Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BAJOMA
    25. Ožujak 2021. 08:41

Matkiša 😎

Danas nešto i vidim, ali sve je to beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu

Ovo ti izgleda pravilno tamnjenje . Nadam se da je samo malo ljenija bebica, 🙏🏻🤞🙏🏻♥️

Matkiša 😎
    25. Ožujak 2021. 08:41

Sanjich pa da, možda i bude neka sitna betica ali ne vjerujem... Bar se mogu pripremiti na neuspjeh... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    25. Ožujak 2021. 08:42

BAJO1

Matkiša 😎

Danas nešto i vidim, ali sve je to beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu

Ovo ti izgleda pravilno tamnjenje . Nadam se da je samo malo ljenija bebica, 🙏🏻🤞🙏🏻♥️

Optimizam na prvom mjestu 🥰🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

BAJOMA
    25. Ožujak 2021. 08:43

Dado vrlim najjace za danas🙏🏻🤞♥️

Rora8290
    25. Ožujak 2021. 08:48

Matkiša 😎

BAJO1

Matkiša 😎

Optimizam na prvom mjestu 🥰🥰

Matkiša, držim fige 🤞 , kao što kaže Bajo možda ljenija bebica. 

Rora8290
    25. Ožujak 2021. 08:50

Andela111

Jutro zeneeee!!!!! Ljubim vas sve i svima zelim pozitivnu betu naravno za one koje je cekaju! Molim vas moze pitanje ? Kada suprug daje uzorak, u IVF postupku na dan aspiracije folikula ili? Hvala!

Da na dan aspiracije ju daje ..i odmah ide u laboratorij.

• T_Ivy
    25. Ožujak 2021. 08:54

Dobro jutro lavice. Evo mene sa pregleda. Doktor je zadovoljan. Kaze ovulirala sam - onaj jedan ogroman folikul izgleda nije bio cista,  ali važnije imam tri nova antralca 22. dan ciklusa koji njemu ujednačeno i lepo izgledaju. Endometrijum kaže savršen 9.7mm. Vadili su mi krv i zavisi od tih rezultata najverovatnije sa stimulacijom krecem sutra. Ovo je prvi put da cu ići u stimulaciju u lutealnoj fazi, pa kako bude. Nadam se da će bar ova tri da me slušaju i da rastu.
    Dada srećno danas i uživaj u bebici! Obavezno nam se javi sa sličicama i utiscima ❤❤❤😘
    Sve ostale cure- divan četvrtak vam želim. 💪💪💪🥰

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

Ruska1986
    25. Ožujak 2021. 09:01

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Jutroo cure😁
    Evo ja čekam nalaze krvi u Petrovoj da vidimo kak reagiram na Siofor, nadam se da ću bit brzo gotova, mrzim sjedit tu 3 sata 🙈😂
    Ribicne mora ti to ništa znacit za temperaturu, meni je isto znala pasti pa opet otic gore i tak. I isto me to brinulo kao tebe 😁 🙏🤞😍

Sanjichja kad sam jednom rekla potpomognuta, onda su me pitali aha, nije umjetna. Ljudi misle da imaju dvije vrste, valjda da je inseminacija potpomognuta, a ivf umjetna. Ali iskreno i ja nisam znala dok nisam krenula u mpo vode 🤦🏻‍♀️🙈
    Miss, Ruskaja se još nisam susrela sa čarima zgaravica uopće 😲 možda zato kj je moja bebacica nisko bila, možda me tek čeka 😂😛
    Tina crta je mrvicu tamnija. Ali svjetlija nije, mislim da je to dobar znak jer ako je stoperica bi trebala blijediti kj ne? ( neznam baš puno o stoperica a i tom). Probaj ti sutra opet testic pa ćeš vidjet. Mora tamniti, crta je definitivno tu 🥰🙏🤞

Od srca se nadam da ce te zaobic! 🙂 sretno 🙂🙂

Iako sjećam se na početku kad sam znala pojest pizzu da sam imala zgaravicu. Možda ju nemam jer sam stalno na toj kuhanoj hrani, možda ima veze s tim 😁 hvala tiiii!!

Moze bit! Ja se ne hranim zdravo bas 🙈

Kj ti ideš 1.4 na pregled? Il sam nkj zabrijala 🙈 to je četvrtak. Sad sam upoznala Dr. Hermana, vidim da on četvrtkom radi u TA . Super je, neki šaljivac 😂

Ne, idem 02.04. na UVZ. Pa onda 06.04.na CTG. Iskreno, nisam ni gledala ko kad radi kad nikog ne poznam... 🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

manemoj
    25. Ožujak 2021. 09:01

Dobro jutro cure 🥰
    Čekam listu ali za sad Dada 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻 
    Kad je pregled? 
    Imam pitanje, kad su vam rasle/bubrile cicke jel vas peklo? Mene sinoć i danas kao da koža izvana pecka po jednoj jace, koje sam ja sreće to se već strije stvaraju ali da provjerim jer me malo zabrinulo...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Lucyinthesky
    25. Ožujak 2021. 09:03

Ana26

Cure, meni je danas 10 dan ciklusa i maloprije mi krenuo roskasti iscjedak kao kad kreće menga.
    Šta mislite jesam li već dobila menstruaciju? Jeste li vi dobile mengu puno ranije nakon stimulacije?
    Bojim se da me neće primiti u postupak ako je ovo sad menstruacija.

Ja sam ti nakon prošle stimulacije i menge koja meni krene unatoč terapiji(ni ne dočekam normalno vađenje bete),sljedeću dobila nakon samo 2 tjedna,a inače su mi ciklusi redoviti na 26-27 dana.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.