Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina92
    20. Ožujak 2021. 19:39

Luna55

Drage moje,evo da se i ja javim.prvu inseminaciju prosla,ali nazalost neuspjesno😏sada cemo vidjeti za dalje..

Zao mi je, glavu gore i u borbu dalje, nema odustajanja 🥰

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 19:43

Luna55

Drage moje,evo da se i ja javim.prvu inseminaciju prosla,ali nazalost neuspjesno😏sada cemo vidjeti za dalje..

Dobro nam došla, i brzo nam otišla, trudna!
    Pročitaj prve tri stranice ove teme, sredi potpis i priključi se čoporu. S nama je sve puno lakše 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 19:48

malala

Nadja, žao mi je zbog ovog što prolaziš. Nadam se da će brzo proći. 🤞🤞
    Danas sam počela smeđariti, 12.d poslije inseminacije. Vještica će krenuti noćas ili ujutro.
    Ide li se u novi postupak odmah sljedeći mjesec?
    Ne mogu stići napraviti test za koronu do utorka. Nemam ni uputnice. Trebala je doći glupača u utorak. Jedino da platim u ponedjeljak, ako se kod mene može platiti uopće? 😩

Sve bi bilo puno lakše da ti u potpisu piše koji si grad i klinika... 

💔💔💔

• Tiinaa
    20. Ožujak 2021. 20:02

Mtb draga trebam pomoc.. reci mi za ove clexane da li cekas da iskoci ova zastita na kraju ili izvadis iglu prije... i jos pitanje ostane mi ko nabubreno nekad ..da li je to normalno ..

Ja 32g, muz 31g
    Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
    23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
    17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Luna55
    20. Ožujak 2021. 20:03

Andela111

Luna55

Draga moja susecam sa tobom, u mom potpisu videces isto …. pre dva dana tako da te razumem u potpunosti….isplaci se a onda sl mesec po bebu….❤️

jesi imala samo jednu inseminaciju?

Ja-30god,muz-30god,pokusavamo od 12/2018.,jajovodi prohodni,spermiogram uredan,prva inseminacija neuspjesna😏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 20:04

Tiinaa

Mtbdraga trebam pomoc.. reci mi za ove clexane da li cekas da iskoci ova zastita na kraju ili izvadis iglu prije… i jos pitanje ostane mi ko nabubreno nekad ..da li je to normalno ..

Koja zaštita?
    Da, meni je do sad jednom ostalo nabubreno, nije mi bilo svejedno. Ali brzo prođe.
    Čitala sam da se to zna događati, i da si injekcije trebamo zabijati okomito na kožu i jako polako stiskati lijek da polako ulazi.
    Ne možeš ništa zeznuti, bez brige. Samo dok se ne naučiš, imat ćeš malo više kvrga i modrica. Meni se na početku svaki ubod vidio, sad se vidi tek svaki treći - napredujem. 

💔💔💔

• Tiinaa
    20. Ožujak 2021. 20:06

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Mtbdraga trebam pomoc.. reci mi za ove clexane da li cekas da iskoci ova zastita na kraju ili izvadis iglu prije… i jos pitanje ostane mi ko nabubreno nekad ..da li je to normalno ..

Koja zaštita?
    Da, meni je do sad jednom ostalo nabubreno, nije mi bilo svejedno. Ali brzo prođe.
    Čitala sam da se to zna događati, i da si injekcije trebamo zabijati okomito na kožu i jako polako stiskati lijek da polako ulazi.
    Ne možeš ništa zeznuti, bez brige. Samo dok se ne naučiš, imat ćeš malo više kvrga i modrica. Meni se na početku svaki ubod vidio, sad se vidi tek svaki treći - napredujem.

Pa na kraju inekcija kad je istisnuta iskoci neka plastika i prekrije cijelu iglu

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 20:09

Tiinaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Koja zaštita?

Pa na kraju inekcija kad je istisnuta iskoci neka plastika i prekrije cijelu iglu

Ja nemam to na igli. Ali ako ima ta zaštita, onda mi zvuči logično da pritiščeš dok ne iskoči.
    Mislim da sam takvu uputu čula kad sam na youtube gledala kako se koristi Clexane - znam da mi je kasnije bilo čudno jer moje šprice to nisu imale.
    Koju dozu ti koristiš?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    20. Ožujak 2021. 20:10

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Tiinaa

Koja zaštita?

Ja nemam to na igli. Ali ako ima ta zaštita, onda mi zvuči logično da pritiščeš dok ne iskoči.
    Mislim da sam takvu uputu čula kad sam na youtube gledala kako se koristi Clexane - znam da mi je kasnije bilo čudno jer moje šprice to nisu imale.
    Koju dozu ti koristiš?

Ja koristim ove, one nemaju zaštitu:

https://sansazaroditeljstvo.org.rs/lekovi-clexane-rastvor-za-injekciju-u-napunjenom-injekcionom-spricu/

💔💔💔

• Tiinaa
    20. Ožujak 2021. 20:20

Mtb ove ja koristim od 40 mg  https://ibb.co/Jkn162N

Ja 32g, muz 31g
    FET 23.4.2021 🤩
    Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
    Sljedeci uzv》 13.12.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.