Od moja 3 ostala borca, ni jedan nije dosao do blastice. 😪
Ako ne uspije sad, do 10og mjeseca ne mogu u postupak.
Nije da sam sve vec otpisala, ali bas bi mi ulilo nadu da se bar 1 izborio. 😪😪😪
Sve je sad u Njegovim rukama🙏
Aura, žao mi je :-( I ja sam bila malo razočarana što nisam dobila ni jedan smrzlić, ali zato čvrsto vjerujem da je ovaj jedan dobitni! A zašto ne možeš u postupak prije 10.og mjeseca?? Zar nisu pauze kraće između 2 postupka?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Rita_55 drago mi je da ne moraš na kiretažu, brz oporavak želim od ❤️.
Meto sretno sutra ☀️
Ja sam danas ujutro na 10dnt dva 3dnevna napravila onaj First Sign test iz DM-a i bio je negativan. Na njemu piše da otkriva trudnoću od 1.dana izostanka men. Meni je tek za dva dana, a i tješi me to što je frendica bila trudna i na dan kašnjenja napravila isti taj test koji je bio neg. Znam da se sad držim za slamku… Sutra ću napraviti onaj Gravigidnost test, a preksutra vadim betu. Na 6. i 7. dnt vertigo i štrecanje u l.jajniku (odmah pomislila na vanmaterničnu koju više nikad ne želim prolaziti 😓). (- -) pomalo nabrekle i teške što prepisujem utrićima. Jedino što mi je drugačije ovog puta je povećano lučenje sline i dobar ten. Lagano se pripremam za malu betu… U tom slucaju sam odlucila u srijedu po rakiji, oplakat i zatvorit to poglavlje…
U cet.vec otici svom gin.traziti uputnice za daljnje pretrage s prvih stranica. Mm ce također napraviti sve preporučene pretrage. Uz to, naručila bih se na konzultacije u BetaPlus jer mi je preko puta posla. Koliko god je prof.Vrčić stručan, mislim da bi mi odgovarala promjena klinike. U Petrovoj je sve kao na traci i samo mi stvara dodatni stres. Osim toga, čula sam dobre kritike o dr.Bračun. Djevojke koje su u BetaPlus molim vas koju informaciju sto mogu tamo ocekivati i kod kojih ste dr.? Hvala puno 🌺
Nema bas ni sjenice neke? Jer bi se trebalo bar nest mrvicu vidit.. Ali napravi sutra test i drzi malo duze u urinu neg sta pise… Tako nam je rekla Lucija koja je ekspert u testovima. Alo ga radis prije menge, moze i duze u urinu bit. A mogla bi nam nljepit slikicu testa ovdje 🙂
Ruska1986 ma ni s od sjenice. Probat cu onda tako sutra s novim testom, ali svakako ici vaditi betu. Pa da barem bude i biokemijska, da znam da se nesto dogada dolje. Od vanmaternicne 2016 bas nista...
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Puf pant, sve sam pročitala i pripremila komentare. Koliko vi žene možete pisati...
Ali da ne odugovlačim, prvo izvještaj.
Dakle, imam jednu GV. Gić je bio poslovično zabavan i opuštao me, pogotovo kad je vidio da sam ja u poluhisteričnom stanju, ali mudro mi je odgovarao samo na pitanja koja sam ga direktno pitala, što nikad nije dobra stvar. Također, onaj tko ga zna vidi kad je zabrinut, neovisno o njegovom vedrom nastupu.
Kad sam ga pitala ima li šansa da je druga beba negdje otišla i radi sranja, priznao mi je da je provjerio preko UZV je li nešto zapelo u jajovodima (kaže da je suptilno tucnuo, da bih ja reagirala da je nešto unutra jer bi sad već trebalo biti veliko). Dakle, provjerio je dobro, ali mi nije ništa rekao da me ne prepadne.
To je dobra vijest.
Imam GV, promrmljao je da se nazire i ŽV i skrenuo temu na drugu , ja sam propustila pitati dimenzije a dojma sam da mi ih on nije rekao jer zna da bi ih kasnije provjeravala
Nije ni zapisao na nalazu. Samo je rekao da je tako nešto očekivao, i da bi na idućem pregledu trebali vidjeti plod i uz malo sreće srce.
Ono što je trenutno najveći problem, osim toga hoće li se plod uopće razviti (iako mislim da je tu dosta optimističan) jest to što je GV točno na rubu mioma.
TO BE CONTINUED...
💔💔💔
DRUGI DIO
E sad, miom nije opasan OSIM ako beba ne završi na njemu. Zato mi na transferu uvijek paze gdje će mi vratiti zametke. ALI, kao što zametak može odlutati u jajovod, može i do mioma. A moj miom je OGROMAN (preko 4x4, u prošloj trudnoći prije kiretaže je bio i skoro 6x6) i taman na najglupljem mjestu u maternici. Zapravo je zadnji put bila sreća što je beba ostala tamo gdje su je stavili, ova se pomakla malo, i to je bilo dovoljno da dođe do mioma. Za zadnji spontani miom nije bio uzrok.
Tu sam sad pitala direktna pitanja, pa mi je iskreno rekao da mi je trudnoća rizična, da ovo može uzrokovati spontani u prvih 12 tjedana, i da može uzrokovati spontani i kasnije ako beba zauzme neki čudan položaj i namjesti se preko mioma. Nadati ćemo se da neće. Porod po njegovom mora biti carski rez.
Na to se krenuo raspročavati o mom porodu, što vjerujem da je bila taktika izbjegavanja tema u koje bih ja možda otišla u suprotnom, prefriganac jedan
Kad sam rekla da o tome možemo nastaviti nakon 30tt, podjebavao me je da on TOLIKO vjeruje u mene i da vjeruje da će do poroda i doći.
Idući pregled 31.3.
Inače, mjerili su mi tlak (nepostojeći), nešto u urinu (negativno) i vagali me (sviđa mi se njihova vaga ).
Eto, mislim da sam pokrila sve. Kasnije sam išla u ljekarnu, malo plakala ko kišna godina, nagradila sebe i bebu burgerom, i vratila se na posao gdje su me napali poslom kao da ne postoji sutra.
💔💔💔
Nadja grozna prica, bolje da si podijelila iskustvo,nikad se ne zna oce li kome zatrebati...nadam se da si sad dobro,a tu dr treba tuziti 🤦
Ruska1986 drago mi je da je kod tebe sve ok,Katarina nece još vani 🥰
Aura znam taj osjecaj,tako mi je bilo prvi put,ali drzimo fige da ove koje su vracene budu dobitne ❤️🙏
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Daklem evo mene i s komentarima
BAJO1, nisam otvarala link, ali već si i prije poroda lijepila onaj sa helikopterom tako da ti ništa ne vjerujem.
I naravno da si na kraju samo kihnula i rodila.
miss, drago mi je da imaš i pauze od bolova. Sad samo da se te pauze produže, a bolni periodi smanje i na konju si.
Meto, sijeda, prljava, izgladnjela... ima da mi sve to plate.
manemoj, ne, kad budeš lijepila slike stomaka u 6mj i pisala joooj kako sam debela - a ono, stomaka ni za lijek, izgledaš kao filmska diva.
Rita_55, drago mi je da barem na kiretažu ne moraš. Držim ti fige da prođe što lakše.
💔💔💔
Bajoooo, pa legendo, kako si zatrudnila tako i rodila-ludo i nezaboravno 🤣
Al zamisli, nemoj tiskat. Čekat će dite dok njima ne bude ugodno 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
I da, kako mi za ovu priču tek sad saznajemo? 🤣
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Lavice, jako jako jako mi je žao što ste se zabrinule. Ne bih vam to radila. U onom trenutku me preplavila panika, trebala mi je Ruska1986 da provali neku foru, nasmije me i opusti. Onda je Gić izašao vani prije vremena i pozvao me na pregled i ... the rest is history.
MiniGirl, nije mi jasno. Idete na insemaciju, a on ti je već predvidio da nećete uspjeti? Pa zašto onda idete?
Ruska1986, baš si mi falila danas. Kako se ti i malecka osjećate nakon Petrove?
Nadja81, aaaa, užas!!! Možeš li ti to dobiti napismeno da ih tužiš, mamicu im ljubim. Ne da im više ne ideš nazad u ruke, nego ću ja te za uši izvući vani ako ti uopće padne na pamet otići u tom smjeru.
Užas.
I da, pa NARAVNO da se sa bakterijom ne ide u postupak, baš zbog toga. Ti to nisi mogla znati, ali ona je MORALA!!!
💔💔💔
Aura, zato će ova dva borca u tebi pobijetii i za braće i sestre.
A zašto ne možeš do desetog mjeseca? Čisto hipotetski, jer nećeš ni morati.
Tanja79, da, vrtiš do 250. Onda zabiješ i polako pritišćeš gumb dok se ne isprazni do 0.
Piky!!! Baš mi drago da nam se vraćaš!
Lineica, Gravignost je smeće.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji