Pozdrav cure, znaci kad sam bila na prvom pregledu vidjela se pravilna gestacijska vrecica i žumanje..
Po M mi je trebalo biti 6 + ali po ultrazvuku je bila manja i nije se vidio plod.
Isla sam cadit betu koja je prvo 19.3 bila 840, a 23.3 je bila 1600 znaci porasla je ali se nije poduplala kako bi trebalo. Naravno ja odma sva u panici ali mi je rekla moja privatna ginekologica nek ne mislim odma pesižisticno da ne mora biti d avude los ishod. Ima li koja slicna iskustva? Iduci pregled mi je za tjedan dana.
Nemam uopce bolove, ni smedi iscjedak, aamo bočne grudi. HeLp s iskustvima????
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Curke dali je normalno osjećati ovoliku žeđ ili to nije uobičajeno? Znači konstantno sam žedna a okus u ustima mi je nikakav. Znam da je normalno imati taj čudan okus kao metalni, ali mi nije jasna ta žeđ tolika. Inače nisam osoba koja se guši u tekućini ali evo već sad je prešlo normalu... I kad idem piti uzmem dva gutljaja jer nemogu više... Čak se i usred noći dižem piti... Voda mi baš ne paše jer nema okusa. Nekako sam se navukla na sok od naranče 🙈🙈🙈🙈
endometrioza
MTBicanisam s vaše teme, ali pratim tu i tamo kad imam vremena sta se desava i na drugim temama. Bas sam popratila to kod tebe sa ugruscima i odmah sam znala da to nije moga izaci plod..i drago mi je da se beba čvrsto drži ❤
Nego vidim da si pisala da ti GV ima čudan oblik kao oblik suze…bas sam sad promatrala moju sliku na 5+2 i isto takav oblik je bio…i isto se ništa osim GV nije vidjelo. Evo I slikica mozda ti pomogne malohttps://ibb.co/rQRPQXt
A sad smao pozitivno i držim 🤞🏻 da bude sve dobro i da beba čvrsto drži 🥰
Hvala
Na žalost nisam uspjela uloviti slikicu, ali baš mi znači što si svratila da me utješiš
💔💔💔
MTB baš mi je drago da je beta super, neka tako bude i sljedeća. Vjerujem da će se beba izborit, borac je ona i pozitiva na mamu 💪🥰🥰😍 ovo za plaćanje fkt mi nije jasno da, 650 kn 😲😲 to jee fkt puno. Izgleda da je do vaše omiljene šefice 😠😈
Slee baš mi je drago da su još u komadu i što su supeeer dogurali. Držimo 🤞 da izguraju što više, iako kažu da se priroda pobrinula i da su blizanceki uvijek napredniji od ostale djece u tim tjednima. Pozdravi je puno, i javi nam novosti. ❤️
Skoljka baš lijepo 😍😍😍 i dobrodošla natrag! 😁😁 Držimo 🤞 za dalje
Ribic ja uvijek govorim IVF 😂 to mi nekak najlakse. A riječ umjetna, ah, iskreno nije me baš puno briga, kao što me nije briga kj općenito ljudi misle o IVFu. Možda misle da smo bebe dobili od nekih pokusa u labosu 🤦🏻♀️🙈 iako mislim da je to samo stara navika. Ja imam svoje mišljenje i mislim da smo mi baš prave lavice i s ponosom pričam o tom 💪😁❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Curke dali je normalno osjećati ovoliku žeđ ili to nije uobičajeno? Znači konstantno sam žedna a okus u ustima mi je nikakav. Znam da je normalno imati taj čudan okus kao metalni, ali mi nije jasna ta žeđ tolika. Inače nisam osoba koja se guši u tekućini ali evo već sad je prešlo normalu… I kad idem piti uzmem dva gutljaja jer nemogu više… Čak se i usred noći dižem piti… Voda mi baš ne paše jer nema okusa. Nekako sam se navukla na sok od naranče 🙈🙈🙈🙈
Ja prije trudnoće sam pila jedva dvije čaše vode dnevno. Sad popijem minimalno 2l,a ne rijetko i više, flasica je uvijek samnom 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ma može svatko govoriti kako hoće bože moj. Ali to je krivo. Nema tu ništa umjetno nego je potpomognuto.
To je kao da kažeš znam ja da je zid bijeli ali lakše je reći da je crni jer ono, manje slova, ne moram razmišljati o ije/je pa ću ja reći da je crni. Možeš ti govoriti da je crni i nitko ti tu ništa ne može ali to je pogrešno 🤷
Ja sam govorila umjetna, ne misleći ništa loše, dok nisam shvatila da postoji (na žalost ogroman) broj ljudi koji to umjetna doživljavaju jako doslovno - do te mjere da je jednu trudnicu žena napala da njena djeca nisu djeca nego umjetne spodobe.
Radi takvih ljudi i općenito stava u našem društvu, želim i svojim vokabularom NE podržavati takve idiote. Zato pazim kako se izražavam - reću ću homoseksualac, potpomognuta, osoba s invaliditetom i slično. Među normalnim ljudima takve finese su nebitne, ali preveliki broj ljudi kojima smo okruženi nisu normalni.
💔💔💔
Pozdrav cure, znaci kad sam bila na prvom pregledu vidjela se pravilna gestacijska vrecica i žumanje..
Po M mi je trebalo biti 6 + ali po ultrazvuku je bila manja i nije se vidio plod.
Isla sam cadit betu koja je prvo 19.3 bila 840, a 23.3 je bila 1600 znaci porasla je ali se nije poduplala kako bi trebalo. Naravno ja odma sva u panici ali mi je rekla moja privatna ginekologica nek ne mislim odma pesižisticno da ne mora biti d avude los ishod. Ima li koja slicna iskustva? Iduci pregled mi je za tjedan dana.
Nemam uopce bolove, ni smedi iscjedak, aamo bočne grudi. HeLp s iskustvima????
Nakon 1000 se beta više ne dupla svaka dva dana, već svaka 3-4 dana. Iako, tebi je u 4 dana narasla malo manje od duplo, tako da je granično. Predlažem da se nadaš najboljem, budeš spremna na najgore.
Jesi li ostala trudna preko MPO ili spontano?
💔💔💔
MTBicanisam s vaše teme, ali pratim tu i tamo kad imam vremena sta se desava i na drugim temama. Bas sam popratila to kod tebe sa ugruscima i odmah sam znala da to nije moga izaci plod..i drago mi je da se beba čvrsto drži ❤
Nego vidim da si pisala da ti GV ima čudan oblik kao oblik suze…bas sam sad promatrala moju sliku na 5+2 i isto takav oblik je bio…i isto se ništa osim GV nije vidjelo. Evo I slikica mozda ti pomogne malohttps://ibb.co/rQRPQXt
Hvala
Na žalost nisam uspjela uloviti slikicu, ali baš mi znači što si svratila da me utješiš
Evo slikica opet. Sad sam stavila na 12sati 😄
https://ibb.co/WHsgTdY
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Curke dali je normalno osjećati ovoliku žeđ ili to nije uobičajeno? Znači konstantno sam žedna a okus u ustima mi je nikakav. Znam da je normalno imati taj čudan okus kao metalni, ali mi nije jasna ta žeđ tolika. Inače nisam osoba koja se guši u tekućini ali evo već sad je prešlo normalu… I kad idem piti uzmem dva gutljaja jer nemogu više… Čak se i usred noći dižem piti… Voda mi baš ne paše jer nema okusa. Nekako sam se navukla na sok od naranče 🙈🙈🙈🙈
Jako sam žedna, stalno pijem, voda mi je često bezukusna ili čak neslana. Isto pijem samo po nekoliko gutljaja, ali često. Po noći isto pijem, grlo mi je jako suho i žedna sam pa moram.
I inač uvijek pijem vodu, ne pijem druge napitke, ali od jučer imam craving za ledenim čajem od breskve (koji nisam pila godinama).
💔💔💔
Hvala
Evo slikica opet. Sad sam stavila na 12sati 😄
https://ibb.co/WHsgTdY
Eh da, moja nije takva, nego je slično izdužena, a onda se jedan kraj sužava skroz u špic. Baš kao kad crtaju suze u crtićima. Ali znam da ne mora biti strašno, čekamo da vidimo hoće li se kreirati plod.
Hvala ti puno
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji