Pa jel jedino ja ne vidim 😂
Miss nadam se da ćeš uspjeti frizuricu odraditi 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Matkiša nazire se sjenica!! 🤞🤞🤞
MTB javi betu. Sve znaš, tu smo za tebe i navijamo za najbolje. Eto sad bar znamo da ono jučer nije bila GV i plod ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Pa jel jedino ja ne vidim 😂
Miss nadam se da ćeš uspjeti frizuricu odraditi 🥰
Ne izvlači se.. Predugo si feštala sinoć i vid ti se pomutio 😁😁😁😁
Čekaj samo kad te forenzičarka Bajo dohvati 😁🥰
endometrioza
LioraLiora, Tina vide se crtice, predivno 🤞🙏
Kača žao mi je 😔🌺
Matkiša ja ne vidim ništa 🤓 ali ti samo nastavi sa terapijom i čekaj betu. Možda druge cure jedu više mrkve od mene 🤭😘
Marinela87 čestitam, predivno 💓
MTB drži se! 🙏🙏❤️
Ja sam danas zvala da vidim kako je prošla oplodnja, 5 ih se samo oplodilo od 10. Malo sam pala jer mi nije nikad bio tako loš rezultat oplodnje, ali pokušavam biti pozitivna, sigurno će jedna od njih biti naša bebica 🙏
Pusa cure i sretno svima 😘
Mattan, kao da se nešto nazire 🙈🙈🙈 napravi još jedan ujutro prvim urinom, i nema predaje još, moraš i betu vaditi 🙏🤞
Ja sam danas zvala da vidim kako je prošla oplodnja, 5 ih se samo oplodilo od 10. Malo sam pala jer mi nije nikad bio tako loš rezultat oplodnje, ali pokušavam biti pozitivna, sigurno će jedna od njih biti naša bebica 🙏
Sigurno je tvoja beba tu, ako ne i dvije ili tri ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sigurno je tvoja beba tu, ako ne i dvije ili tri ❤💜
Iz tvojih usta u Božije uši... Brinem jer iako količinski uvijek dobijem dosta stanica, kvaliteta je uvijek onako, jadno...
Šta radi mala gimnastičarka, jel planira brzo vani?
Imamo GV. Deformirana je što može a ne mora značiti ništa. Brine ga miom, čudno izgleda. Best case scenario je da miom odumire. Worst case da beba odlazi. Kontrola za 7 dana. Moram vaditi betu danas i za 2 dana da provjerimo ovu drugu hipotezu jer ga brine ta GV.
Hvala svima na navijanju, sad idem malo off.
Mali borac i hrabra mama 🙏❤
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji