Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 18:56

manemoj, već mi je jednom, kad mi je zabranio seks u postupku, rekao da imam odmor sad neko vrijeme.
    Ja rekoh, vi nešto opako krivo radite kad mislite da je to nama ženama odmor. 
    Ma zguglala sam ja već svoje. Da, može biti loše. Ali može biti i dobro. Kao i sve u ovim našim trudnoćama. Odlučila sam dozvoliti mužu da me ovaj tjedan odvede na more jer sam ja ipak jadna pod stresom i treba se brinuti o meni. 

Tiki, ja ću biti više cool od BAJO1. Dogovorit ću carski negdje na nekom proplanku. Ili na moru. Ili na nekoj egzotičnoj lokaciji. I hvalit ću se ovdje svojoj pipicom koja će i dalje biti kao u nerotkinje 
    I sam ti histeriziraj, već smo zaključili da što više histeroziramo to je veća šansa da će nam biti sve OK. Šta ti misliš, zašto sam ja počela histerizirati u ovoj trudnoći? 

Što se tiče godišnjice potresa, užasno sam ljuta. Cijeli dan govore na vijestima o tome, i kakva je materijalna šteta i kako se to nikad neće nadoknaditi... a ne spominju ljudsku žrtvu, onu jadnu djevojčicu. To je puno veća šteta od svih tih njihovih miliona.  

💔💔💔

Monkica24 🍀
    22. Ožujak 2021. 19:01

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Sara🌻

MTB, od srca ti želim da bebica nađe svoj sigurni položaj i da malo srce kuca jako za par dana. 🌺🌸🌺
    A nije ti preporučeno neko strože mirovanje s obzirom na situaciju il se tu baš ne moze nista uciniti, cak ni sa mirovanjem?

Nema mirovanja, nema ničeg. Samo vjera da će sve biti OK. Nitko ne zna kako će se miom ponašati. Nekad naraste, nekad se smanji, nekad stagnira. Beba se možda okrene u drugom smjeru, možda prema njemu. Pojma nemamo. Dan po dan. Oooooommmmmmmmmm.

Bit će sve ok jer MORA tako biti. I gotovo!

ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
    14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
    06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
    02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
    04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
    13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.

sbjelisi
    22. Ožujak 2021. 19:04

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

BjeliS 💕👣

MTBica❤

Ma daj, umrla sam dok sam vas pročitala i iskomentirala.
    Razmišljam da vam idući put zabranim da pišete dok me nema

Ahahahhaha, sad znas kako je nama, obicnim smrtnicima! Uvijek sam bila kampanjac, ali ovjde nemas izbora. 😂😎

oharascarlett14@gmail.com

• Inter
    22. Ožujak 2021. 19:04

Nadja uzasno mi je zao sto ti se to dogodilo.. kad je covjek najranjiviji onda te jos netko kome vjerujes toliko razocara da je to prestrasno.. stvarno za tuzbu.. drzi se i nadam se da ti oporavak bude sto laksi i brzi..❤
    Sanjich ❤ super vijesti
    Bajo pa mislim😂😂 razlog dolaska: porod u helikopteru😂😂😂 carica
    Stani cekamo betu❤
    MTB bebica je tu, hrani ju jabukama i rajcicama i bude sve ok😙😙 moze i koji burger da mama bude sretna, to je isto bitno.. kao i orgazam😊😊 

Ja 35 - početak adenomioze, on 34 - savršen
    4. AIH - ❌
    1. IVF - ET - ❌
    1.FET - ✅ missed.ab. 9tt - kiretaza
    2. FET - ❌
    2. IVF - ET - ✅ 18tt and counting, Nifty super, čekamo curku!!

22. Ožujak 2021. 19:07

Tiki 😘🤗
    Mtb ja vjerujem da će unatoč poziciji ipak to biti okej, sad je psiha jedini probelm da te ne zanese u negativu (kao mene ovaj vikend).. Probaj ata manje citat ja sma pozalila sta sam guglala i nisam vjerovala u sebe i bebicu 🙏🍀❤️
    😘 Bit ce to ok 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 19:07

Inter

MTB bebica je tu, hrani ju jabukama i rajcicama i bude sve ok😙😙 moze i koji burger da mama bude sretna, to je isto bitno.. kao i orgazam😊😊

Orgazmi su mi dozvoljeni!!! Jeeeej!!!
    Bolje od normabela 

💔💔💔

sbjelisi
    22. Ožujak 2021. 19:08

Kača 🌺

BjeliS 💕👣

Kača, ako si prvi put na Vitacostu ili otvaraš novi account mislim da imaš 20% za prvu kupovinu. I na to onda još redovne popuste…
    Aurora, to je pravi duh!

Jesi ti uzimala koji vitamin E i omegu 3? 💊💊💊😁

Kaca nisam se bas pripremala prije postupka, obzirom da mi je bio prvi, samo sam uletila. Uzimala sam impryle i proxceed pa sta ima tamo, to sam pila.. Plus bio mi je dr.prep.folacin i sve te aktivne forme vit.B radi mutacija... 

Sara 🌸
    22. Ožujak 2021. 19:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Inter

Orgazmi su mi dozvoljeni!!! Jeeeej!!!
    Bolje od normabela

MTB, to tvoje odusevljenje me fascinira. Možda da stavis u potpis i to? 🤣

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

ANKSIMORON
    22. Ožujak 2021. 19:19

Tako mi i triba kad se odmaram par dana pa vas ne citam i sad stici sve majko mila... cili dan citam, uz posao naravno, kaos 🤣🤣
    Samara i tuma naravno da ne mogu vidit slike... a tako bi tila... ocete ponovit 🤗🤗🤗
    Bajo ti si legenda... nema tu dalje... malena je bonbon..
    Sanjich neizmjerno mi je drago zbog tebe... sad se lipo opusti i uzivaj..
    Cure sa transferima neka je sbjelis 😘😘 pojela sve kumpirice u zg 🤣🤣🤣 da sretno svima i drzim fige...
    Sbjelis kad ti kreces u postupak?
    Mtb nista korak po korak, virujemo u te i tvog borca... mantramo na najbolje, znas da je ovo borba a ti si jaka... izborit cemo najbolji ishod sigurna sam...
    Ruska super za pregled 🥰🥰🥰 jos malo 🥰🥰🥰
    Meto e bas se veselim tvom pregledu...
    Ostalim cura saljem poljubac...
    E da i zab napisat 🤣🤣 bila sam danas na pregledu, dog smo terapiju menopur cisti, i samo to za pocetak zbog mog niskog lh... ja se u to apsolutno ne kuzim tako da valjda je to ock...5.4.krecem sa pikanjem... nadam se da ce urodit plodom ovo natakanje suplementima jer mi je zlo od svega vise 🙄🤨

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

sbjelisi
    22. Ožujak 2021. 19:19

MTBica Vidi ti njega... Fascinacija orgazmima. 🙈🙉🙊 Mi smo se oduvijek seksale mozgom. Oni ga mogu turnut i kokosi u guzicu. Boze.. 🙈
    Ostalo sam zaboravila. Uzrujalo me ovo! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.