Jeste vi pile sto protiv bolova nakon aspiracije?
Ok mi je kad ležim, ali kad se ustanem nije ugodno. Je li ok da uzmem neofen (tog imam doma) da mi smanji bol? (Mogu ja nego reko što da se mučim ako ne moram 😅)
Do transfera uzimaj droge koje hoćeš, poslije si osuđena na bolove do poroda.
💔💔💔
Inače, juce mi je dr. (ne moj MPO, nego ovaj za folikulometrije) rekao da mi moja Ⓜ️ izgleda kao da imam 25 god. I da laže, fino laže 😇
Nego, kako to izgledaod 25?
Nisam je slikala svake godine pa ne znam procijeniti promjene kroz vrijeme
Ne znam sta je to moze da izgleda drugacije sa 25 i 41…. Al rekla sam mu…. i neizgledala ko 25, koliko sam evrica dala na suplemente i da se pozlatila, ima da mi stvori smrzliće kako god zna inače ce šipak dobiti sledeci put.
A znaci Bjelis je radila u tajnosti 😎🤐, ja sam mislila da samo ja nisam u toku jer ne stignem svaki put sve da procitam.
Vidiš, mojaje tako krasna, da sam dobila ekstra tretman - i bebu, i smrzlića i vječno obožavanje mog doktora.
Još on lobira za carski jer šteta je da se takvo savršenstvo razvali porodom.
Pih, moracu da pitam mog MPO, dal i njemu tako izgleda
I hocu tretman ko ti, al ne mora bas doktor da me tako obozava ko tvoj tebe. Moze mi tata biti. Kad ostanem trudna idem kod ovog sto JOJ laska, e onda moze SVEE
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Inače, juce mi je dr. (ne moj MPO, nego ovaj za folikulometrije) rekao da mi moja Ⓜ️ izgleda kao da imam 25 god. I da laže, fino laže 😇
Nego, kako to izgledaod 25?
Nisam je slikala svake godine pa ne znam procijeniti promjene kroz vrijeme
Ne znam sta je to moze da izgleda drugacije sa 25 i 41…. Al rekla sam mu…. i neizgledala ko 25, koliko sam evrica dala na suplemente i da se pozlatila, ima da mi stvori smrzliće kako god zna inače ce šipak dobiti sledeci put.
A znaci Bjelis je radila u tajnosti 😎🤐, ja sam mislila da samo ja nisam u toku jer ne stignem svaki put sve da procitam.
Vidiš, mojaje tako krasna, da sam dobila ekstra tretman - i bebu, i smrzlića i vječno obožavanje mog doktora.
Još on lobira za carski jer šteta je da se takvo savršenstvo razvali porodom.
Pih, moracu da pitam mog MPO, dal i njemu tako izgleda
I hocu tretman ko ti, al ne mora bas doktor da me tako obozava ko tvoj tebe. Moze mi tata biti. Kad ostanem trudna idem kod ovog sto JOJ laska, e onda moze SVEE
Tko ti kriv kad si birala MPO po nekim čudnim kriterijima,
Ja sam gledala slike i izabrala onog koji izgleda najstručnije.
💔💔💔
Magnolija tiki i ruska hvalaa ❤️❤️❤️🤗🤗🤗
Ja nisam znala da nosim poslodavcu, moram onda to sutra skupit i odnjet ako uhvatim trezveni moment.. A na hzzo cekam jos to iz HR-a za plaću jel mi šalju iz zagreba. Nece im bas bit ugovor od koristi za racunanje jer mi je plaća i bodovima ne piše nigdje satnica niti bilo kakav iznos.. Stvar je ta da meni ističe ugovor sljedeći mjesec i sumnjam da ce trudnici produzit tako da znaci odnesem za ovaj i sljedeci i poslodavcu a dalje samo hzzo..
Matkiša se guši u tortama 🙆♀️🙋♀️ A gosti navalili dolaziti, a šta će ne znaju da sam trudna i da trebam mir 😂😂
Hvala svima na divnim željama 💖💖💖 Sutra ću testirat da se danas ne ubediram.
Meto 💖💖💖💖 predivnoooooRuska1986 ti si luda skroz 😂😂😂
Sve cure koje prolaze kroz teški period držite se 🍀
Sretan rođendan🤩🤩😍
Ne tiki nego tuma 🤭🤭🤭 ne ljuti se haha ja nekako neke cure zamjenim ponekad, npr mattan i manemoj sam prije znala, pa evo tiki i tuma, a Sbjelis mi je znala na moment ucinit se kao alterego od mtb 🤪🤪
😘😘❤️❤️❤️
Jeste vi pile sto protiv bolova nakon aspiracije?
Ok mi je kad ležim, ali kad se ustanem nije ugodno. Je li ok da uzmem neofen (tog imam doma) da mi smanji bol? (Mogu ja nego reko što da se mučim ako ne moram 😅)
Kod mene je podnošljivo, najviše boli kad je mjehur pun. Možeš naravno uzeti nešto protiv bolova, samo ne aspirin, andol ili nešto šta razrijeđuje krv. Neofen je ako se ne varam Ibuprofen, to možeš bez problema.
Nada86 super da se dobro držiš!!
okej, budem onda jedan da mi opusti! Ali bit cu i ja ok!
MTBica hvala na info, onda cu sad iskoristiti priliku, čuvam snagu za kasnije.😬😀
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Curke trudnice nemogu se sjetit al znam da je jedna rekla da je na komplikacijama.. Ako se moze sjetit kad je otvorila da li je doznaku nosila i poslodavcu ili samo na hzzo s prosjekom plaće zadnjih 6 mjeseci? Kolko im treba da obrade zahtjev i koji dan u mjesecu bude ispalata? 😘😘😘
https://ibb.co/3dCrT8P
ovo je sve sta ti treba za HZZO. Ovo IZVJESCE O BOLOVANJU ti je doznaka. Prvi put dobijes 2 papira za otvaranje komplikacija(ako se dobro sjecam i to samo taj prvi put) i 2 doznake(to dizes svaki mjesec kod ginica). Jednu doznaku i jedno otvaranje komplikacija(kazem ako ces dobit, tog se ne mogu sjetit, ali ce ti svakako dat ako treba) das poslodavcu i isto tako nosis na HZZO. Poslije nosis samo doznake, svaki mjesec i poslodavcu i HZZOu. Ja sam uvijek nosila oko 25og u mjesecu na HZZO, ali ti toleriraju do 5og u narednom mjesecu za prosli mjesec. Prosli i pretprosli mjesec je uplata bila 18og, inace bude 19og u mjesecu. Mozes slati i mailom, negdje… 45 dana prije poroda ti gin otvori rodiljni i onda te papire opet odnese na HZZO i poslodavcu i mirna si dok beba ne bude imala 5 mjeseci 🙂 maksimalno na HZZOu za komplikacije mos dobit 4200. I da, na e gradjani mos vidjet kad je HZZO pustio uplatu.
Tako je, to sve, s tim da su meni u Splitu trazili ugovor o radu, ne znam zasto, imam posao na neodređeno vec 8 godina, i poznata je svjetska kompanija, nije neka mini firma. To sam sve morala prvi put kada sam otvarala za onu nesretnu trudnocu. Ljetos kada sam bila trudna nosila sam samo doznake i potvrdu zadnjih 6 mjeseci. Vjerojatno jer ostalo imaju od prije. Samo su me pitali je li isti iban ili imam novi
Ne znam, mene nisu nist pitali za posao, samo im je trebao taj prosjek placa.. Valjda svugdje drukcije 🤷🏻♀️
Ni mene. Samo ono kaj si nabrojala. Nikakav ugovor o radu a nisu me ni pitali jesam li na neodređeno ili određeno. To tam di Magnolia ide rade neke znatiželje babe pa su htjele provjerit njen ugovor 😂
A splicanke 🤪🤪🤪😂🤭
Sanjich pa ja sam ti pisala isto 😈, hahaha.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ne tiki nego tuma 🤭🤭🤭 ne ljuti se hahaja nekako neke cure zamjenim ponekad, npr mattan i manemoj sam prije znala, pa evo tiki i tuma, a Sbjelis mi je znala na moment ucinit se kao alterego od mtb 🤪🤪
😘😘❤️❤️❤️
Ovo su sad već niski udarci.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji