Dobro jutro cure!!
Dada ❤❤ za danas!
Ribici meni je u uspjesnom transferu pala temperatura sa 37.3 na 36.5 pa nemoj jos otpisivati, mozda te iznenadi ❤
Sto se umjetne tice, ja se vise nazivciram kad kazem mpo pa onda dobijem teleci pogled pa moram recitirati cijeli naziv.. ili kad me pitaju jel bila umjetna ili mpo😂😂 i ne da im se objasniti da je to isto😂
Vidis kako oni razlikuju MPO i umjetnu 😂😂🤭🤭
Da😂😂 trebala sam kod njih na konzultacije, mozda bi bolje odabrala i prije ostala trudna😂😂 samo da ne ukljucuje trljanje preko najlonki, najlonke ne volim🤣🤣🤣
🤭🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Danas nešto i vidim, ali sve je to beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutroo cure😁
Evo ja čekam nalaze krvi u Petrovoj da vidimo kak reagiram na Siofor, nadam se da ću bit brzo gotova, mrzim sjedit tu 3 sata 🙈😂
Ribicne mora ti to ništa znacit za temperaturu, meni je isto znala pasti pa opet otic gore i tak. I isto me to brinulo kao tebe 😁 🙏🤞😍
Sanjichja kad sam jednom rekla potpomognuta, onda su me pitali aha, nije umjetna. Ljudi misle da imaju dvije vrste, valjda da je inseminacija potpomognuta, a ivf umjetna. Ali iskreno i ja nisam znala dok nisam krenula u mpo vode 🤦🏻♀️🙈
Miss, Ruskaja se još nisam susrela sa čarima zgaravica uopće 😲 možda zato kj je moja bebacica nisko bila, možda me tek čeka 😂😛
Tina crta je mrvicu tamnija. Ali svjetlija nije, mislim da je to dobar znak jer ako je stoperica bi trebala blijediti kj ne? ( neznam baš puno o stoperica a i tom). Probaj ti sutra opet testic pa ćeš vidjet. Mora tamniti, crta je definitivno tu 🥰🙏🤞
Bas me zanima za siofor, pitaj ih svee, i za sr i za doze.. 🍀🍀🤗😘
Danas nešto i vidim, ali sve je to beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu
A kako to da vadis betu na 9ti dan? Tako su ti rekli ili ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Jutroo cure😁
Evo ja čekam nalaze krvi u Petrovoj da vidimo kak reagiram na Siofor, nadam se da ću bit brzo gotova, mrzim sjedit tu 3 sata 🙈😂
Ribicne mora ti to ništa znacit za temperaturu, meni je isto znala pasti pa opet otic gore i tak. I isto me to brinulo kao tebe 😁 🙏🤞😍
Sanjichja kad sam jednom rekla potpomognuta, onda su me pitali aha, nije umjetna. Ljudi misle da imaju dvije vrste, valjda da je inseminacija potpomognuta, a ivf umjetna. Ali iskreno i ja nisam znala dok nisam krenula u mpo vode 🤦🏻♀️🙈
Miss, Ruskaja se još nisam susrela sa čarima zgaravica uopće 😲 možda zato kj je moja bebacica nisko bila, možda me tek čeka 😂😛
Tina crta je mrvicu tamnija. Ali svjetlija nije, mislim da je to dobar znak jer ako je stoperica bi trebala blijediti kj ne? ( neznam baš puno o stoperica a i tom). Probaj ti sutra opet testic pa ćeš vidjet. Mora tamniti, crta je definitivno tu 🥰🙏🤞
Od srca se nadam da ce te zaobic! 🙂 sretno 🙂🙂
Iako sjećam se na početku kad sam znala pojest pizzu da sam imala zgaravicu. Možda ju nemam jer sam stalno na toj kuhanoj hrani, možda ima veze s tim 😁 hvala tiiii!!
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Jutroo cure😁
Iako sjećam se na početku kad sam znala pojest pizzu da sam imala zgaravicu. Možda ju nemam jer sam stalno na toj kuhanoj hrani, možda ima veze s tim 😁 hvala tiiii!!
Moze bit! Ja se ne hranim zdravo bas 🙈
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Slazem se s tobom.. Ali mislim uvijek postoje iznimke.. 🍀🍀 Kad vadis betu?
Jutro cure.. poslusala sam vas i kupila par testica istih ko sto sam i u utorak pravila… stavljam dva radi usporedbe… utorak je bio sesti dan od transfera i treci dan od brevacitid 1500… danas je osmi dan od transfera i peti dan od brevacitida… lijeva je slika od jutros i od drugog urina, a desna slika je od prije dva dana… sta vam se cini ?https://ibb.co/jrC38m7
Čestitam 🥳🥳🥳 samo neka nam tamne sada crtice, pošto sam jučer testirala, neću danas nego sutra ujutro opet bacim jedan 🤭🤭
A kako to da vadis betu na 9ti dan? Tako su ti rekli ili ?
Da, i zadnji put mi je tako napisao... Dosta rano, ali meni i bolje tako...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Jutroo cure😁
Moze bit! Ja se ne hranim zdravo bas 🙈
Kj ti ideš 1.4 na pregled? Il sam nkj zabrijala 🙈 to je četvrtak. Sad sam upoznala Dr. Hermana, vidim da on četvrtkom radi u TA . Super je, neki šaljivac 😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️