Tiki znam i ja gdje je Hafner, ali mene zanima gdje je Kos ❤😜 To cu saznat u ponedjeljak 😎😎
Anavi dobra metoda 😜
Nada PUPO ❤❤
Pmak E, da.. To je Kos. ❤❤
Magnolija potpisujem. I divim ti se. Svim zenama koje su to prosle :vrlim:
Nada znala sam da sam trebala pojesti jos jedne krumpirice na povratku iz gostiju. Pa jesam 🙈🙈
Jedimo sto me brine sto sam se iz gostiju vratila s gacama.. 😞😵
Ribic stimulacija obično kreće 2 ili 3dc
Woman name jesi jos živa?
Imena ne želim komentirati. Moje dijete će biti rodjeno u Hrvatskoj. Neće se zvati Kudžub, Max, Nicole niti Bloom. Ovdje bolje da stanem.
Sreća, ovo nije najgora stvar koju roditelj može učiniti dijetetu pa sam nekako pod kontrolom 😂🙉🙈🙊😛 Onak, na knap. Temu autosjedalica je, npr
bolje da nikad ne dozivim.
MTBica aronija, kupina.
Miss moja iskrena sucut 🙏
Ahaahahah Rusku dite prijavilo adminu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Sara predivna! Umirem na tratinčicu! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🌼🌼🐝
oharascarlett14@gmail.com
Tiki, mislim da si trudna.*.Women_name.*, ma nemoj čitati, ako si preživjela do sad bez tih informacija, budeš i ovih par tjedana.
Nego, preskočila si me jučer.
Ti si pisala o onom nekom visokom seksi doktoru u TA četvrtom? Do tell! Ime? Visina? Broj morfološki ispravnih?ribic, najčešće je 2DC ili 3DC. Nije ni 4DC problem. Nazovi ih u pon i reci im da si dobila, možda te naruče za lijekove odmah,
Ruska1986, pih, 6kg. Ja sam u prošloj trudnoći, kad sam saznala da je loš rezultat, dobila 8kg u nekih 2 tjedna.Tuma, da, bude i u svježem voću i povrću. Ali sve te gadarije su najopasnije u prvom tromjesečju, onda je kritično za bebu jer se glavni sistemi razvijaju. Kasnije više nije tako kritično, ali naravno da treba paziti. Sad vam je bitnije paziti da izbjegavate stvari koje izazivaju kontrakcije.
Marta82, hvala ti, ti si pravi prijatelj, ne ova tu ignorirala.Naručila sok od borovnice, malinu i kupinu nisam našla. Aronije se bojim, probala jednom svježu i umrla. Ne pije mi se taj sok. Alkohol više ne smijem piti.
Miss, jako mi je žao.
Ja sam bolje, danas samo smeđarim i imam sitne ugruške. Dok nije svježa krv odlučila sam biti flegma.
Mtb probaj ti malo i sa spizom dignit feritin i željezo, teleća jetrica ti je za to, leća i slanutak skuvaj skupa
Ovo mi zvuci da kad se skuhaju ove tri namirnice zajedno, jos samo fali dlaka kose osobe na koju zelis bacit urok i voilà 🙈😂 Totalno neprivlacno. Kad bi se feritin diza pizzom i ćevapima 🙈🙈🙈
-
Btw, ja sam pocela sa cajem od lista maline, nije najružniji, vec sam ja njega pila kad smo radili na bebi (iskreno, da me ubijes ne znam cemu on doprinosi kod zaceca, al negdi pisalo, i ja pila 😂). I samo da znate sta se ode u DE preporuca- parenje gospođe nad "čajem" od tratincice. Mislim, skuha se tratincica u vodi, i onda se nekako namjestis nad loncem ili zdjelom (ne moran govorit da je to posli na bacanje😂), najbolje je stavit u skoljku pa sjest nad to 10-15 min. Eno tamo tratincica, gleda ona mene, gledam ja nju. 🙈🙈🙈 I da, masaža međice. I sa tim ne mogu počet, bas se ne mogu natjerat.
Ja sam cula to za maslinovo ulje. Ugrijat i cucnut iznad tog 🤭
Bježi bježi, ne trosi mi se maslinovo ulje na to. 😂 Nisan toliko bogata.
Usput, hvala ti. Nisan debelica, al samo me visina izvlači🙈😂
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Tiki, mislim da si trudna.*.Women_name.*, ma nemoj čitati, ako si preživjela do sad bez tih informacija, budeš i ovih par tjedana.
Nego, preskočila si me jučer.
Ti si pisala o onom nekom visokom seksi doktoru u TA četvrtom? Do tell! Ime? Visina? Broj morfološki ispravnih?ribic, najčešće je 2DC ili 3DC. Nije ni 4DC problem. Nazovi ih u pon i reci im da si dobila, možda te naruče za lijekove odmah,
Ruska1986, pih, 6kg. Ja sam u prošloj trudnoći, kad sam saznala da je loš rezultat, dobila 8kg u nekih 2 tjedna.Tuma, da, bude i u svježem voću i povrću. Ali sve te gadarije su najopasnije u prvom tromjesečju, onda je kritično za bebu jer se glavni sistemi razvijaju. Kasnije više nije tako kritično, ali naravno da treba paziti. Sad vam je bitnije paziti da izbjegavate stvari koje izazivaju kontrakcije.
Marta82, hvala ti, ti si pravi prijatelj, ne ova tu ignorirala.Naručila sok od borovnice, malinu i kupinu nisam našla. Aronije se bojim, probala jednom svježu i umrla. Ne pije mi se taj sok. Alkohol više ne smijem piti.
Miss, jako mi je žao.
Ja sam bolje, danas samo smeđarim i imam sitne ugruške. Dok nije svježa krv odlučila sam biti flegma.
Mtb probaj ti malo i sa spizom dignit feritin i željezo, teleća jetrica ti je za to, leća i slanutak skuvaj skupa
Ovo mi zvuci da kad se skuhaju ove tri namirnice zajedno, jos samo fali dlaka kose osobe na koju zelis bacit urok i voilà 🙈😂 Totalno neprivlacno. Kad bi se feritin diza pizzom i ćevapima 🙈🙈🙈
-
Btw, ja sam pocela sa cajem od lista maline, nije najružniji, vec sam ja njega pila kad smo radili na bebi (iskreno, da me ubijes ne znam cemu on doprinosi kod zaceca, al negdi pisalo, i ja pila 😂). I samo da znate sta se ode u DE preporuca- parenje gospođe nad "čajem" od tratincice. Mislim, skuha se tratincica u vodi, i onda se nekako namjestis nad loncem ili zdjelom (ne moran govorit da je to posli na bacanje😂), najbolje je stavit u skoljku pa sjest nad to 10-15 min. Eno tamo tratincica, gleda ona mene, gledam ja nju. 🙈🙈🙈 I da, masaža međice. I sa tim ne mogu počet, bas se ne mogu natjerat.
Sara, čaj od lista maline služi da ojača stijenku maternice da se bolje primi plod, ja sam ga nakon transfera pila, pa eto ovaj zadnji put nije ni to pomoglo
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
MTBica radi tebe buljom svaku vecer u svoje bradavice 😵
Moram prestat, pothitno!
Osim sto zvuci loše, na njima nikakvih promjena 🌼🐝
Evo da prijavim i svoje stanje, ovulacija je bila 19.3, doktor pratio folikul i najavila kad će bit, i tako bilo, danas sam 8 dana nakon ovilacije izvadila progesteron koji je iznosio 56,to mi je bia 26 dan ciklusa,jer je i ovulacija bila kasnije 18ti dan. Kad bi mogla koji test napravit ako sam ostala prirodno trudna, a ako ne idem po smrzlića blatocistu idući mjesec.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Tikiznam i ja gdje je Hafner, ali mene zanima gdje je Kos ❤😜 To cu saznat u ponedjeljak 😎😎
Anavi dobra metoda 😜
Nada PUPO ❤❤
Pmak E, da.. To je Kos.❤❤Magnolija potpisujem. I divim ti se. Svim zenama koje su to prosle :vrlim:
Nada znala sam da sam trebala pojesti jos jedne krumpirice na povratku iz gostiju. Pa jesam 🙈🙈
Woman namejesi jos živa?
Imena ne želim komentirati. Moje dijete će biti rodjeno u Hrvatskoj. Neće se zvati Kudžub, Max, Nicole niti Bloom. Ovdje bolje da stanem.
Sreća, ovo nije najgora stvar koju roditelj može učiniti dijetetu pa sam nekako pod kontrolom 😂🙉🙈🙊😛 Onak, na knap. Temu autosjedalica je, npr
MTBica aronija, kupina.
Miss moja iskrena sucut 🙏Ahaahahah Rusku dite prijavilo adminu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Sara predivna! Umirem na tratinčicu! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🌼🌼🐝
Živa. 😂🙈
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Evo da prijavim i svoje stanje, ovulacija je bila 19.3, doktor pratio folikul i najavila kad će bit, i tako bilo, danas sam 8 dana nakon ovilacije izvadila progesteron koji je iznosio 56,to mi je bia 26 dan ciklusa,jer je i ovulacija bila kasnije 18ti dan. Kad bi mogla koji test napravit ako sam ostala prirodno trudna, a ako ne idem po smrzlića blatocistu idući mjesec.
12 dana od ovulacije. Sretno 😉
Mtb koju hranu izbjegavam da ne bi doslo do kontrakcija (osim ananasa)?
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Jooj,cure nista nisam pratila ova dva dana jer smo imali smrtni slucaj u obitelji, naša mala rodica Downić je postala anđeo .ne mogu se sjetiti koj cura ovdje ima seku downića,ali pazite se ove glupe corone, nasu je nazalost kostala zivota ..Mislim Tuma, ako se dobro sjecam.💔💔🙏🙏
Ruska vidila sam samo tvoju sliku i predivno izgledas.
MTB nadam se da si bolje i da se smirilo krvarenje.
Nada sretno!
Pozz svima ostalima.
Ajme Miss grozno. 😟 Baš sam se rasplakala sad. Užas, nemam riječi... Moja sućut, neka počiva u miru ❤️
Moja seka je u Danskoj i brzo je u redu za cjepivo, ne ide nikud od kad je korona, mama radi ali nije u kontaktu s ljudima, a njen muž je u mirovini, pa ajde vjerujem da se nemaju kako zatražiti... A je li imala zdravstvenih problema, srčani manu ili nešto?
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Marta82, ako je do teleće jetrice, mogu sutra umrijeti od nedostatka željeza. Fujcek.
Leću i slanutak volim.
Držmo fige da će ti smrzlić ostati za iduće dijete. Za testić pričekaj barem 12DPO, kod spontane trudnoće to često ide sporije nego kod nas stimuliranih.
*.Women_name.*, ma još mi treba da se dite uvrgne u njega i ode u političare. Ne, hvala lijepa. Naći ću ja nekog zgodnog i apolitičnog.
Ruska1986, muž ti je divan, kako se on spreman žrtvovati za bebu.
Ma ti samo legni na bok, on nek odradi sve.
Gić je idući tjedan tu, inače bih mu se pojavila usred GO doma ili gdjegod da jest na vratima.
Na GO ide onaj tjedan iza Uskrsa. Još ću vidjeti je li mi to OK.
💔💔💔
Tikiznam i ja gdje je Hafner, ali mene zanima gdje je Kos ❤😜 To cu saznat u ponedjeljak 😎😎
Anavi dobra metoda 😜
Nada PUPO ❤❤
Pmak E, da.. To je Kos.❤❤Magnolija potpisujem. I divim ti se. Svim zenama koje su to prosle :vrlim:
Woman namejesi jos živa?
MTBica aronija, kupina.
Miss moja iskrena sucut 🙏Ahaahahah Rusku dite prijavilo adminu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Sara predivna! Umirem na tratinčicu! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🌼🌼🐝
Živa. 😂🙈
💪😊
Sortiraj odgovore
Najstariji