Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    22. Ožujak 2021. 18:03

MTB uf... vjerujemo u najbolji mogući ishod💙💛🧡💜 Ne vidim drugu opciju😘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Kacusha
    22. Ožujak 2021. 18:06

Mtb stvarno vjerujem da ce biti sve ok ❤️❣️ zasluzila si 🤰👶🥰

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• *.Women_name.*
    22. Ožujak 2021. 18:09

MTB žao mi je što nisi izašla bez ikakve dodatne brige ali ja vjerujem da će beba nac svoj položaj i da će biti dobro. Vjerujemo Gicu kad on vjeruje 🥰 bit će to sve dobro 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 18:16

Sara🌻

Bajoooo, pa legendo, kako si zatrudnila tako i rodila-ludo i nezaboravno 🤣
    Al zamisli, nemoj tiskat. Čekat će dite dok njima ne bude ugodno 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
    I da, kako mi za ovu priču tek sad saznajemo? 🤣

Nisam jer postoji malo ruznija strana toga je da su helihopteri uzasno lose opremljeni , da sam ja završila pod 3 deke u rodilištu(nisam mogla pricat koliko sam se tresla od hladnoce) a dite 10 sati u toplom kreveticu(samo su imali plahtu oli ti lancun za dite a mene nekom jadnom dekom  )jer kad sam izlazila iz tj kad su me nosili iz helihoptera elise su radile i to je ajme meni hladnoca bila

manemoj
    22. Ožujak 2021. 18:17

Mtb a jel možeš ti išta napraviti? U smislu mirovanje ili nešto... Ne znam ništa o miomima pa možda glupo pitam.. znam da je prijateljica nedavno rodila a imala miom ali nismo nikad išle u detalje.. 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 18:19

Sara🌻

MTB, od srca ti želim da bebica nađe svoj sigurni položaj i da malo srce kuca jako za par dana. 🌺🌸🌺
    A nije ti preporučeno neko strože mirovanje s obzirom na situaciju il se tu baš ne moze nista uciniti, cak ni sa mirovanjem?

Nema mirovanja, nema ničeg. Samo vjera da će sve biti OK. Nitko ne zna kako će se miom ponašati. Nekad naraste, nekad se smanji, nekad stagnira. Beba se možda okrene u drugom smjeru, možda prema njemu. Pojma nemamo. Dan po dan. Oooooommmmmmmmmm.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 18:20

manemoj

Mtba jel možeš ti išta napraviti? U smislu mirovanje ili nešto… Ne znam ništa o miomima pa možda glupo pitam.. znam da je prijateljica nedavno rodila a imala miom ali nismo nikad išle u detalje..

Niš. Da se GV postavila malo dalje, bilo bi nit brige nit pameti. Samo isto vjerojatno carski rez.
    Ovak. Vrijeme će pokazati.

💔💔💔

BAJOMA
    22. Ožujak 2021. 18:21

Mtb ja sam pri 11 god rodila zdravu djevocicu a imala dva miona ni dana nisam mirovala niti su stvarali mi probleme  tako no sikiriki 🤗🤗🤗🤗 vrlim najace

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 18:23

Eh da, pitala sam i nešto bitno, za nimfomanke 
    Seks mi je dozvoljen, ali trebamo biti nježni jer su mi jajnici i dalje preveliki (sad su kao naranče, to mu isto nije drago, očekivao je da će se više smanjiti - ali mislim da to nije drama).
    Orgazmi su mi dozvoljeni. Rekla sam da mi je zapravo manje bitan seks, da me više zanimaju orgazmi. Umro je od smijeha i pitao da sam druga žena koja ga to danas pita i čemu ta fascinacija orgazmima u trudnoći 
    Enivej, kaže da orgazmi mogu naškoditi bebi, da ljudske rase odavno više ne bi bilo.
    Orgazme mogu imati koliko hoću. Seks je zabranjen samo u rizičnim trudnoćama, kad se žena otvara, kad ima krvarenja, kad boli, ...

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Ožujak 2021. 18:24

BAJO1

Mtb ja sam pri 11 god rodila zdravu djevocicu a imala dva miona ni dana nisam mirovala niti su stvarali mi probleme tako no sikiriki 🤗🤗🤗🤗 vrlim najace

Kažem, da nije beba stala uz njega, ne bi bio problem. Ovako, prst na klitač kao najbolja antristress tehnika idućih skoro osam mjeseci 

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.