Mtb s mirom sam išla na svoj uzv danas, a onda sam spazila tvoj post i od onda strepim🙈..istina, sad treba znat ostat zen u tome svemu, al imaš super doktora da ti u tom pomogne..držim fige, navijam i vrlim🥰
Pa ne znam zašto ti strepiš jer ja imam miom
Endo ti je već pristojan, za idućih 4, 5 dana će postati idealan
U čekaonici sam bila kad pročitala prvi post da ti treba Ruska pa nikako dočekati da završi pregled da čujem kaj se dogada s bebom🙈
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
@Nymeria ajme meni sta ja sve necu tu nauciti
Tek sam prokuzila mioinositol i chiroinisitol, bacam se i na Q10, a sad jos da proucim i ovo ostalo sto si navela 🙈
Ja 34g, AMH 58pmol/L, pcos, losa kvaliteta js.
On 39g, asthenozoospermia
1. 6/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
2. 7/2020, IUI, femara, polik. IVF - neg beta
3. 9/2020, ICSI, menopur, brevactid, polik. IVF, 2 ET 3. dan - poz beta, spontani pobačaj :(
4. 1/2021, IVF, sv. Duh, pergoveris, 1 ET 3. dan - neg. Beta
5. 2/2021, IVF prirodni ciklus, sv Duh - promasena ovulacija
6. 3/2021, IVF prirodan ciklus, sv Duh - nema ovulacije
Anksimoron bratee, i ti si na čistom Menopuru a wa waww😊😊 Sad mi je malo žao što i ja nejdem u 4.mj, ali ti ćeš mi onda biti pokusni 🐰🐰.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anksimoron koliko je ono tebi LH?
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Pozdrav,
Rita, u mojim mislima si vec nekoliko dana, nadam se da si dobro koliko god ova teska situacija dopusta. Zelim ti da si dozvoli da prebolis. I ja sam posla nesto slicno.
MTB veseli ka sam se tvojoj kontroli, zao mi je sto nisi dobila priliku za time out i bar kratkoročni osjećaj bebriznosti.. Ali beba je tu, ti vise nisi PUPO, vec prava punokrvna trudnica! I moja sestrica kao i prijateljica su imale miom, jedna je bila u kasnijoj trudnoci hospitalizirani, druga nije no obje imaju deče koji sad trckaraju okolo. Dakle.. Ja otvaram kladionicu i kladim se da nosi s decka! Jer si mi bas mama za decka. Po curku za kikice idi kasnije.
Ja sam danas imala aspiraciji, ipak bez opce anesteziju i dobili smo 5 jajnih stanica. U srijedu je nacelno predvidjen transfer, no ocekujemo poziv embriologa. Kako je dr. J spomenula, svih 6 mogućnosti je otvoren o (da zametka bude od 0-5). Aspiracija je posla super, zahvaljuci svim dragim zenama koje tamo rade posao daju i vise od o oga sto nekakva profesionalnost i empatija zahtijeva. Neugodno je bilo, no neusporedivo lakse od recimo otvaranja prilikom poroda. Dr. J je fantastična kao i sestre, jedna sestra mi je drzala ruku cijelo vrijeme.
Oporavljam se dobro, nikakve bolove nemam, dapace, osjećam se bolje nego zadnjih tjedana. Pocne boljeti cim se malo vise krecem, onda se umirim i prestane.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
Dia pa dobro to tebi ide, tek je 10dc.. FET nema bockanja, ali mene je izludilo hvatanje ovulacije. 🙈
Bila sam u prirodnom FETu. I bas taj ciklus je O bila na 16dc, ispalila sam. Inače sam uvjerena da mi je O uvijek na 14dc, max 15dc..
MTBica mozak je najvazniji seksualni organ. Bez njega koda me siluju.
oharascarlett14@gmail.com
Pmak - nisi htjela opcu anesteziju ili imaju kriterije kome daju? Pitam jer mene to čeka za nekoliko dana na VV...
Držim fi fige za svih 5 🤞
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
LineicaNa konzultacije sam cekala kakvih tjedan dana a u postupak sam isla iduci ciklus. Samo si izvadi ave nalaze osnovne ako su stariji od 6mjeseci. Preko hzzoa sam ali FET sam platila. I konzultacije sam platila 500kn.nika0302super vijesti! Mislila sam da se puno duze ceka. Nalazi su mi od sijecnja, ali svakako mislim raditi i dodatne pretrage jer mi se sve cini da nista ni ovog puta. Bas si me razveselila s ovom informacijom! Kada si usla u postupak, jesi obavljala vadenja krvi kod njih u labosu?
Valjda i sve ovisi kako imaju popunjeno. Ja kad sam isla u 1.postupak je bio 10.mjesec 2020 i onda je rekla ideno odmah u iducem ciklusu jer im je ugovor sa hzzo trajao do kraja 11. Nisu valjda znali dal će im produžit ili ne. I sad kod drugog postupka sam odmah u iducem ciklusu krenula nakon konzultacija. Krv sam vadila kod nas u zagorju u bolnici jer mi se nije isplatilo do njih i samo sam im na mail proslijedila. Moje iskustvo je stvarno super, cure cu tu pisale nešto da daju kontracepciju prije postupka, da si tako slažu raspored,možda se javi koja, meni nisu to dali pa ti to ne mogu reći. Jedino ja tu nisam nikad sa embriologom/biologom pričala o jajnim stanicama,vidim da drugdje se može. To im bi jedino kao minus dala 😊
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
MilaSt pa to su prekrasne vijesti😊😊😊😊💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji