Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Ožujak 2021. 22:34

Tuma

Tuma

Dada jeaam ja propustila tvoj post dns nekako? Kako je prosao pregled? Vidim slikicu male bebice😍😍 šta ti je dr rekla?
    Ruska1986 morala sam dns pogledati s ogledalce svoju 👵. Ajme majko 😅 to ljubicasto, to plavo, to natečeno 😅😅
    Slažem se s MTB. Previše ljudi to skroz krivo shvaća i općenito u govoru se trudim govoriti riječi koje neće nikoga uvrijediti i za koje se određena zajednica bori da se ispravno upotrebljavaju. Zato uvijek govorim potpomognuta ili mpo, kao i primjere koje je MTB nabrojala.

Neee, Dada tebi je sutra pregled, a ono je od 6tt. Vidim da je slikica maleni plod pa mi ništa nije bilo jasno. Sad sam skuzila 😊 sretno sutra!!

Hvala Tuma 🤗🤗❤️
    Da sutra je i baš me trtaaaaa užasno....
    Ovo sam MTB pokazivala kak moj mali faraon živi u svojoj piramidi 😁😁
    .
    Sutra je moj D-day 🤗❤️ ali tek u 12:30 🙈🙈🙈

endometrioza

Tuma
    24. Ožujak 2021. 22:43

D_Štoperica 🐼

Tuma

Tuma

Dada jeaam ja propustila tvoj post dns nekako? Kako je prosao pregled? Vidim slikicu male bebice😍😍 šta ti je dr rekla?
    Ruska1986 morala sam dns pogledati s ogledalce svoju 👵. Ajme majko 😅 to ljubicasto, to plavo, to natečeno 😅😅
    Slažem se s MTB. Previše ljudi to skroz krivo shvaća i općenito u govoru se trudim govoriti riječi koje neće nikoga uvrijediti i za koje se određena zajednica bori da se ispravno upotrebljavaju. Zato uvijek govorim potpomognuta ili mpo, kao i primjere koje je MTB nabrojala.

Neee, Dada tebi je sutra pregled, a ono je od 6tt. Vidim da je slikica maleni plod pa mi ništa nije bilo jasno. Sad sam skuzila 😊 sretno sutra!!

Hvala Tuma 🤗🤗❤️
    Da sutra je i baš me trtaaaaa užasno….
    Ovo sam MTB pokazivala kak moj mali faraon živi u svojoj piramidi 😁😁
    .
    Sutra je moj D-day 🤗❤️ ali tek u 12:30 🙈🙈🙈

Znam da je, mene je uvijek od panike proljev ulovio.... Ali bit će sve super i sutra ćeš uživati u druženju s bebicom a onda pakiranje i pravac hrvatska 🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Ana26
    24. Ožujak 2021. 22:50

Cure , meni je danas 10 dan ciklusa i maloprije mi krenuo roskasti iscjedak kao kad kreće menga.
    Šta mislite jesam li već dobila menstruaciju? Jeste li vi dobile mengu puno ranije nakon stimulacije?
    Bojim se da me neće primiti u postupak ako je ovo sad menstruacija.

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

🌼TiKi🌼
    24. Ožujak 2021. 22:53

Dada ja popijem 3L vode dnevno, pijem i po noci. Moja mama se kriza na to jer ona jedva pola litre dnevno popije 😂. Sve ti je to normalno 😉
    Tuma isla i ja gledat... Također ista situacija 😂😂🤦‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

skoljka
    24. Ožujak 2021. 22:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

skoljka

Vecer hrabrice moje 💗
    Danas sam prvi put usla na vol5 i ostala ugodno iznenadjena samim pocetkom teme, svaka cast MTBica 💪🏻. Vidim uveli ste i neke nove izraze pa dok to sve polovim 😵
    Ne znam tko je jos od cura sa vol 1,2,3 aktualan sada, pa ne znam da li me se neka sjeca 🤷🏻‍♀️, ali sam se danas rasplakala kad sam vidjela i svoje ime medju trudnicama na vasoj listi 🤗🥰

Ugl.. Pridruzujem vam se na ovoj temi, u ponedjeljak sam narucena na konsultacije za dalje..
    .
    Ugl.. Prvi je bebac uspio akon 13 god iscekivanja iz drugog postupka u fresh et, bio je hatching blastocista 💪🏻.
    Izmedju je bila jedna operacija sactosalpinksa, koji je vjv ubijao sve u maternici, sa hrpom cisti i priraslica 🙈, pa odgadjanja fetova zbog hrpe cisti iz mjeseca u mjesec. Muz los spermiogram oligo 🤷🏻‍♀️
    .
    Imam jos 2+1.. Pa cemo vidjeti da li ce uspjeti ili ne 🤷🏻‍♀️
    .
    Sad se nadam da cu vas uspjet polovit pa vam se pridruziti. 😘

Boooook!!! Baš sam sretna da te vidim. Ja sam pročitala većinu starih Vol, tako da imam osjećaj da vas sve znam.
    Od ekipe koja je upisala u tvoje vrijeme, ovdje su Nadalica (rodila je, ali nas zajebava), Meto (taman ostala trudna), vuky, Bozma (koja sad pauzira),Lara Wolf/Nymeria, Anitram (taman je počela pisati kad si ti zatrudnila)…
    Koji su ti planovi? Kad ideš na FET? Gdje? Pripremaš li se prije toga?

Sta stvarnoo.. Pa bas si vrijedna 🙈 bome si se imla sta za na citati onda. Ajme kako mi je drago za Meto 🤗, sta je Nymeria promjenila ime 😂 ili sam krivo skuzila.. Sta je sa Nikitom.. Jel se javlja sta? Vidjela sam da ceka op. MakiSt jel ona trudna? 
    .
    Planovi su mi takvi da planova nema 🤷🏻‍♀️
    Ja bi valjda jos odgadjala al me muz potjerao da dogovorim konsultacije, kako to sve ide, oduzit ce se svakako do Feta, jos moje odgadjanje, pa kad bi onda 🤷🏻‍♀️

Ne pripremam se, sva sam pogubljena, samo mi u glavi kako cu sa dvoje male djece, jer kao racunam da ce se primiti🙄 vec imam tremu
    Vi ce te me usmjeriti sa pripremama.. Sjecam se samo da sam jela jedan cjeli ananas dnevno i da sam imala najsavrseniju stjenku maternice ikad 😄 dr je rekla ova ce da upije embrio kao spuzva. 

Ja sam na Sv. Duhu  i u ponedjeljak idem na konsultacije. 
    .
    Ovaj malac se budi po noci, pa ima budne prozore nekad i do dva sata, pa ono 😵valjda uskoro pocne spavat normalno 🤞🏻

skoljka
    24. Ožujak 2021. 23:01

Ako sam dobro skuzila ti si radila betu i super brojka.. Cestitam.. 🤞🏻🥰
    Sjecam se svoje 9000 na prvom i jedinom vadjenju 🤩

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 23:04

D_Štoperica, meni izgleda kao prekrasna ptica u letu. Baš ti je lijepa GV. 

ana.b. hvala! Za tjedan dana idem na kontrolu pa ćemo vidjeti hoće li kuckati malo moje. 

sbjelisi, hoće to kod vas trudnica, više ni ne čitate kako spada. 

skoljka, Nymeria je promijenila nick. Sve ovdje mijenjamo nick kad idemo u postupak, za sreću. 
    MakiSt je rodila dečka nedavno.
    Nikitta se makla s foruma prije desetak dana da se odmori, nakupilo joj se, jako joj je loša faza.
    Ne znam koliko godina imaš, ali s obzirom na to da imaš dosta smrzlića, rekla bih da ima smisla da slušaš svoje tijelo, neovisno o pritisku i nagovaranju TM. Par mjeseci lijevo desno te neće ubiti, a ako ti još nisi spremna, poštuj to. Nije porod i odgajanje male bebe trivijalno, daj si vremena da se navikneš na ideju da opet ideš u emocionalno zahtjevne postupke, pa trudnoću, porod i novu bebu. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Ožujak 2021. 23:06

skoljka

Ako sam dobro skuzila ti si radila betu i super brojka.. Cestitam.. 🤞🏻🥰
    Sjecam se svoje 9000 na prvom i jedinom vadjenju 🤩

Ma ja sam vadila (svoju četvrtu) betu da vidimo odumire li plod ili i dalje napreduje. Peta beta će biti bitna, ova je bila samo orjentacijska. Dosta krvarim, imam bolove, a nismo sigurni od čega je. Navijamo da to moja beba šamara zločesti miom. 
    Savjete za FET imaš u uvodnim postovima 

💔💔💔

skoljka
    24. Ožujak 2021. 23:07

Ruska i women hvala curke 🤗
    Jel beboline dobro napreduju? Ruska ti si u finishu 😄

skoljka
    24. Ožujak 2021. 23:15

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

D_Štoperica, meni izgleda kao prekrasna ptica u letu. Baš ti je lijepa GV.ana.b. hvala! Za tjedan dana idem na kontrolu pa ćemo vidjeti hoće li kuckati malo moje.sbjelisi, hoće to kod vas trudnica, više ni ne čitate kako spada.skoljka, Nymeria je promijenila nick. Sve ovdje mijenjamo nick kad idemo u postupak, za sreću.
    MakiSt je rodila dečka nedavno.
    Nikitta se makla s foruma prije desetak dana da se odmori, nakupilo joj se, jako joj je loša faza.
    Ne znam koliko godina imaš, ali s obzirom na to da imaš dosta smrzlića, rekla bih da ima smisla da slušaš svoje tijelo, neovisno o pritisku i nagovaranju TM. Par mjeseci lijevo desno te neće ubiti, a ako ti još nisi spremna, poštuj to. Nije porod i odgajanje male bebe trivijalno, daj si vremena da se navikneš na ideju da opet ideš u emocionalno zahtjevne postupke, pa trudnoću, porod i novu bebu.

Ma daj mjenjate nickove... Sta vam nece past na pamet, dobro se lovite onda 😂fora
    .
    Zao mi da se nisam ranije javila da malo i sa Nikitom procaskam 😒
    .
    Godina 34 🤷🏻‍♀️... Ma i ja zelim sto prije jer zelim da malac ima jos nekog, ako se primi naravno, ako ne onda bi mi trebala dobra psihicka priprema za novi postupak. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.