Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marta82
    27. Ožujak 2021. 22:36

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Marta82, ako je do teleće jetrice, mogu sutra umrijeti od nedostatka željeza. Fujcek.
    Leću i slanutak volim.
    Držmo fige da će ti smrzlić ostati za iduće dijete. Za testić pričekaj barem 12DPO, kod spontane trudnoće to često ide sporije nego kod nas stimuliranih.

*.Women_name.*, ma još mi treba da se dite uvrgne u njega i ode u političare. Ne, hvala lijepa. Naći ću ja nekog zgodnog i apolitičnog.Ruska1986, muž ti je divan, kako se on spreman žrtvovati za bebu.
    Ma ti samo legni na bok, on nek odradi sve.
    Gić je idući tjedan tu, inače bih mu se pojavila usred GO doma ili gdjegod da jest na vratima.
    Na GO ide onaj tjedan iza Uskrsa. Još ću vidjeti je li mi to OK.

Mtb, sad sam se stila, čaj od koprive, bilo bi super da imaš sa sela di ubrat i osuši je, pa kuvaj čaj, ona je super za željezo dignit

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

BAJOMA
    27. Ožujak 2021. 22:36

🌸💕🌸 Sara 🌸💕🌸

BAJO1

Ruska1986

BAJO1

Ruska1986

*.Women_name.*

Joooj cure molim pomoć 🤦🏻‍♀️ nisam uspjela danas ništa pratit, muž mi slavi ročkas pa sorii. Ali pitanje… Danas oni kuhali čobanac, ja to ne smijem pa po svom jelovniku za GD muž mi napravio tjesteninu sa sirom i vrhnjem. Sad je skuzio da je vrhnju rok trajanja prošao mj dana 😟😟😟 za sad nemam nikakve simptome, pojela sam ga oko 1, ajmo rec jednu veliku žlicu. Tak sam ljuta na njega i uzasno me strah 😟😟 doktorica na radi prek vikenda, mislite da bi nekog trebala nazvat ili pratit simptome samo?

Ma nece ti nista bit! Pa nije da si pojela 2 kile, ne brini. Ja sam pojela bila cijelo kiselo vrhnje prije neg sam skuzila da je istekao rok trajanja. Nije bio mjesec dana, al desetak je. A jednom sam u tjesteninu stavila i vrhnje za kuhanje kojem je isto dobrano istekao rok trajanja, jebiga, nisam gledala. Ali mi to ionako sve stoji u fridju pa nisam panicarila. Nece nista bit, ne brini. 🙂

Ruska slucajno mi dite stislo i prijavilo te adminu 🤣🤣🤣🤣🤣 sory

😂😂😂 ma neka, ti si rodila u helikopteru, sve ok 😂😂

Lipa si trudnica🥰🥰🥰
    P.s neces jos rodit trbuh ti je jos visoko, kad padne onda hoces 😘😘😘

Bajo, šta za mene prognoziraš:
    https://ibb.co/3ycwV74
    Bas me muz danas slikava da materi posaljen. Moram je redovito update-at. 🙈

Ufuf tebi je dosta nisko za razliku od Ruske mogla bi u roku od 7 dana 🥰🥰🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 22:37

Sara, za začeće je malina dobra jer potiče prokrvljenost maternice i jača tonus maternice i navodno povećava šanse za implantacijom. Za porod jer olakšava porod, navodno dosta žena ne mora biti rezano kad ga redovno piju jer je izgon dosta lakši.
    Ne mogu se sad zamisliti da se parim nad tratinčicama, a kamoli u visokoj trudnoći. 
    Masiranje međice - to ti muž treba raditi.  

sbjelisi, pa kakvi su to prijatelji i domaćini kad su te pustili doma sa gaćama??? ccccc 
    I što je loše u pružanju pažnje svojim bradavicama? I sisama općenito? 
    Inače, nije mi se ovo pojavilo u prošloj trudnoći. A koliko čitam, ženama se to obično javlja kasnije, ne ovako rano. Ne znam, valjda me sise žele obogatiti. 

Tiki, nisam to toliko istraživala, ja te stvari poberem po putu i upisujem u tekicu, a istražujem tek kad sam blizu tog perioda. Znam da još ta malina pomaže kontrakcijama pa se preporučuje zadnjih par tjedana a ne prije.
    I znam da se čaj od komorača ne bi smio uopće konzumirati, odnosno samo u minimalnim količinama.

💔💔💔

Tuma
    27. Ožujak 2021. 22:38

Mtb ma izbjegavam hranu koja je puna žive, može prenijeti listerija, toxoplasmozu, salmonelu, koja je puna šećera i kolesterola i koja izaziva kontrakcije
    ... Još malo pa ću moći jesti samo crni kruh s vodom. 😅😂 Mislim da aronija ionako nije preporučljiva u trudnoći.... 
    Miss samo 16😭 grozno. 
    Sara i ti si baš lijepa trudnica, samo trbuh imaš 🥰
    Tiki https://lifepressmagazin.com/mame/trudnoca-2/priprema-za-porod/hrana-koja-izaziva-kontrakcije/

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 22:41

Marta82

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Marta82, ako je do teleće jetrice, mogu sutra umrijeti od nedostatka željeza. Fujcek.
    Leću i slanutak volim.
    Držmo fige da će ti smrzlić ostati za iduće dijete. Za testić pričekaj barem 12DPO, kod spontane trudnoće to često ide sporije nego kod nas stimuliranih.

*.Women_name.*, ma još mi treba da se dite uvrgne u njega i ode u političare. Ne, hvala lijepa. Naći ću ja nekog zgodnog i apolitičnog.Ruska1986, muž ti je divan, kako se on spreman žrtvovati za bebu.
    Ma ti samo legni na bok, on nek odradi sve.
    Gić je idući tjedan tu, inače bih mu se pojavila usred GO doma ili gdjegod da jest na vratima.
    Na GO ide onaj tjedan iza Uskrsa. Još ću vidjeti je li mi to OK.

Mtb, sad sam se stila, čaj od koprive, bilo bi super da imaš sa sela di ubrat i osuši je, pa kuvaj čaj, ona je super za željezo dignit

E, hvala na podsjetniku. Volim jako čaj od koprive, po zimi ga često pijem. Sad sam više od sokova i hladnih napitaka, ali budem si ga skuhala i ohladila ako ništa drugo. Zanimljivo da inače pijem skoro isključivo samo vodu i nezaslađeni čaj, a sad mi se baš piju voćni sokovi pa pokušavam osmisliti varijantu gdje pijem nešto korisno, a ne samo šećer i umjetna bojila u vodi 
    Nemam koprivu gdje ubrati a i lijena sam ja za te stvari, kupujem ju u Harissi, valjda je tamo dovoljno dobro. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 22:43

Tuma

Mtb ma izbjegavam hranu koja je puna žive, može prenijeti listerija, toxoplasmozu, salmonelu, koja je puna šećera i kolesterola i koja izaziva kontrakcije
    … Još malo pa ću moći jesti samo crni kruh s vodom. 😅😂 Mislim da aronija ionako nije preporučljiva u trudnoći….

Ja u tekici imam da mi je sad zabranjeno ovo dole. Većina mi ne pada teško 

Riba:
    [ul]
    [li]Tuna[/li]
    [li]Sabljarke[/li]
    [li]Morski psi[/li]
    [/ul]
    Meso:
    [ul]
    [li]Jetrica[/li]
    [li]Meso i riba koje nije termički obrađeno[/li]
    [li]Krvavi odresci i slično[/li]
    [li]Suhomesnato[/li]
    [/ul]
    Mliječni proizvodi:
    [ul]
    [li]Proizvodi koji nisu pasterizirani[/li]
    [li]Pljesnjivi sirevi[/li]
    [li]Svježi sirevi sa placa[/li]
    [/ul]
    Čajevi:
    [ul]
    [li]Čaj od komorača[/li]
    [/ul]

💔💔💔

Tuma
    27. Ožujak 2021. 22:48

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

… Još malo pa ću moći jesti samo crni kruh s vodom. 😅😂 Mislim da aronija ionako nije preporučljiva u trudnoći….

Riba:
    [ul]
    [li]Tuna[/li]
    [li]Sabljarke[/li]
    [li]Morski psi[/li]
    [/ul]
    Meso:
    [ul]
    [li]Jetrica[/li]
    [li]Suhomesnato[/li]
    [/ul]
    Mliječni proizvodi:
    [ul]
    [/ul]
    Čajevi:
    [ul]
    [li]Čaj od komorača[/li]
    [/ul]

I veće količine cimeta
    Čajevi :
    [ul]
    [li]čaj od majčine dušice[/li]
    [li]čaj od hajdučke trave[/li]
    [li]čaj od hibiskusa [/li]
    [li]čaj od kadulje [/li]
    [li]čaj od maslačka [/li]
    [li]čaj od peršina[/li]
    [li]čaj od anisa[/li]
    [li]uvin čaj[/li]
    [li]čaj od stolisnika[/li]
    [li]čaj od rute[/li]
    [/ul]

👨 31 g, sve ok
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 22:50

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Riba:
    [ul]
    [li]Tuna[/li]
    [li]Sabljarke[/li]
    [li]Morski psi[/li]
    [/ul]
    Meso:
    [ul]
    [li]Jetrica[/li]
    [li]Suhomesnato[/li]
    [/ul]
    Mliječni proizvodi:
    [ul]
    [/ul]
    Čajevi:
    [ul]
    [li]Čaj od komorača[/li]
    [/ul]

I veće količine cimeta
    Čajevi :
    [ul]
    [li]čaj od hibiskusa[/li]
    [li]čaj od kadulje[/li]
    [li]čaj od maslačka[/li]
    [li]čaj od peršina[/li]
    [li]čaj od anisa[/li]
    [li]uvin čaj[/li]
    [li]čaj od rute[/li]
    [/ul]

Hvala ti za nadopunu 
    Tekica mi je sad još bogatija.
    Ovo za cimet me ne dira, ne volim ga uopće 

💔💔💔

Tuma
    27. Ožujak 2021. 22:52

Tuma

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tuma

Riba:
    [ul]
    [li]Tuna[/li]
    [li]Sabljarke[/li]
    [li]Morski psi[/li]
    [/ul]
    Meso:
    [ul]
    [li]Jetrica[/li]
    [li]Suhomesnato[/li]
    [/ul]
    Mliječni proizvodi:
    [ul]
    [/ul]
    Čajevi:
    [ul]
    [li]Čaj od komorača[/li]
    [/ul]

I veće količine cimeta
    Čajevi :
    [ul]
    [li]čaj od hibiskusa[/li]
    [li]čaj od kadulje[/li]
    [li]čaj od maslačka[/li]
    [li]čaj od peršina[/li]
    [li]čaj od anisa[/li]
    [li]uvin čaj[/li]
    [li]čaj od rute[/li]
    [/ul]

Biter lemon i tonik se isto ne smije piti... Al ja sokove nikad ni ne pijem (osim uz alkohol, a tonik nisam ni probala bez gina, pa nema brige) 😂

👨 31 g, sve ok
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 22:52

Pitanje za iskusne trudnice: kad su vam se smirili jajnici? Malo su mi dosadili bolovi po jajnicima, pogotovo što me štrecne kad me zarežu, treba mi sekunda da shvatim da su to jajnici a ne maternica i da je to OK... 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.