Lavice, jako jako jako mi je žao što ste se zabrinule. Ne bih vam to radila. U onom trenutku me preplavila panika, trebala mi je Ruska1986 da provali neku foru, nasmije me i opusti. Onda je Gić izašao vani prije vremena i pozvao me na pregled i … the rest is history.
MiniGirl, nije mi jasno. Idete na insemaciju, a on ti je već predvidio da nećete uspjeti? Pa zašto onda idete?
Ruska1986, baš si mi falila danas. Kako se ti i malecka osjećate nakon Petrove?Nadja81, aaaa, užas!!! Možeš li ti to dobiti napismeno da ih tužiš, mamicu im ljubim. Ne da im više ne ideš nazad u ruke, nego ću ja te za uši izvući vani ako ti uopće padne na pamet otići u tom smjeru.
Užas.
I da, pa NARAVNO da se sa bakterijom ne ide u postupak, baš zbog toga. Ti to nisi mogla znati, ali ona je MORALA!!!
Pitala sam ga hoce li mi to dati napismeno ali on kaze da nece zbog lijecnicke etike jer ne moze pisati nesto protiv kolegice ali kaze "pa imate dokumentaciju iz koje se vidi da je bila bakterija u vrijeme postupka". A ona pametnjakovicka s razlogom nije napisala da je vidjela prosireni jajovod vec samo rekla da ga vidi. Da mogu vratiti vrijeme inzistirala bih da napise ali sad je gotovo.
Vjerujem i svim srcem zelim da kod tebe sve dobro prođe 🙂
MTB bebica je tu, hrani ju jabukama i rajcicama i bude sve ok😙😙 moze i koji burger da mama bude sretna, to je isto bitno.. kao i orgazam😊😊
Orgazmi su mi dozvoljeni!!! Jeeeej!!!
Bolje od normabela
MTB, to tvoje odusevljenje me fascinira. Možda da stavis u potpis i to? 🤣
Evo, sredila potpis. Zadovoljna?
💔💔💔
MTB bebica je tu, hrani ju jabukama i rajcicama i bude sve ok😙😙 moze i koji burger da mama bude sretna, to je isto bitno.. kao i orgazam😊😊
Bolje od normabela
Niš, action time 💪😎
Šalu na stranu, ovo će bit ok, mora bit i odbijam mislit išta suprotno 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Evo me sa novim jako razocaravajucim saznanjima. Sada ispada da su one dvije hemoragicne ciste koje su nastale tako sto je dr probusila dva folikula da bi dosla do onog do kojeg je namjeravala doci znatno manji problem nego sto se mislilo. Problem je sto imam bakterijsku upalu desnog jajovoda sa CRPom preko 200 a ta upala je nastala tako sto je doktorica prilikom aspiracije probusila jajovod i unijela bakteriju. A sada cete tek ostati iznenađene jer ovo nisam ni spominjala ali napisat cu zato da se to nekoj ne bi isto dogodilo. Naime, prije tog IVFa je moj bris pokazao bakteriju i doktorica me neovisno o tome uzela u postupak rekavsi "ma idemo u postupak, ta bakterija nije tako opasna", rekla sam to i svojoj ginekologici a ona je rekla "ma nece valjda nista biti" i eto ga sada. Nije me smjela uzeti u postupak sa bakterijom a nisam ni ja trebala pristati na to ali vjerovala sam joj. A to kako je probusila jajovod prilikom aspiracije … nemam rijeci. Meni je tijekom te aspiracije sve bilo cudno, dr. se nakon toga cudno ponasala kada je rekla da je folikul prazan i samo nestala iz sale a ja nekako nisam ni povjerovala da je taj folikul bio prazan jer je bila jako jako cudna i imala sam osjecaj da je nesto poslo po krivu ali da ne zeli reci. Moje misljenje tada je bilo da je mozda jajna stanica nezrela pa da je radije rekla "prazan folikul". Uglavnom, kuzilo se da nesto ne stima. Sad mislim da je mozda i skuzila sta je napravila pa je bila sva cudna. A na ovom zadnjem pregledu o kojem sam vam pisala, gdje je panicarila "ajme sta je ovo, meni to lici na endometriozu, ovo je prosiren jajovod, pa od cega je to ….." i hitno zvala drugu dr. koja nije mogla doci, mislim da je zapravo sve znala ali se, kao sto sam i tada napisala, pravila da nema pojma sve dok joj nisam rekla da je na desnom bila aspiracija. Nakon toga je rekla "aha, onda je to to" i u nalazu napisala samo dvije hemoragicne ciste a nije navela prosiren jajovod koji je inficirala bakterijom radi cega sada lezim u bolnici.
hej i ja imam streptokok b i meni u ivfu uzimaju u postupak i rekli su mi da ta bakterija ne smeta za to. Ja im vjerujem. Nezz koju ti imas ..
