidim sjenicu.... :/ pa neka bude sutra tu crtica ❤️
😞🐝🌼
isto tako i ja!! nisam sigurna dal zato sto zelim vidjeti ali vidim nesto!!!!
Nije "kao da se vidi nešto", meni ne triba Bajo ovaj put, ovo se baš vidi, a tek sam otvorila oči i još mi sve napola mutno. 😊🤞🏻💕
Ma istina!! Sto vise gledam vise vidim!!! Ma snjesko, je rajt!!! Prasica jedna 🥰🥰
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji