Draga MTBIca ……………… želim da ti kažem- imam ogromnu potrebu da ti ispričam kako ja tebe vidim kroz ove divne tekstove koje salješ uvek sa puno truda napisane. Jasne i iskrene…. Prvo - tvoja beba ——- Biće dobro!!!!!!!! Znam da je bas neverovatno da se zalepi za Miom….. ali veruj mi da ce sve biti kako treba, okej je isplakati se ( ja sat vremena danas )…. jer me svi na poslu pitaju ima li novosti?! Ti me podsecas na moji mamu: iskrena si, imas super smisao za humor, realna si, osećajna , brizna , uvek se drziš kao ekstra jaka , a ti si tako nezna i dobra osoba….uvek hoces svima nama da pomognes! Pedantna si, stabilna i sve osobine koje sam navela bih volela da imam ( a nemam ih) ….. stvarno se dajes u svemu u zivotu sto posto…. to se vidi! Tvoja beba ce imati mamu za primer…. nemoj brinuti ❤️🤞…..
Hvala ti.
Doduše, radije bih da te podsjećam na seksi mlađu sestru nego na mamu, ali neću odbiti ni ovaj kompliment
💔💔💔
MTB drzim fige da sve bude okej ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Eh da, pitala sam i nešto bitno, za nimfomanke
Seks mi je dozvoljen, ali trebamo biti nježni jer su mi jajnici i dalje preveliki (sad su kao naranče, to mu isto nije drago, očekivao je da će se više smanjiti - ali mislim da to nije drama).
Orgazmi su mi dozvoljeni. Rekla sam da mi je zapravo manje bitan seks, da me više zanimaju orgazmi. Umro je od smijeha i pitao da sam druga žena koja ga to danas pita i čemu ta fascinacija orgazmima u trudnoći
Enivej, kaže da orgazmi mogu naškoditi bebi, da ljudske rase odavno više ne bi bilo.
Orgazme mogu imati koliko hoću. Seks je zabranjen samo u rizičnim trudnoćama, kad se žena otvara, kad ima krvarenja, kad boli, …
Ako Gic ne kuži odakle nama fascinacija orgazmima moram samo reći, jadna njegova žena 😢
Znaš šta.. onda idemo dan po dan, kad ti bude teško, kad budeš zabrinuta piši pa ćemo skupa to prolaziti, što beba bude veća to će biti lakše ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lineica
Na konzultacije sam cekala kakvih tjedan dana a u postupak sam isla iduci ciklus. Samo si izvadi ave nalaze osnovne ako su stariji od 6mjeseci. Preko hzzoa sam ali FET sam platila. I konzultacije sam platila 500kn.
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Ruška super da je sve ok, bome brojiš sitno još 🙆♀️😊😊
Aura žao mi je za smrzliće, i sama ih nikad nisam imala. Ali nema razloga da ne vjeruješ u ove dvije koje su već u buši, 🤞🤞 da te lijepo iznenade 🍀🍀
Nadja grozno, žao mi je da se tako mučiš i da si uopće došla do te situacije. Ponašanje doktorice je stvarno nevjerojatno i sramotno 😡 želim ti što brži oporavak!
Mtb žao mi je da nisi izašla bezbrižna s pregleda, ali vjeruj u svoju bebicu i smireno dan po dan, u trudnoći nam ništa drugo ne preostaje. I nemoj googlati, kako je meni doktor rekao "google vam je izravan put u ludost" 😄 Tvoja beba će se izboriti, uz tolike navijačice ovdje, drugačije ni ne može biti 😊💗❤
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Sanjich drago mi je da je sve ok, dr. je potvrdio nase price. Sad se malo mozes opustiti.
Stani crta kao kuca, neka beta bude velika. 🤞
Bajo ajme, ti si imala filmski porod, predobra prica. 🤗
Women_name ja imam cijelu lactogyn kolekciju, ali mi glupo spominjati da su super, ispada da ih reklamiram 😂
Rita_55 ❤️😘❤️
Ruska jos malo malo pa eto Kate 🤗🤗
MTB bit ce to ok, samo pozitivno. Moja teta je imala miom dosta velik u trecoj trudnoci, također blizu bebe, mislim da je i neko vrijeme lezala u bolnici zbog jakih bolova. Sve je proslo ok, moj bratic eto ima sad 14 god, ziv i zdrav. Tako ce biti i s tobom, dan po dan, tu ne mozes nista napraviti osim biti pozitivna. Bar te nece patiti kad ces rodit, kako ce krenut, neces imati filmski porod kao Bajo, imat ces dogovoren sc i bit ces pripremljena na sve. 😘🤞
Aura drzim fige za dvije mrvice. 🤞
Nadja nemam komentara na te propuste lijecnika. Zao mi je sto ti se to dogodilo. Brz oporavak ti zelim 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Cure hvala svima na podrsci. Izgurat cemo mi to, dan po dan. Malo cu vam histerizirati iducih mjesec dana ponekad, ali eto... Mislim da je strah normalna reakcija u mom slucaju, a i kod svih nas nakon svega sto smo prosle. Vrlim vas ❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mtb bude to sve ok, mora biti. Želim ti svu sreću svijeta 🍀🍀🍀🍀
I ostalim curama želim svu sreću u nadolazećim uzv-ima, betama, pregledima,aspiracijama... ❤🤞🤞
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
MTB, samo ti rokaj 🤣
-
Bajo, joj, baš užas. Sramota. Al nek se naši divni ministri i ostali uhljebići voze u najskupljim autima, itd. Jebeš takvu državu. Iskreno žene, gledala sam nekidan one reportaže Provjerenog iz Petrove nakon potresa. Mislim, ono je bio uzas, al sami izgled zgrade, hodnici itd mi se čini da je kao u iz horor filma, neovisno o potresu. Baš tužno. Ja ovdje biran bolnice di ću rodit, radin popise preferencija, imali Zoom sastanak sa jednom od bolnica, pustili nan snimke rađaona- nema šta nema, želis li rodit na krevetu (al nije obicni), pa na stolcicu, u kadi, imaju pilates lopte, neko debelo uze koje ide iz plafona (nisan skuzila njegovu svrhu jos, al mozda da zena i stojećki rodi 🤷🏻♀️).
Suprug može sa mnon, dapače, ako bude mista, može ostat za mnon svo vrijeme u bolnici, za 45€ po noći.
I onda sinoć gledam tu Petrovu i mislim se- ne različiti svjetovi nego različite galaksije 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Pretužno je da su BBB morali pomoć ( šta je hvalevrijedno, al u vrijeme elementarne nepogode takve bolnice trebaju bit prve za evakuaciju od strane drzave a ne samoinicijativnih građana-jos u vrime pandemije. K tome jedna voditeljica odjela priča sa ministrom zdravstva i on nju pita šta ona predlaže, da gdje bi tribali premjestit nedonoščad🙄🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️)
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
TiKi eto i ja tako 😂😂😂 i samo nas gnjavi, zato smo tu 😍😍🥰 kj ne vidiš koliko vas ja često gnjavim 🙈 ali eto nemrem si pomoć. A vidi koliko mama će rodit ispred nas, pa ih nećemo prestat gnjavit ni kad rodimo 😂🤗 zato smo su ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️