Curke dali je normalno osjećati ovoliku žeđ ili to nije uobičajeno? Znači konstantno sam žedna a okus u ustima mi je nikakav. Znam da je normalno imati taj čudan okus kao metalni, ali mi nije jasna ta žeđ tolika. Inače nisam osoba koja se guši u tekućini ali evo već sad je prešlo normalu… I kad idem piti uzmem dva gutljaja jer nemogu više… Čak se i usred noći dižem piti… Voda mi baš ne paše jer nema okusa. Nekako sam se navukla na sok od naranče 🙈🙈🙈🙈
Jako sam žedna, stalno pijem, voda mi je često bezukusna ili čak neslana. Isto pijem samo po nekoliko gutljaja, ali često. Po noći isto pijem, grlo mi je jako suho i žedna sam pa moram.
I inač uvijek pijem vodu, ne pijem druge napitke, ali od jučer imam craving za ledenim čajem od breskve (koji nisam pila godinama).
Eeee mene je prošla volja za ledenim a držala me 2 tjedna, i sad sam na naranči... 😁😁😁
Kad smo kod čudne gv... Moj uzv je koda imam malog faraona jer mi je u obliku piramide 😁
Dokt. ništa na to nije komentirala 😁
endometrioza
MTBicanisam s vaše teme, ali pratim tu i tamo kad imam vremena sta se desava i na drugim temama. Bas sam popratila to kod tebe sa ugruscima i odmah sam znala da to nije moga izaci plod..i drago mi je da se beba čvrsto drži ❤
Nego vidim da si pisala da ti GV ima čudan oblik kao oblik suze…bas sam sad promatrala moju sliku na 5+2 i isto takav oblik je bio…i isto se ništa osim GV nije vidjelo. Evo I slikica mozda ti pomogne malohttps://ibb.co/rQRPQXt
A sad smao pozitivno i držim 🤞🏻 da bude sve dobro i da beba čvrsto drži 🥰
Hvala
Na žalost nisam uspjela uloviti slikicu, ali baš mi znači što si svratila da me utješiš
Evo slikica opet. Sad sam stavila na 12sati 😄
https://ibb.co/WHsgTdY
Eh da, moja nije takva, nego je slično izdužena, a onda se jedan kraj sužava skroz u špic. Baš kao kad crtaju suze u crtićima. Ali znam da ne mora biti strašno, čekamo da vidimo hoće li se kreirati plod.
Hvala ti puno
Mislim da ovisi iz kojeg kuta gledaju...cekamo skupa s tobom i vjerujem da ce sve biti dobro 😘 pa da za dva tjedna čuješ i srce malo 🤞🏻❤
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Curke dali je normalno osjećati ovoliku žeđ ili to nije uobičajeno? Znači konstantno sam žedna a okus u ustima mi je nikakav. Znam da je normalno imati taj čudan okus kao metalni, ali mi nije jasna ta žeđ tolika. Inače nisam osoba koja se guši u tekućini ali evo već sad je prešlo normalu… I kad idem piti uzmem dva gutljaja jer nemogu više… Čak se i usred noći dižem piti… Voda mi baš ne paše jer nema okusa. Nekako sam se navukla na sok od naranče 🙈🙈🙈🙈
Ja prije trudnoće sam pila jedva dvije čaše vode dnevno. Sad popijem minimalno 2l,a ne rijetko i više, flasica je uvijek samnom 😁
Joj tako i jaaa, ako i te dvije... A sad me ubi žeđ... A Google mi ništa ne pomaže, čim utipkam, kronično sam bolesna i nešto ne valja...
Znači nisam jedina i to je normalno 😁😁🤗❤️
endometrioza
Ja npr. stalno pricam umjetna. Em mi se neda objasnjavat ljudima da je to isto kao potpomognuta, em je umjetna krace i reci i napisati i em me tak briga jel umjetna, neumjetna i kakva god - bitno da bebica dode :)
Al ok, to sam ja i moje misljenje :)
to je i moje misljenje. i uopce me ne vrijeda niti smeta i cisto mi je svejedno🤣
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Ja prije trudnoće sam pila jedva dvije čaše vode dnevno. Sad popijem minimalno 2l,a ne rijetko i više, flasica je uvijek samnom 😁
Joj tako i jaaa, ako i te dvije… A sad me ubi žeđ… A Google mi ništa ne pomaže, čim utipkam, kronično sam bolesna i nešto ne valja…
Normalno je, nikud od sad bez bocice vode! Ja sam cak pomislila da imam povisen secer, ali nalazi su mi dobri.. bebica si radi bazencic pa ti treba puno vode🥰
Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
4. AIH - ❌
1. IVF - ET - ❌
1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
2. FET - ❌
2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!
Joj tako i jaaa, ako i te dvije… A sad me ubi žeđ… A Google mi ništa ne pomaže, čim utipkam, kronično sam bolesna i nešto ne valja…
Normalno je, nikud od sad bez bocice vode! Ja sam cak pomislila da imam povisen secer, ali nalazi su mi dobri.. bebica si radi bazencic pa ti treba puno vode🥰
🤗❤️
endometrioza
Ajmeeeeeeee koliko sjenicaaaaaaaaa
Predivno 😍❤😍❤😍❤😍❤😍❤
Je citam zaostatke ali sam pala mrtva na 1342 str. 🙊🙉🙈
oharascarlett14@gmail.com
Dada jeaam ja propustila tvoj post dns nekako? Kako je prosao pregled? Vidim slikicu male bebice😍😍 šta ti je dr rekla?
Ruska1986 morala sam dns pogledati s ogledalce svoju 👵. Ajme majko 😅 to ljubicasto, to plavo, to natečeno 😅😅
Slažem se s MTB. Previše ljudi to skroz krivo shvaća i općenito u govoru se trudim govoriti riječi koje neće nikoga uvrijediti i za koje se određena zajednica bori da se ispravno upotrebljavaju. Zato uvijek govorim potpomognuta ili mpo, kao i primjere koje je MTB nabrojala.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada jeaam ja propustila tvoj post dns nekako? Kako je prosao pregled? Vidim slikicu male bebice😍😍 šta ti je dr rekla?
Ruska1986 morala sam dns pogledati s ogledalce svoju 👵. Ajme majko 😅 to ljubicasto, to plavo, to natečeno 😅😅
Slažem se s MTB. Previše ljudi to skroz krivo shvaća i općenito u govoru se trudim govoriti riječi koje neće nikoga uvrijediti i za koje se određena zajednica bori da se ispravno upotrebljavaju. Zato uvijek govorim potpomognuta ili mpo, kao i primjere koje je MTB nabrojala.
Neee, Dada tebi je sutra pregled, a ono je od 6tt. Vidim da je slikica maleni plod pa mi ništa nije bilo jasno. Sad sam skuzila 😊 sretno sutra!!
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji