MTB… Ufff uffff
Iskreno nisam ni mislila da ti je ispao plod ili gestacijska jer identicno TO je iz mene ispadalo u ne normalnim kolicinama a nista nije ispalo sto je trebalo, pogotovo kad si rekla da te nije nista boljelo.. Zato sam i htjela, sliku toga i izgledalo mi je identicno mojim ugruscima…
Jer meni je Kos rekao da kad to ispadne nema sanse ne osjetis grceve i bol da si cupas kosu od bolova💆♀️💆♀️💆♀️💆♀️….
Sretno dalje.. Dan po dan❤️❤️❤️
Zanimljivo, Gić mi je danas rekao da ne mora boljeti, da je to mit. Tko bi ga znao. Znam samo da je ono što je ispalo jučer fakat bilo ogromno, a na maternici se ne vidi od kuda bi to moglo biti.
Dan po dan.
anabelaaa, ne zavodim ja njega, on jednostavno pada na moj šarm sad od sebe. Ne može si pomoći
Nisam ga rješavala jer sam tek sa 40 saznala za njega, a onda je bilo kasno - rizično je vađenje tako velikog mioma jer može doći do komplikacija i onda se mora cijela maternica vaditi vani. Plus, nakon operacije minimalno 6 mjeseci ne smiješ zanijeti, a često i duže. I konačno, kad bi mi ga izvadili, skoro ništa od maternice ne bi ostalo, a ono malo što bi ostalo pitanje je koliko bi bilo receptivno za implantaciju.
Jednostavno, I am screwed. Moram se kockati sa stanjem kakvo imam.
Dobra stvar je da je jedno vrijeme bio i veći, skoro 6x6, sad je na nekih 4x4.
Razumijem,ovo je do sad bila bolja opcija,bez odugovlacenja postupka.Kakav god rizik bio ,isplatio se I drzimo fige da do kraja sce ostane u najboljem redu.
Tako znaci za Gića,onda ok😂
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Mtb mislim da mi nece proci ideja o dva nipt-a. Jedno vrijeme sam cak razmisljala o cvs-u ali dr mi je rekao da nema smisla to raditi bez nekih indicija jer je rizik😒😒😒. Ne znam, bas me izluđuje razmisljanje o tome.
CVS ne bih ni ja bvezveze radila, rizik je sličan kao i za amnio.
A za NIPT, ne vidim kako me netko može spriječiti. Napravim 2 u 2 različite klinike, ne mora nitko ni znati
Može M😅.
Istrazivala podobnika jer budu rezultati kroz 3 dana, a na sv duhu se ceka i po 20 dana.
A rizik je cak dosta veci od amnio jer je plod puno manji.
Da, to su moje ludosti iz glave koje nikome nisam ni rekla.
Mtb mislim da mi nece proci ideja o dva nipt-a. Jedno vrijeme sam cak razmisljala o cvs-u ali dr mi je rekao da nema smisla to raditi bez nekih indicija jer je rizik😒😒😒. Ne znam, bas me izluđuje razmisljanje o tome.
CVS ne bih ni ja bvezveze radila, rizik je sličan kao i za amnio.
A za NIPT, ne vidim kako me netko može spriječiti. Napravim 2 u 2 različite klinike, ne mora nitko ni znati
Može M😅.
Istrazivala podobnika jer budu rezultati kroz 3 dana, a na sv duhu se ceka i po 20 dana.
A rizik je cak dosta veci od amnio jer je plod puno manji.
Da, to su moje ludosti iz glave koje nikome nisam ni rekla.
Bez brige, imam i ja hrpu ludosti u glavi. Neke kažem ovdje. Neke sačuvam za sebe jer ... ipak ne želim roditi u umobolnici
Dakle, ajmo se dogovoriti da na amnio i cvs nećemo osim ako moramo
A za NIPT ćemo vidjeti. Ja ću prvo napraviti onaj koji smatram najboljim. Ako me to ne bude umirilo, možda 10tak dana kasnije napravim i drugi. Vidjet ćemo. Prvo treba doći do tih tjedana
💔💔💔
Mtb drago mi je da nije bio plod. Sad samo hrabro, ima da ovaj borac u tebi izgura miom 🍀🍀🤞🤞
Ja se javljam nakon histeroskopije, spavala sam ko tuka, nemam pojma ništa, sve je dobro prošlo, dr je rekao da nije bilo potrebe za intervencijom. Sad nakon par kapi krvi na ulošku i minimalni bolovi, još manji nego menstrualni. Idući ciklus, sredinom 4.mj FET 😊😊🥰🥰 idem i ja nadam se po svoju bebu
Sorry, možda si već pisala, jesi li pod lijekovima ili anestezijom radila histeroskopiju?
Pod anestezijom, ako imas mogucnost biranja uzmi anesteziju. Niš neznaš,budiš se kad je sve gotovo. 😊 ja sam se jako bojala anestezije ali je bilo tolko super da bih opet 😊😊
Anesteziju ću svakako tražiti. Znam taj feeling anestezije 😀😁, volim ja te droge, jedanput sam aspiraciju imala pod općom, a operirala sam i sinuse.
Sad si moram plan napraviti šta dalje od pretraga sve raditi.
Ja - hashimoto hipotireoza, lijevi jajovod neprohodan, MM -OK
Pokušavamo 4.5 god.
02/2020 1.AIH Bhcg 0
05/2020 2.AIH Bhcg 0
09/2020 1. IVF, 8 js, 5 opođenih, 2 zamrznute
09/2020 ET 3dnevni, Bhcg 0
11.2020 FET, 6tt spontani/biokemijska
03.2021 FET 5dnevni, Bhcg 1.02
MTBica nisam s vaše teme, ali pratim tu i tamo kad imam vremena sta se desava i na drugim temama. Bas sam popratila to kod tebe sa ugruscima i odmah sam znala da to nije moga izaci plod..i drago mi je da se beba čvrsto drži ❤
Nego vidim da si pisala da ti GV ima čudan oblik kao oblik suze...bas sam sad promatrala moju sliku na 5+2 i isto takav oblik je bio...i isto se ništa osim GV nije vidjelo. Evo I slikica mozda ti pomogne malo https://ibb.co/rQRPQXt
A sad smao pozitivno i držim 🤞🏻 da bude sve dobro i da beba čvrsto drži 🥰
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Slee baš mi je drago da su još u komadu. Nadam se da će izdržati barem do 33./34.tjedna 🤞 ajd nam javi kad rodi kako je sve prošlo ako se ona sama ne javi. Naš dvije smo samo dan-dva razlike u terminu, a i ona nam je baš poseban slučaj na temi, svi se veselimo jednojajčanim trojakama 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Ja npr. stalno pricam umjetna. Em mi se neda objasnjavat ljudima da je to isto kao potpomognuta, em je umjetna krace i reci i napisati i em me tak briga jel umjetna, neumjetna i kakva god - bitno da bebica dode :)
Al ok, to sam ja i moje misljenje :)
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Mtbmeni je gin rekla da taj oblik ne mora nista znaciti na pocetku, ali meni je bila skroooz deformirana pa je rekla u tom slucaju da misli da ipak nista
Tuma da da cujemo se, jos je u Petrovoj i u komadu. Drze se, ali svaki dan je neizvjestan. Curila joj je plodna voda pa sad prate crp, ali decki su dobro i ona se drzi!
Pozdravi ju puno, puno od nas! Veselimo se bebama 🤗🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ja npr. stalno pricam umjetna. Em mi se neda objasnjavat ljudima da je to isto kao potpomognuta, em je umjetna krace i reci i napisati i em me tak briga jel umjetna, neumjetna i kakva god - bitno da bebica dode :)
Al ok, to sam ja i moje misljenje :)
Ma nije da meni smeta, bas me briga! I svi ljudi oko mene govore umjetna.. Pa i ja sam u pocetku govorila umjetna, dok me doktor nije upozorio. Od ljudi ni ne ocekujem da znaju.. Ali mi smeta kad se strucni ljudi tako izrazavaju! Oni bi ipak trebali malo vise znat..
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ma može svatko govoriti kako hoće bože moj. Ali to je krivo. Nema tu ništa umjetno nego je potpomognuto.
To je kao da kažeš znam ja da je zid bijeli ali lakše je reći da je crni jer ono, manje slova, ne moram razmišljati o ije/je pa ću ja reći da je crni. Možeš ti govoriti da je crni i nitko ti tu ništa ne može ali to je pogrešno 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji