Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    29. Ožujak 2021. 22:56

Inter

Mtbpa jebemu, vibramo za najbolje vijesti u srijedu❤ stvarno si jaka osoba kad se uz sve svoje probleme i strahove uvijek imas spremno rame za sve nase probleme i strahove.. vrlim❤
    Koliko sam uhvatila, Gic nije vidio krvarenje u maternici, endo je bio dobar?

Bas sam to mislila napisati.. ona meni odgovara uljudno i ljubazno za pikanje umjesto da me posalje u klinac u smislu wtf i tvoje pikanje a vidi moja sranja... 🙄🙄 Mtbica drzi se ❣❣ navijamo najjace.. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• LucyLou
    29. Ožujak 2021. 22:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou

Lucyinthesky

LucyLou jesam ja zabrijala ili si ti kod dr Maričića 🤔?
    Ma mora ovaj bit dobitni uz sve to 💪

Nisi, zapravo ja sam ti prosla sve njih tamo. 😂
    Prof mi je bio na pocetku, pa me u nekom trenutku preuzeo M pa me on onda predao G jer me on vodio u prijasnjoj klinici i za sada sam ostala kod njega…dok ne dodje sljedeci…😂 On se bori sa mnom i za mene, kapu mu skidam za stepljenje i vjeru. Eh da, i nekada su me znali pogledati 2/3 u isto vrijeme. 😳 Sto reci, ja sam im poseban slucaj 😂🤦🏼‍♀️
    Uf nadam se, ne znam mogu li jos dugo plivati u ovim vodama. 😘
    Kako si mi ti? I kada u travnju kreces?

Pih, nije ti to ništa. AuroraB ih je u isto vrijeme svu trojicu imala među nogama.
    I dalje me zanima što ona tamo dole ima da su sva trojica morala svjedočiti

Ne znam, ali mene iz tog kutka samo jos nisu gledale tajnica i sefica. 😂 Iako, sefica mi opako tepa i to vec duze vrijeme - brijem da je ona sljedeca koja se pridruzuje konziliju 😂🤦🏼‍♀️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 23:03

LucyLou

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou

Lucyinthesky

Prof mi je bio na pocetku, pa me u nekom trenutku preuzeo M pa me on onda predao G jer me on vodio u prijasnjoj klinici i za sada sam ostala kod njega…dok ne dodje sljedeci…😂 On se bori sa mnom i za mene, kapu mu skidam za stepljenje i vjeru. Eh da, i nekada su me znali pogledati 2/3 u isto vrijeme. 😳 Sto reci, ja sam im poseban slucaj 😂🤦🏼‍♀️

Pih, nije ti to ništa. AuroraB ih je u isto vrijeme svu trojicu imala među nogama.
    I dalje me zanima što ona tamo dole ima da su sva trojica morala svjedočiti

Ne znam, ali mene iz tog kutka samo jos nisu gledale tajnica i sefica.😂Iako, sefica mi opako tepa i to vec duze vrijeme - brijem da je ona sljedeca koja se pridruzuje konziliju😂🤦🏼‍♀️

Meni Gić nikome ne da da me gleda osim njega. 
    Pokušali su Š i par sestara pa ih je protjerao  : ljubaf :
    Niš, pozovite ako vam treba još tim za navijanje. Ako imaš još mjesta među nogama, može par lavica doći i navijati dok ti transferira. Ili jesti pomfritač, ili što već zaključimo da je prikladno. 

💔💔💔

skoljka
    29. Ožujak 2021. 23:22

Tina 👏🏻👏🏻🥳

Tuma pisala si da je beba kao manja. Jel to dr mjeri samo po trbuhu ili i po bedrenoj kosti. Po glavi i tebuhu odstupanja mogu biti veca na uzv i nista ne znaciti. Po bedrenoj je pribliznije stvarnom stanju. Ali sve to akupa nista ne mora znaciti, ako je beba u nekom cudnom polozaju tesko je dobro izmjeriti. 
    Mtb samo pozitivno 💪🏻... Jel mi ok potpis 😉
    Bajo med medeni 😊

Lucyinthesky
    29. Ožujak 2021. 23:31

LucyLou

Lucyinthesky

Teško je tebe popratiti 😂To je ono, kad se male ruke slože, njih trojica... 😁🤞
    Ok sam, negdje sredinom mj bi trebala krenuti. Iskreno, nisam baš uzbuđena i spermio je znatno lošiji, tako da ono, kako bude bude, vidjet ćemo.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

skoljka
    29. Ožujak 2021. 23:32

Evo da prijavim i ja svoje novosti.
    Razgovor za dogovor za Fet obavljen. Pregled uredan, jajnici super, maternica super, endometrij ok, 14dc folikul pred prsnuce, veli mogli bi u ovom ciklusu odraditi Fet, ja ostala u soku 😵, kud prije, dosla sam samo da se dogovorimo, moram se ja i psihicki pripremiti, bas me trema pucala dok sam bila u bolnoci, kao da sam prvi put tamo.
    Napravila mi papu i briseve pa veli ipak bolje da pricekamo rezultate pa se cujemo.
    Ne znam tko je jos na sv. Duhu, ginekologiju sele u novu bolnicu kroz koji tjedan pa veli mozda bolje da pricekamo da presele da me bas ne ulovi termin kad sele, a tad ce imati pauzu 10 dana. 

Lucyinthesky
    29. Ožujak 2021. 23:36

Bajo divna je ❤️🥰
    Tuma ma bit će to sve ok, sigurno 🤞😘

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Rina89
    30. Ožujak 2021. 00:16

MTB znači ti i dalje krvariš 😞. Držim 🤞🤞🤞🤞da ti i tvoja bebica sve to prevladate! ❤️
    LucyLou znači ima nas još pothranjenih, a zdravih 😁 (barem prema zadnjim nalazima, vidjet ćemo što će mi reći na nove). Dr. mi je na konzultacijama rekla da sam generalno zdrava. Kod mene jedino endometrioza prema riječima dr. iskače, iako sad miruje. I pothranjena sam prema IBM, da. Neće kile gore. 
    PUPO cure puno sreće vam želim! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Bebice nikad ne uspijem vidjet kad stavite.
    Ja sam danas išla radit urinokulturu i samo se nadam da ovaj put neće biti upala. 😣

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Tuma
    30. Ožujak 2021. 05:20

Lucyinthesky hvala🥰 
    Skoljka po bedrenoj je par dana manja, po glavi je par dana veća a po trbuhu je 10ak dana manja. Al rekla je da je sve ostalo kako treba (i protoci i srceko, posteljica i plodna voda) samo taj opseg trbuha da je malo manji, mjerila ga je 100 puta. Ukupno kad se sve zbroji po ZM kasni 1 dan, a po oplodnji 4. O tebe su skoro lijepo iznenadili 😅 da, mislim da je bolje pričekati rezultate briseva pa mirnija ići u fet..... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Emma05
    30. Ožujak 2021. 06:35

Ana123456

Nisam se ni sjetila prepoloviti je ,bitno da neće naškoditi ova od 5 mg
    A utrogestane imam od 100

Nece ti biti nista od jedne😊..dapace moze ti samo pomoci sada da se lipo opustis😴🤤. Ubuduce ako ti zatriba popijes od 2mg. 👌a sada lipo relax i mazi svoje bebe🙃

💁‍♀️39(endo,🧬Mthfr, Pai)🧔37(normo-asteno)
    15 g radimo na 👶, prvi IVF 2010g., 7 operacija (2 x vanmaternična)
    14i transfer 2024 g. - FET 04.11. 1bc, 8dnt+, 11dnt 290.9, 15dnt 3026.3
    Stiže nam baby E🩷👶

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.