Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 14:11

Ruska1986, no woriz. Ja sam kupila samo ove dvije PJ, obje su turbo rastezljive pa imam lufta za debljanje. Ostalu odjeću ne mislim kupovati tako skoro, možda tajice kad prerastem sve što imam sad. Ionako ću biti fino debela preko ljeta, onda se zamotam nekom krpom i to je to. 
    A za greške ne brini, navikla sam da pišeš pijana, odmah ja to prevodim. 

sbjelisi, ti budi originalna, ostavi gaćice u gostima. 
    Kos ti vodi trudnoću? Je li zgodan?  Ima neki razlog?

Magnolia, hvala!!! Ide u tekicu! 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Ožujak 2021. 14:16

Magnolia

https://qualified.hr/?gclid=CjwKCAjwr_uCBhAFEiwAX8YJgb4RdSTIonjos-WMotkFYbYSXQ9gBo6WACbWAb6ssSnVrx1SlOLhqxoCtHcQAvD_BwE

Bacila sam pogled, ovo uopće nije skupo - slično kao i drugi NIPTovi. Budem pogledala iskustva žena po internetima kad mi dođe vrijeme, ali ova reklamna brošurica im skroz dobro izgleda.

💔💔💔

🌼TiKi🌼
    27. Ožujak 2021. 14:22

Sbjelis ja sam cula da dr. Kos vise nije u Hrvatskoj. Da ne radi vise u Ginekosu. Tamo sam htjela na anomaly. Na vise mjesta sam naisla na tu informaciju. 🤷‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ruska1986
    27. Ožujak 2021. 14:27

sbjelisi 💕👣💕👣

Ruska1986

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

anavi985, ma šta doktorica zna, tvoji malci su se do sad izborili, navijamo da i dalje razvaljuju.
    Imam i ja šetajuće jajnike, suosjećam.
    Sve ovo se isplati radi tog Mekića.
    Sad ćeš morati opaliti duplu porciju da budeš sigurna da je OK.Pmak, woooohoooo, čekamo slikicu krumpirića!
    Kad je beta?

Ruska1986, vidim, ti se sva debljaš u stomak. Možda da kreneš raditi trbušnjake?
    Predivne ste
    Otkud ti PJ, prekrasna je.

Mariaa94, ovo ide dan po dan, nema preskakanja koraka. Imaš mjesec i pol do konzultacija, do onda napravi sve pretrage koje smo nabrojali na prve tri stranice pa ćeš biti spremnija.

Sara, vidiš, zanimljivo. Inače, moj prvi prvi simptom trudnoće bio je 4DNT - da, da, tako rano. I to je bilo da sam zaboravila kaput kod gostiju. Meni se to nikad ne događa, ali očito je ova trudnoća krenula eksplozivno.
    Enivej, od onda nadalje sam nosila zimsku jaknu od MM i moram priznati da mi je bilo žao kad je on 10 dana kasnije donio moj elegantni kaputić. U njegovoj jakni sam izgledala kao hodajuća komedija, ali osjećala sam se tako lijepo zbrinuto… Jedva čekam početi nositi njegove hoodice.skoljka, kužim tvoje razmišljanje, ali ja sam osoba koja mora znati. Napravila sam i prije ovog IVFa milion nepotrebnih testova, jer mene to smiruje. Isto će biti i za NIPT, ja ga moram napraviti inače ću izluditi. E sad, što ću sa rezultatima je druga stvar, o tome ću razmišljati kad ih dobijem.

Pidzama je iz Tezenisa… Imam par njihovih i pidzama i donjeg vesa i nekih trenirkica i bas su mi skroz ok. A sta se tice tvoje pidzamice, super je! Ali sam se sjetila sebe kad sam si na pocetku trenirke kupila par stvarcica, da imam u trudnoci, a ono dobila 20 kila i ne da ne stanem u njih odavno neg ne stanem 😂😂😂 ti budi pametnija 🤭🤭🤭

Na pocetku trenirke 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Pa ti poteži..
    Cccc..
    Znas da u bolnici nema cuge?

Mala cuturica se uvijek moze prosvercat ☝🏻 a i spremila si kao litru i pol Jane, aha 🤭🤭🤭 dobro pa je sljiva prozirna pa se ni ne kuzi....citat cete da je dosla trudnica na porod, ne sa koronom, neg sa rakijom 🤭😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    27. Ožujak 2021. 14:29

🌼TiKi🌼

Sbjelis ja sam cula da dr. Kos vise nije u Hrvatskoj. Da ne radi vise u Ginekosu. Tamo sam htjela na anomaly. Na vise mjesta sam naisla na tu informaciju. 🤷‍♀️

Ne zezaj 😵😖
    Mtbica hja on glasi za najboljeg dijagnosticara u HR. 
    U kvartu je pa bi za svako sranje sve cure isle k njemu. Okupio je To lijepu ekipu u Ginekosu, SD ekipa+
    Koliko ga se sjecam vrlo markantan gospodin. 
    Siguran u sebe i ulijeva povjerenje klijenticama. 
    Ako bas moram izgubit gatje večeras, izabrala bih da idem njemu u goste. 😁

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    27. Ožujak 2021. 14:33

sbjelisi
    27. Ožujak 2021. 14:38

Tiki ajme, sad gledam, nema ga 😵😵
    Sta cu sad 😵😵🙈🙊
    https://gineko.hr/o-nama/
    Znala sam da sam trebala ranije krenuti po dijete 🙈🙊🙉
    Hafner je isto tu.. Uber.

🌼TiKi🌼
    27. Ožujak 2021. 14:40

Sbjelis vidi je, odmah se prebacila na mog dr. 😂😂

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

sbjelisi
    27. Ožujak 2021. 14:54

Tiki Znaci znas gdje se skriva? 😎😛💪😎

Anči 💕
    27. Ožujak 2021. 15:03

Cure kaj kazete na ime bebača od Maje Šuput? 🤷🏽‍♀️ Tolko tajnosti i onda tako blesavo ime 🤦🏽‍♀️ 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.