Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    29. Ožujak 2021. 09:21

Tiinaa

Cure ja sad kad san se obrisala na papiru mi ostalo malo smedkastog iscjetka pomjesano sa vaginaletama… a u 11 idem bet vadit… test jutros debela crta… nije valjda da cu menstruaciju dobit 🥲🥲🥲

Ma neeeces.. Mozda od implatacijskog se sad malo cisti 🤞🏻💪🏻

skoljka
    29. Ožujak 2021. 09:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Vidim zabrinute postove za koji mjesec: ne smeđarim, ne krvarim, kako da znam da je sve ok???

Ooo ne brini, bit ce drugih nedaca u smislu probadanja, zutog iscjetka, bolova ligamenata, lupanja bebe, nespavanja, nekoj mucnina i povracanja... 😂😂😂 Bit ce zalopojki ne brini 🤭😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 09:31

Sanjich 👶🤱

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sanjich 👶🤱

Mtb nisam pohvatala kad su se iskljucili orgazmi? 🤔🙄

Kad su krenuli Niagarini slapovi.

Pisala sam prije al nisam uhvatila jesi sta odgovorila.. Moze li heparin imat veze s tim..

Nisam preskočila, više vas je to komentiralo. Može biti, pojma nemam. Ovdje je teško donijeti odluku, ako ga prestanem uzimati riskiram, ako ga nastavim uzimati riskiram. Do srijede ga uzimam, dalje ćemo vidjeti.

💔💔💔

• Ivevk
    29. Ožujak 2021. 09:32

Jutro curke, sretno svima danas🍀🍀🍀🍀
    Ja danas u 12 idem opet na uzv i primiti cetrotide jer kaze doktor rastu ko blesavi 🤔
    Danas cemo dogovoriti kad idem aspiracija.. Wuhuuu 👏🐧🐧🐧🐧🐧
    Sbjelisi samo gas 😂😂😂😂

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 09:33

skoljka, držim fige da dobro prođe na konzultacijama. Zaboravila sam gdje si bila (a nisi sredila potpis ).
    A za brige, znam. Nema što ženski um neće iskonstruirati. 

Tanja79, navijamo za lijepe folikuliće. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 09:34

Ivevk

Jutro curke, sretno svima danas🍀🍀🍀🍀
    Ja danas u 12 idem opet na uzv i primiti cetrotide jer kaze doktor rastu ko blesavi 🤔
    Danas cemo dogovoriti kad idem aspiracija.. Wuhuuu 👏🐧🐧🐧🐧🐧
    Sbjelisi samo gas 😂😂😂😂

Woooohooooo, idemo u berbu 

💔💔💔

• Ivevk
    29. Ožujak 2021. 09:36

Da... Bome se priblizilo.. Sve me hvata panika🥺
    A tebi sretno, vjerujem da je sve u redu.. Misli pozitivno 🥳🥳🥳🥳

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Pmak
    29. Ožujak 2021. 09:36

Dobro jutro, želim svima puno sreće danas i ovaj tjedan.
    Pokušala sam nadoknaditi zaostatke,barem djelomično.
    MTBica - šaljem pozitivnu energiju tza uzv u srijedu. Nije gotovo dok nije gotovo, beta i dalje raste kao šašava, stvar je do tog mioma koji kako dr. kaže, izgleda "Čudno". i otud sva krv. Vjerujem, nadam se, da će se sve smiriti kroz cca tjedan - dva.
    ericaa želim sretno s početkom postupka, da sve prođe lagano.
    anavi985 drzim palčeve da dok ovo tipkam da je upravo trasfer u tijeku, Mislim da sam vidjela da si me spominjala, no nikako da dođem/nađem taj dio.
    Tiki je li se mačak drži? Imam dvije kućne mace (u stanu) a dok sam živjela u kući imala sam i te koje se muvaju okolo. Znam koliko brige ovo s macom pouzročiti.
    ja sam si odspavala za vikend, nevjerojatno sam bila pospana, kao drogirana. Isti dan kasno poslijepodne  nakon transfera počela osjećati žiganje i probadanje u maternici, bas sam se iznenadila. Nastavilo se i u nedjelju. Od danas apsolutno ništa.
    MTBica, fotku krumpirića nemam, no imam fotku Happy Meal igračkica kao dokaz, no ne uspijevam je prebaciti na komp - nemm odggovarajući kabel na poslu. Uglavnom, zaključila sam da mi je Happy Meal (kombinacija totrtilja s pohanom piletinom - čak je i fino začinjena, krupirići i Jana) sasvim dovoljan, ionako imam problema s težinom.
    Dakle, moj (trenutačni) rezultat je izvan svakog očekivaja, kako mog, a tako i od dr.J (nije to izrijekom rekla, no stekla sam taj dojam). Glavni razlog - težina, podredno godine.
    Ono sto me je mučilo tijekom pikanja je smanjeno mokrenje, a 2 dana nakon punkcije kao da je netko odvrnuo pipiu,
    Utrogestan koji pijem u sredini dana me je prvih dana uspavljivao nevjerojatno.
    I na kraju ovog opsežnog posta, mislim da je rezultatu dopronijela svježa matična mliječ Radošević. Mm ju je pio barem 6 mjeseci svaki dan, ja dobra 3 mjeseca i presztala sam cca 3,5 tjedna prije postupka kao i Dvital i Gynositol. Apsolutno sam se drukčije osjećala dok sam to konzumirala, a nakon sto sam Inofolic (koji je skuplji) zamijenila s jeftinijim Gynositolom, još sam se značajnije bolje osjećala. 
    Cilj za FET - gubitak kg.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

⭐ Miss_Ivy ⭐
    29. Ožujak 2021. 09:44

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa- 29.3. beta
    stani - 29.3. druga beta, prva je slatka
    Dia85 - 29.3. FET
    anavi985-29.3. transfer
    Tuma- 31tt it's a girl!!! , 29.3. UZV, 15.4. UZV

Sretno cureeeeeeeeee! 🎉🎆🥳

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    29. Ožujak 2021. 09:48

Pmak, baš mi drago da si zadovoljna. Za kilograme - izgubit ćeš ih nakon poroda, bez brige  Ove bebe će se sad uhvatiti za mamu, o FETu ne moraš razmišljati iduće 2 godine a to ti je dovoljno za promjenu prehrambenih navika 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.