Ako sam dobro skuzila ti si radila betu i super brojka.. Cestitam.. 🤞🏻🥰
Sjecam se svoje 9000 na prvom i jedinom vadjenju 🤩
Ma ja sam vadila (svoju četvrtu) betu da vidimo odumire li plod ili i dalje napreduje. Peta beta će biti bitna, ova je bila samo orjentacijska. Dosta krvarim, imam bolove, a nismo sigurni od čega je. Navijamo da to moja beba šamara zločesti miom.
Savjete za FET imaš u uvodnim postovima
Koji ti je dnt pa toliko puta betu vadis? Ne sjecam se da je netko prije toliko puta vadio ili ti to privatno na svoju ruku?
Ruska1986 joooj,vapim za tim tvojim tjednima ❤️🙏 jos malo i stize tvoja srecica... ❤️❤️
Tuma mozee,nadam se da cu izdrzatii sutra 👏
Dada ista stvar je i meni, nenormalno zeđam i sve sta popijem malo je ..sve je to normalno.
Sretno sutra,bit ce sve super!!!
Trudnice, evo mene od jucer krenila ubijat i zgaravica navecer kad legnem, toliko mi zari u grlu da mi izgleda da cu se ugušiti. Popila sam vodu sa sodom bikarbonom i papaju.valjda ce pomoci.
Ima li neki simptom trudnoce koji ce mene zaobici 😂😂😂
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Curke dali je normalno osjećati ovoliku žeđ ili to nije uobičajeno? Znači konstantno sam žedna a okus u ustima mi je nikakav. Znam da je normalno imati taj čudan okus kao metalni, ali mi nije jasna ta žeđ tolika. Inače nisam osoba koja se guši u tekućini ali evo već sad je prešlo normalu… I kad idem piti uzmem dva gutljaja jer nemogu više… Čak se i usred noći dižem piti… Voda mi baš ne paše jer nema okusa. Nekako sam se navukla na sok od naranče 🙈🙈🙈🙈
I meni je tako.. Voda mi najmanje paše..prvo sam pila ledeni čaj., kad je on dosadoo sok jabuka kruška, kad je ona dosadila sad sam na iso sportu i pro sportu od grejpa ✌️ sta cu kad to dosadi 🤪🤪🍾🍾😶
Ruska1986joooj,vapim za tim tvojim tjednima ❤️🙏 jos malo i stize tvoja srecica… ❤️❤️
Tuma mozee,nadam se da cu izdrzatii sutra 👏
Dada ista stvar je i meni, nenormalno zeđam i sve sta popijem malo je ..sve je to normalno.
Sretno sutra,bit ce sve super!!!
Trudnice, evo mene od jucer krenila ubijat i zgaravica navecer kad legnem, toliko mi zari u grlu da mi izgleda da cu se ugušiti. Popila sam vodu sa sodom bikarbonom i papaju.valjda ce pomoci.
Ima li neki simptom trudnoce koji ce mene zaobici 😂😂😂
Meni je od viska progesterona bila ta zgaravica.. Kad smo smanjili dozu nema je.. Pasalo mi je najvise sjedit jer kad bi legla u lezeci ili polu lezeci samo bi krenula kiselina se dizat.. Drugi savjet nemam 🙃 😘😘❤️
Btw, ja sam prije 3 dana bila kod dermatologice i prije zahvata pricamo o lijekovima i velim ja da sam na potpomognutoj oplodnji, a zena me blijedo gleda o cem pricam. I onda joj velim umjetna i sve jasno.
Tak i u razg s bilo kojim prosjecnim covjekom - nemaju pojma za mpo i ivf. I drago mi kaj nemaju pojma (da se nisu s time morali susreti kao mi) i tak mi nebitno njih ista uciti.
Tak ni stoperica nije nikakva stoperica pa ju i doktori i mi koristimo kao takav izraz jer se jednostavno udomacilo.
Mislim, ajmo bit realni - ljudi ne znaju razliku izmedu debitne i kreditne kartice, a ne za ovo :)
Kad ubacim mpo, ivf ili inseminaciju uz umjetnu onda pak misle da je to nes drugo 🙈 Sacuvam ja radije sebi svoje zivce i vrijeme i nadam se da ubrzo cekam svoju “umjetnu bebicu” 😉
Btw, ful bliska frendica je evo na cetvrtom transferu i obje medusobno pricamo umjetna. Jednostavno se to kolokvijalno udomacilo i to je to.