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
BjeliS, čisto me strah zamisliti kako tvoj seks izgleda. Meni nitko ništa ne gura u mozak.
Nadja81, i mislila sam da ti neće dati napismeno da je koza koza, ali može sve ovo ostalo, pa se to može dokazati na sudu - da je znala da postoji bakterija, da je napravila rupturu, da je nije primijetila/zapisala na nalazu na kontroli.
Guska.
Nije problem što je napravila grešku. Već što je tebe skoro sjebala jer nije htjela priznati grešku.
Lucyinthesky, kažeš, ako treba, ulovit ćeš me, vezati, i na silu nahraniti čvarcima i janjetinom da siroto dijete dobije i poštenu hranu i ima veće šanse.
💔💔💔
Bolje od normabela
MTB, to tvoje odusevljenje me fascinira. Možda da stavis u potpis i to? 🤣
Evo, sredila potpis. Zadovoljna?
👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻 🤣
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
ugl ne stignem popratiti sve. Mtbica vidjela sam za miom nadam se da ce biti ok. Svim curama koje su bile na pregledima nadam se da je ok 🥰🥰 vidjela sam da je bio i neki plusic. bravoo!! i transfer bez krumpirica 🤭🤭
ugl od moje menge jos nista. Iskreno cijelo vrijeme se uvjeravam da sam zabrijala i da je nemoguce da,sam t bas sad .. i da zabrijavam. i cijelo vrijeme mi je slabo, i glava me boli. i krv iz nosa curka. pa sam si zabrijala da sam opet pobrala covid jer mi je slicno bilo kada sam ga imala. pa sam se danas isla testirat na covid pa je negativno. i impresionira me kako naoravim 1099 testova kad nije vrijeme a sada kad je nemam volje jer me strah da se ne razocaram. Ako ne dobijem mengu do prekosutra xu naoravit. sad mi kasni 1 dan. bo drzite se cure. pusa svima. nije mi neki dan. bas znj!
Sretno svima u postupcima sutra i ako ima koja beta🤞🤞🤞
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Mtb s mirom sam išla na svoj uzv danas, a onda sam spazila tvoj post i od onda strepim🙈..istina, sad treba znat ostat zen u tome svemu, al imaš super doktora da ti u tom pomogne..držim fige, navijam i vrlim🥰
Nadja užasno mi je to sve skupa za svaku osudu iako ti sad neće ništa značiti pa ti prvo želim da sve prođe bez ikakvih daljnjih komplikacija.. žao mi je stvarno
Ja sam danas 10.dan i endometrij je 8.3. (prije tri dana je bio 7.9 pa ne kuzim zakaj se tak sporo zadebljava, uvijek je super to išlo)..tak da prebacujemo transfer za nedjelju ili ponedjeljak (planirala sve kao da je četvrtak)..ubacit ću ciklu i ananas iako Gic vjeruje da će se zadebljat do kraja tjedna..sa mnom uvijek nešto, nikako doć do transfera a kao FET je trebo bit pjesma..sad se žalim bezveze al takav je dan valjda
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
LineicaNa konzultacije sam cekala kakvih tjedan dana a u postupak sam isla iduci ciklus. Samo si izvadi ave nalaze osnovne ako su stariji od 6mjeseci. Preko hzzoa sam ali FET sam platila. I konzultacije sam platila 500kn.
nika0302 super vijesti! Mislila sam da se puno duze ceka. Nalazi su mi od sijecnja, ali svakako mislim raditi i dodatne pretrage jer mi se sve cini da nista ni ovog puta. Bas si me razveselila s ovom informacijom! Kada si usla u postupak, jesi obavljala vadenja krvi kod njih u labosu?
👩'87🧑'87 (normo-asthero), 4g.
AMH 12.2, FSH 5.7, LH 4.0.
2016- laparo. d.jajovod - vanmat.
2017- HSG 2/2020-HSC polip,
6/2020 1.IVF Petrova dr. V. (Meno. 225, Cetrot - 12js, 6 oocita i 2 zam. 3.dan, bez 🐧
1/2021 2. IVF Petrova dr. V. Pergo, Gonal 125, Cetro.), 23 js, 2 🐧(4st i 8st), OHSS
FET 03/2021. beta 0
Prirodna trudnoća, ❤ kuca
Mtb s mirom sam išla na svoj uzv danas, a onda sam spazila tvoj post i od onda strepim🙈..istina, sad treba znat ostat zen u tome svemu, al imaš super doktora da ti u tom pomogne..držim fige, navijam i vrlim🥰
Pa ne znam zašto ti strepiš jer ja imam miom
Endo ti je već pristojan, za idućih 4, 5 dana će postati idealan
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji