Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    25. Ožujak 2021. 08:27

Inter

Ruska1986

Inter

Dobro jutro cure!!
    Dada ❤❤ za danas!
    Ribici meni je u uspjesnom transferu pala temperatura sa 37.3 na 36.5 pa nemoj jos otpisivati, mozda te iznenadi ❤
    Sto se umjetne tice, ja se vise nazivciram kad kazem mpo pa onda dobijem teleci pogled pa moram recitirati cijeli naziv.. ili kad me pitaju jel bila umjetna ili mpo😂😂 i ne da im se objasniti da je to isto😂

Vidis kako oni razlikuju MPO i umjetnu 😂😂🤭🤭

Da😂😂 trebala sam kod njih na konzultacije, mozda bi bolje odabrala i prije ostala trudna😂😂 samo da ne ukljucuje trljanje preko najlonki, najlonke ne volim🤣🤣🤣

🤭🤭

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    25. Ožujak 2021. 08:27

Danas nešto i vidim, ali sve je to  beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

25. Ožujak 2021. 08:28

*.Women_name.*

Jutroo cure😁
    Evo ja čekam nalaze krvi u Petrovoj da vidimo kak reagiram na Siofor, nadam se da ću bit brzo gotova, mrzim sjedit tu 3 sata 🙈😂
    Ribicne mora ti to ništa znacit za temperaturu, meni je isto znala pasti pa opet otic gore i tak. I isto me to brinulo kao tebe 😁 🙏🤞😍

Sanjichja kad sam jednom rekla potpomognuta, onda su me pitali aha, nije umjetna. Ljudi misle da imaju dvije vrste, valjda da je inseminacija potpomognuta, a ivf umjetna. Ali iskreno i ja nisam znala dok nisam krenula u mpo vode 🤦🏻‍♀️🙈
    Miss, Ruskaja se još nisam susrela sa čarima zgaravica uopće 😲 možda zato kj je moja bebacica nisko bila, možda me tek čeka 😂😛
    Tina crta je mrvicu tamnija. Ali svjetlija nije, mislim da je to dobar znak jer ako je stoperica bi trebala blijediti kj ne? ( neznam baš puno o stoperica a i tom). Probaj ti sutra opet testic pa ćeš vidjet. Mora tamniti, crta je definitivno tu 🥰🙏🤞

Bas me zanima za siofor, pitaj ih svee, i za sr i za doze.. 🍀🍀🤗😘

Ruska1986
    25. Ožujak 2021. 08:29

Matkiša 😎

Danas nešto i vidim, ali sve je to beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu

A kako to da vadis betu na 9ti dan? Tako su ti rekli ili ?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

• *.Women_name.*
    25. Ožujak 2021. 08:29

Ruska1986

*.Women_name.*

Jutroo cure😁
    Evo ja čekam nalaze krvi u Petrovoj da vidimo kak reagiram na Siofor, nadam se da ću bit brzo gotova, mrzim sjedit tu 3 sata 🙈😂
    Ribicne mora ti to ništa znacit za temperaturu, meni je isto znala pasti pa opet otic gore i tak. I isto me to brinulo kao tebe 😁 🙏🤞😍

Sanjichja kad sam jednom rekla potpomognuta, onda su me pitali aha, nije umjetna. Ljudi misle da imaju dvije vrste, valjda da je inseminacija potpomognuta, a ivf umjetna. Ali iskreno i ja nisam znala dok nisam krenula u mpo vode 🤦🏻‍♀️🙈
    Miss, Ruskaja se još nisam susrela sa čarima zgaravica uopće 😲 možda zato kj je moja bebacica nisko bila, možda me tek čeka 😂😛
    Tina crta je mrvicu tamnija. Ali svjetlija nije, mislim da je to dobar znak jer ako je stoperica bi trebala blijediti kj ne? ( neznam baš puno o stoperica a i tom). Probaj ti sutra opet testic pa ćeš vidjet. Mora tamniti, crta je definitivno tu 🥰🙏🤞

Od srca se nadam da ce te zaobic! 🙂 sretno 🙂🙂

Iako sjećam se na početku kad sam znala pojest pizzu da sam imala zgaravicu. Možda ju nemam jer sam stalno na toj kuhanoj hrani, možda ima veze s tim 😁 hvala tiiii!! 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Ruska1986
    25. Ožujak 2021. 08:30

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Jutroo cure😁

Iako sjećam se na početku kad sam znala pojest pizzu da sam imala zgaravicu. Možda ju nemam jer sam stalno na toj kuhanoj hrani, možda ima veze s tim 😁 hvala tiiii!!

Moze bit! Ja se ne hranim zdravo bas 🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

25. Ožujak 2021. 08:31

Matkiša 😎

Danas nešto i vidim, ali sve je to beznačajno za 8 dnt, tad već treba ubosti u oko a ne da vrtiš test i tražiš sjenu

Slazem se s tobom.. Ali mislim uvijek postoje iznimke.. 🍀🍀 Kad vadis betu? 

Rora8290
    25. Ožujak 2021. 08:36

Tiinaa

Jutro cure.. poslusala sam vas i kupila par testica istih ko sto sam i u utorak pravila… stavljam dva radi usporedbe… utorak je bio sesti dan od transfera i treci dan od brevacitid 1500… danas je osmi dan od transfera i peti dan od brevacitida… lijeva je slika od jutros i od drugog urina, a desna slika je od prije dva dana… sta vam se cini ?https://ibb.co/jrC38m7

Čestitam 🥳🥳🥳 samo neka nam tamne sada crtice, pošto sam jučer testirala, neću danas nego sutra ujutro opet bacim jedan 🤭🤭

Matkiša 😎
    25. Ožujak 2021. 08:38

Ruska1986

Matkiša 😎

A kako to da vadis betu na 9ti dan? Tako su ti rekli ili ?

Da, i zadnji put mi je tako napisao... Dosta rano, ali meni i bolje tako... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• *.Women_name.*
    25. Ožujak 2021. 08:39

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Jutroo cure😁

Moze bit! Ja se ne hranim zdravo bas 🙈

Kj ti ideš 1.4 na pregled? Il sam nkj zabrijala 🙈 to je četvrtak. Sad sam upoznala Dr. Hermana, vidim da on četvrtkom radi u TA . Super je, neki šaljivac 😂 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.