A da li ce netko mislit da mi beba umjetna ili ne - tak nebitno. Takvi ce to misliti neovisno da li mi rekla mpo, ivf ili nesto trece. Imam trenutno u zivotu bitnijih stvari od toga kako nesto ispravnije reci i kaj ce si netko misliti😂
Kad smo kod “umjetne” izgleda da me ceka iduci mjesec. Pocela mi jutros padat temp tako da mislim da nista od inseminacije koju smo radilo i da je u travnju ivf.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Btw, ja sam prije 3 dana bila kod dermatologice i prije zahvata pricamo o lijekovima i velim ja da sam na potpomognutoj oplodnji, a zena me blijedo gleda o cem pricam. I onda joj velim umjetna i sve jasno.
Tak i u razg s bilo kojim prosjecnim covjekom - nemaju pojma za mpo i ivf. I drago mi kaj nemaju pojma (da se nisu s time morali susreti kao mi) i tak mi nebitno njih ista uciti.
Tak ni stoperica nije nikakva stoperica pa ju i doktori i mi koristimo kao takav izraz jer se jednostavno udomacilo.
Mislim, ajmo bit realni - ljudi ne znaju razliku izmedu debitne i kreditne kartice, a ne za ovo :)
Kad ubacim mpo, ivf ili inseminaciju uz umjetnu onda pak misle da je to nes drugo 🙈 Sacuvam ja radije sebi svoje zivce i vrijeme i nadam se da ubrzo cekam svoju “umjetnu bebicu” 😉
Btw, ful bliska frendica je evo na cetvrtom transferu i obje medusobno pricamo umjetna. Jednostavno se to kolokvijalno udomacilo i to je to.
A da li ce netko mislit da mi beba umjetna ili ne - tak nebitno. Takvi ce to misliti neovisno da li mi rekla mpo, ivf ili nesto trece. Imam trenutno u zivotu bitnijih stvari od toga kako nesto ispravnije reci i kaj ce si netko misliti😂
Kad smo kod “umjetne” izgleda da me ceka iduci mjesec. Pocela mi jutros padat temp tako da mislim da nista od inseminacije koju smo radilo i da je u travnju ivf.
Slazem se, ja kazem oboje ovisi s kim pricam, jer par puta aam isto rekla potpomognuta pa su ljudi isli ispitivat razlike kao.. Mislim meni vlastita mama nema pojma.. Mislim da ona misli da mi muz nije otac bebe jer je bila nes cudno rekla.. Al ne ulazim uopce u rasprave s njom.. Da je ista zanima pitala bi.. Ovako se pravi da to ne postoji... Tak da ne ljutim se kad cujem umjetna.. Dugo godina se samo tako i govorilo.. To je kao kad meni muz kaže za daljinski upravljač - pilot 😂😂
Dobro jutro svima starima i novima-starima ❤😎
Dada sretno na pregledu. Za ostalo moram procitati zaostatke 😁😜
Znam da ce danas biti ovih krucijalnih pishanja 😉😁
oharascarlett14@gmail.com
Došla beta, 4914. Prije pet dana je bila 2006. S obzirom na to da se sad dupla svaka 3-4 dana, rekla bih da je to dobro. Gić se složio da je dobro. Sad čekamo kakva će biti za dva dana.
MTB od sveg srca navijam za tebe i bebu, drži se i samo hrabro. Beta je odlična, hihi... Malim koracima do svog cilja ❤️
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Dobro jutro svima starima i novima-starima ❤😎
Dada sretno na pregledu. Za ostalo moram procitati zaostatke 😁😜
Znam da ce danas biti ovih krucijalnih pishanja 😉😁
Pozdrav Sbjelis ❤️
Ja jedino što radim je čitam zaostatke, kao neka knjiga koju čitam na preskokce pa se idem na kraj, pa se vraćam na početak. Dodje mi da uzmem jedan dan i pročitam je od početka do kraja, redom 😊😍
Pratim i tebe ❤️😍
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Slazem se, ja kazem oboje ovisi s kim pricam, jer par puta aam isto rekla potpomognuta pa su ljudi isli ispitivat razlike kao.. Mislim meni vlastita mama nema pojma.. Mislim da ona misli da mi muz nije otac bebe jer je bila nes cudno rekla.. Al ne ulazim uopce u rasprave s njom.. Da je ista zanima pitala bi.. Ovako se pravi da to ne postoji… Tak da ne ljutim se kad cujem umjetna.. Dugo godina se samo tako i govorilo.. To je kao kad meni muz kaže za daljinski upravljač - pilot 😂😂
Da pilot, hehehe
Mi kažemo taljanski - jer slično zvuči kao daljinski 😂😂
💃41, 🤺 40
Sortiraj odgovore
Najstariji