LucyLou fakat dobrica neka taj tvoj Dr 😜
Koje progesteron injekcije?
Ma najlbolji, jos samo da me se vec jednom rijesi😊
Iskreno, ne znam, neko ime je rekao ali ja sam vec bila odlutala. Zapravo, ja sam ga samo pitala jel bismo trebali razmisljati i o tome pa je rekao da mozemo probati i s njima. Ali ja planiram provjeriti progesteron prije transfera pa ako bude ok, izbjegla bih dodatne injekcije - dosta mi je i ovako pokanja.
Ti ih sada primas, ili? I kako se osjecas?
Osjecam se krcata hormonima 😭🐝
I boli me trbuh od bockanja clexanima, vise ne mogu s tim bodenjem fkt pa sam si masakrirala trbuh..
Mene ti hormoni napunhu, crijeva polude i tak.. Jedam koda nisam jela 10godina... I svaki put tako 🙊🙉🙈
Sad sam vec u onoj drugoj polovoci cekanja kada pocens odgadjati vadjenje bete/testiranje samo da ne uugledas negativam test. Brrrr
oharascarlett14@gmail.com
Hja, da… Ti si se naspavala, pa gledas. Ih!
I nas dvi gledamo iako ja nisam naspavana 😂😂😂😂
https://ibb.co/JQ67XPr
Pozdrav, nova sam tu.... Imam pitanje. Ovako, zadnja menga bila 24.02. Ciklusi su mi inaće 28 - 30 dana. 16.03. Imala drugu inseminaciju, to jutro trakice pokazivale ovulaciju. Po meni danas je 6. Dan bez M. Ovulacije su mi kasnije prirodne bez stimulacija, po tome sutra bi bilo dva tjedna od inseminacije i ovulacije. Još od 18.03. imam temperaturu 37, 1-37,5 bolove dole kao da sam dobila ili kao da ću dobiti sad odmah. Imam učestalo mokrenje. Cice bole konstantno, samo na dodir. Ujutro sam radila test first sign i pokazao je crticu jedva vidljivu. Betu sam dobila tek 8.4. Najviše me brine ta bol dole kao da ću dobiti. Terapija duphaston 2x1 dnevno. Pa si mislim da nije zbog toga da mi kasni i temperatura. Iako to ne piše u nuspojavama. Bojim se nadati uopće. 😞
sbjelisi, i dalje mi se spava, pokušavam ostati budna do injekcije.
LucyLou, meni je dripac na zadnjim konzultacijama, kad sam nabacila neku crhohumornu foru na moju situaciju rekao da je ovo početak jednog divnog prijateljstva koje se nikad ne bi desilo da nemam dijagnoze koje imam.
Dakle, lucky me, da me MM uspio napumpati još prije desetak godina, nikad Gića ne bih upoznala. A on tvrdi da bi to bila baš šteta.
💔💔💔
LucyLou jesam ja zabrijala ili si ti kod dr Maričića 🤔?
Ma mora ovaj bit dobitni uz sve to 💪
Nisi, zapravo ja sam ti prosla sve njih tamo. 😂
Prof mi je bio na pocetku, pa me u nekom trenutku preuzeo M pa me on onda predao G jer me on vodio u prijasnjoj klinici i za sada sam ostala kod njega...dok ne dodje sljedeci...😂 On se bori sa mnom i za mene, kapu mu skidam za stepljenje i vjeru. Eh da, i nekada su me znali pogledati 2/3 u isto vrijeme. 😳 Sto reci, ja sam im poseban slucaj 😂🤦🏼♀️
Uf nadam se, ne znam mogu li jos dugo plivati u ovim vodama. 😘
Kako si mi ti? I kada u travnju kreces?
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
BAJO preedivna ❤💚❤💚kakva kosicaaaaa 🥰🥰
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
💔💔💔
Pozdrav, nova sam tu…. Imam pitanje. Ovako, zadnja menga bila 24.02. Ciklusi su mi inaće 28 - 30 dana. 16.03. Imala drugu inseminaciju, to jutro trakice pokazivale ovulaciju. Po meni danas je 6. Dan bez M. Ovulacije su mi kasnije prirodne bez stimulacija, po tome sutra bi bilo dva tjedna od inseminacije i ovulacije. Još od 18.03. imam temperaturu 37, 1-37,5 bolove dole kao da sam dobila ili kao da ću dobiti sad odmah. Imam učestalo mokrenje. Cice bole konstantno, samo na dodir. Ujutro sam radila test first sign i pokazao je crticu jedva vidljivu. Betu sam dobila tek 8.4. Najviše me brine ta bol dole kao da ću dobiti. Terapija duphaston 2x1 dnevno. Pa si mislim da nije zbog toga da mi kasni i temperatura. Iako to ne piše u nuspojavama. Bojim se nadati uopće. 😞
Simptomi trudnoće i PMSa su identični - sve osjećamo kao da ćemo dobiti, dobile ili ne. Temperaturu imaš od progesterona koji uzimaš.
Vadi betu sutra, vrijeme je. Briga te što su rekli kad da vadiš, 14DNO je možeš vaditi.
💔💔💔
LucyLou jesam ja zabrijala ili si ti kod dr Maričića 🤔?
Ma mora ovaj bit dobitni uz sve to 💪
Nisi, zapravo ja sam ti prosla sve njih tamo. 😂
Prof mi je bio na pocetku, pa me u nekom trenutku preuzeo M pa me on onda predao G jer me on vodio u prijasnjoj klinici i za sada sam ostala kod njega…dok ne dodje sljedeci…😂 On se bori sa mnom i za mene, kapu mu skidam za stepljenje i vjeru. Eh da, i nekada su me znali pogledati 2/3 u isto vrijeme. 😳 Sto reci, ja sam im poseban slucaj 😂🤦🏼♀️
Uf nadam se, ne znam mogu li jos dugo plivati u ovim vodama. 😘
Kako si mi ti? I kada u travnju kreces?
Pih, nije ti to ništa. AuroraB ih je u isto vrijeme svu trojicu imala među nogama.
I dalje me zanima što ona tamo dole ima da su sva trojica morala svjedočiti
💔💔💔
Koja mala srcolomka! 😘❤️😘❤️
Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~
Sortiraj odgovore
Najstariji