Zato ja nisam htjela odustati od uzv i privatno jer je to nebo i zemlja, s druge strane kad dođem na odjel na kontrolu je fkt super kaj ti vade sve krvne nalaze, urine svaka 3 tjedna. A i super mi je šefica odjela tamo, ona stavi samo jedan prstic i ni ne osjetis 🙈😂 uglsvnom po mom iskustvu eto i u polikllinici i u bolnici žene su nekak njeznije, iako nije pravilo 🙈. Ali ti si već pred kraj, i ja ću otic na još 2 uzva privatno sa 29 i 34, pa sve nastavit u Petrovoj jer onda je već bebica velika i pred porod. Mislim da onda i je najbitnije taj ctg i ti pregledi da se prati jel se otvaras. Bar sam si ja to nekak tak zamislila 😂 nebi bila mirna da me samo u Petrovoj prate uz om jer je sve na brzinu
Ma da, ja sam skoro pa gotova 🙂 ali bi i slij trudnocu(ako bude) vodila ovako.. Sve privatno pa u 36 tt u bolnicu. I to je to! Ako bi bilo sve ok ko u ovoj trudnoci, naravno.. Ako bi bilo nekih problema, to je druga stvar! Ali eto, meni danas rekli da oni ni ne rade CTG prije 38 tt 🤷🏻♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tanja izvrtis ga na svoju dozu koju ti je dr.prepisao i ubodes se. Ako imas veci pen, pa u njemu jos ostane, ostatak spremis u frizider i sutra to koristis..
Lineica suta je kljucni dan, rekla bi Meto 😉 Uskoro ces sve saznati..
Bajo prealatka bebaaaaaa. 😍 Pa daj malo detalja!! Tko te porodio, isss spa ovo je filmski! Kako s pupkovinom, ko je vato, je l u zraku, ono ti si gora od MTB s ovim teaserima!!
Ufufuf znaci to jutro ispao mi takozvani cep al ono nista znakova . Jos ja procitala da zna zenama ispast i za tjedan dva rodit. Uglavnom u devet sati navecer 3 puta me malo jace strecnulu e al mene je prevarilo to sto kad sam prije isla rađat trudovi su krenuli s leđa prema zdjelici a ovaj put je bilo kao malo jace BH kontrakcije znaci ukruti se stomak i prema zdjelici a u deset sati jedan trud da bi od11 ipo svako 10 -15 minuta i to nepravilno , jos ja dicu poslala lec i muža 🤦🤦 i govorim mužu da su lažni zrudovi 😂😂😂 i od ponoci krenuli i opet nepravino 6,5,7,6 , muža u jedan manje deset probudila ,da me vodi na hitnu ,došli oko 1.15 ei cekali helihopter do 2.15 i kako legla na lezaj u helihopteru tako rekla dr da neznam il kakim il rađam i dr mi skine hlace i prihvati dite. E sad dali je to bilo na tlu il u zraku ja nemam blage veze. Hvala dr. Koji me porodio❤️😍
Samo mi je najluđa izjava od mojih s hitne da ni slucajno ne tiskam kao da se zena se moze kontrolirat u tome .
Jaoooo, pa za snimit film! Al ovo da se zena moze kontrolirat 😂😂😂 nisam rodila jos al nekako mislim da to uopce nije neka opcija 😂😂😂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Tanja izvrtis ga na svoju dozu koju ti je dr.prepisao i ubodes se. Ako imas veci pen, pa u njemu jos ostane, ostatak spremis u frizider i sutra to koristis..
Bajo prealatka bebaaaaaa. 😍 Pa daj malo detalja!! Tko te porodio, isss spa ovo je filmski! Kako s pupkovinom, ko je vato, je l u zraku, ono ti si gora od MTB s ovim teaserima!!
Ufufuf znaci to jutro ispao mi takozvani cep al ono nista znakova . Jos ja procitala da zna zenama ispast i za tjedan dva rodit. Uglavnom u devet sati navecer 3 puta me malo jace strecnulu e al mene je prevarilo to sto kad sam prije isla rađat trudovi su krenuli s leđa prema zdjelici a ovaj put je bilo kao malo jace BH kontrakcije znaci ukruti se stomak i prema zdjelici a u deset sati jedan trud da bi od11 ipo svako 10 -15 minuta i to nepravilno , jos ja dicu poslala lec i muža 🤦🤦 i govorim mužu da su lažni zrudovi 😂😂😂 i od ponoci krenuli i opet nepravino 6,5,7,6 , muža u jedan manje deset probudila ,da me vodi na hitnu ,došli oko 1.15 ei cekali helihopter do 2.15 i kako legla na lezaj u helihopteru tako rekla dr da neznam il kakim il rađam i dr mi skine hlace i prihvati dite. E sad dali je to bilo na tlu il u zraku ja nemam blage veze. Hvala dr. Koji me porodio❤️😍
Samo mi je najluđa izjava od mojih s hitne da ni slucajno ne tiskam kao da se zena se moze kontrolirat u tome .
Koja lipa priča! 😍
Od moja 3 ostala borca, ni jedan nije dosao do blastice. 😪
Ako ne uspije sad, do 10og mjeseca ne mogu u postupak.
Nije da sam sve vec otpisala, ali bas bi mi ulilo nadu da se bar 1 izborio. 😪😪😪
Sve je sad u Njegovim rukama🙏
😔😔😔 ali mi se nadamo da ce ovaj postupak ipak bit uspjesan, jel tako? 🙂🙏🏻
A nadamo se, ali me bas poljuljalo.
Sanjichradi posla ce mi vjerojatno tesko bit uskladit folikulometrije, aspiraciju ovo ljeto, al o tom potom, nadam se da do toga nece doci.
Womanname, Tuma, Dada i sve ostale cure velikog srca koje navijate za moje 2 bebe, HVALA VAM I VRLIMO VAS! ❤
Kad ćemo raditi nas dvije test, imale smo transfer isti dan 🤭🤭 Navijam na najjače za tebe također 🥰😍 šaljem pozitiveee 🥳🥳
Dosta mi je razocarenja za ovaj tjedan.
Ljubim😘
05.12.2022 💗
Bjelis hvala za popuste 😘 Nadja81 ovo nisu istine!!! Pa zato i radimo briseve kako bi se uvjerili da nema upale 😐 nadam se da te ne boli jako 🙏🐘 Aura zao mi je zbog smrzlica... Ali 🙏 za ove dvije 👶 Mtb nadam se da ce sve biti ok 🤰❣️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Isuseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek, ti me zeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekas!!! Wow
oharascarlett14@gmail.com
Kača, ako si prvi put na Vitacostu ili otvaraš novi account mislim da imaš 20% za prvu kupovinu. I na to onda još redovne popuste...
Aurora, to je pravi duh!
oharascarlett14@gmail.com
Zato ja nisam htjela odustati od uzv i privatno jer je to nebo i zemlja, s druge strane kad dođem na odjel na kontrolu je fkt super kaj ti vade sve krvne nalaze, urine svaka 3 tjedna. A i super mi je šefica odjela tamo, ona stavi samo jedan prstic i ni ne osjetis 🙈😂 uglsvnom po mom iskustvu eto i u polikllinici i u bolnici žene su nekak njeznije, iako nije pravilo 🙈. Ali ti si već pred kraj, i ja ću otic na još 2 uzva privatno sa 29 i 34, pa sve nastavit u Petrovoj jer onda je već bebica velika i pred porod. Mislim da onda i je najbitnije taj ctg i ti pregledi da se prati jel se otvaras. Bar sam si ja to nekak tak zamislila 😂 nebi bila mirna da me samo u Petrovoj prate uz om jer je sve na brzinu
Ma da, ja sam skoro pa gotova 🙂 ali bi i slij trudnocu(ako bude) vodila ovako.. Sve privatno pa u 36 tt u bolnicu. I to je to! Ako bi bilo sve ok ko u ovoj trudnoci, naravno.. Ako bi bilo nekih problema, to je druga stvar! Ali eto, meni danas rekli da oni ni ne rade CTG prije 38 tt 🤷🏻♀️
Neznam šta bi ti rekla stvarno. Jer kad ja idem u dnevnu curama rade i prije, znam da je cura pokraj mene bila 34 tjedna. Ali tamo vodi riječ prof Ivanisevic i drugi doktori te pregledavaju, ali ona uvijek radi onaj završni finish nalaza i vaginalnog pregleda. Valjda žena ne vjeruje nikom 😂 koliko znam prije nje šefica tog odjela je bila Skrablin ta. Ali mi smo rizične trudnice to je druga priča. Slažem se da, da je sve u redu i ja bi vodila samo privatno. Ovako se ne usudim, jer mi je sam doktor rekao da nije specijaliziran za dijabetes i da se nebi u to petljao. Pa sam ja umjesto presla kod drugog ostala kod oba 🙈😂
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure,
Evo javljam da ne trebam na kiretazu, budući da je mali plod dali su mi medikamente.
Puno mi je lakse što barem ne trebam na kiretazu.
Duša i dalje boli neopisivo. 💔😭
Moram biti jaka za daljnje korake.
Javim vam se kad se oporavim. 🙏
Rita, drži se, šaljem sretne misli ❤️🌞
Nemam ti reći ništa za utjehu, ali samo hrabro. 💪
💃41, 🤺 40
1/2021 IVF(Lucinger) simulacija-Gonal, 7 stanica, 5 oplodjenih, 2 dobra, 1 granican, 2 loša.
4.2.2021. ET, vraćena 3 embrija
18.2. Beta (17.2. Beta 2,29) 😢
VV 3mj. novi postupak, polustimulirani s Klomifenom, pa se nadam makar jednoj stanici ❤️
Jaooo svaka čast! A izjava ovih s hitne 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂 ajme ajme. Bome ćeš imat kj pričat curki! 🥰❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Bajo pa ti si kraljica svemira💜💕💜😂😂😂🔝🔝🔝
Nadja81 žao mi je što se sve sve tako odigralo, doktorica ti je jako djetinjasta i neprofesionalna 🥴 Trebala je odmah reći što se dogodilo i imati dalje brigu na tebe. Bude i to prošlo, drž' se! Ovo je još jedan primjer da za ove mpo vode treba strpljenja, i da nema igranja sa brisevima niti s ičim drugim!
Lineica držim 🤞🤞 da se ipak pojavi neka sjenica🌷
Aura vjeruj u evo dvije🍓🍓, a onda ćeš dalje razmišljati!
Petra30 kako su prošle konzultacije?
MTB čekam da se javiš...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji