Večer curke, nisam se bas javljala jel me hvataju napadaju panike i pocnem se trest..
Sretno svim curama koje su PUPO 🙏🤞
Rita bas mi je jako jako zao nema te riječi koja te moze utjesit ali ujedno me ovo i ljuti malon4 tjedan od uzv neznam ja to nemogu i moj doktor je rekao sad ako bude sve ok 1 mjesec no se vidimo ali ja cu mu rec da bar do 12 tjedna se vidimo svaka 2 tjedna ja mislim da kratki ultrazvuk nemoze skodit, mislim da vise skodi kad me uhvati panika i pocnem se trest..
Neznam zasto to rade i zasto se nama cesto desavaju ovakve stvari
Ma bez brige, neće te natjerati na 4 tjedna ako tebi nije ugodno s tim. I možeš češće raditi UZV ako je 2D, samo ne smijete puštati zvuk. 3D i 4D ne bi trebali raditi često.
Samo polako, dan po dan
Uzasno me sad strah zbog svega, svaka cast kako si ti tako mirna i pozetivna 😄
Naravno da nisam mirna i pozitivna. Sve mi prolazimo kroz isto.
Treba naći nešto čime ćeš se zabaviti. I onda gurati dan po dan.
Bude ovaj put sve ok, mora bit ❤️❤️
Naši bebači će se igrati skupa
Pa kad se potuku oko neke igračke, ti i ja ćemo se potući čije je dijete u pravu, pa će nas djeca pomiriti
💔💔💔
Večer curke, nisam se bas javljala jel me hvataju napadaju panike i pocnem se trest..
Sretno svim curama koje su PUPO 🙏🤞
Rita bas mi je jako jako zao nema te riječi koja te moze utjesit ali ujedno me ovo i ljuti malon4 tjedan od uzv neznam ja to nemogu i moj doktor je rekao sad ako bude sve ok 1 mjesec no se vidimo ali ja cu mu rec da bar do 12 tjedna se vidimo svaka 2 tjedna ja mislim da kratki ultrazvuk nemoze skodit, mislim da vise skodi kad me uhvati panika i pocnem se trest..
Neznam zasto to rade i zasto se nama cesto desavaju ovakve stvari
Ma bez brige, neće te natjerati na 4 tjedna ako tebi nije ugodno s tim. I možeš češće raditi UZV ako je 2D, samo ne smijete puštati zvuk. 3D i 4D ne bi trebali raditi često.
Samo polako, dan po dan
Uzasno me sad strah zbog svega, svaka cast kako si ti tako mirna i pozetivna 😄
Naravno da nisam mirna i pozitivna. Sve mi prolazimo kroz isto.
Treba naći nešto čime ćeš se zabaviti. I onda gurati dan po dan.
Bude ovaj put sve ok, mora bit ❤️❤️
Naši bebači će se igrati skupa
Pa kad se potuku oko neke igračke, ti i ja ćemo se potući čije je dijete u pravu, pa će nas djeca pomiriti
Haha slazem se ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Lucyinthesky, a napisala to sa žabama tako malim fontom da sam se nadala da nećeš skužiti
Vidim da ni ti nisi sredila potpis. Morat ću poslati neku divljakušu na sve vas.BjeliS??? Gdje si????
Nadja81, ne znam, ali čudno mi je da dođe upala nakon mjesec dana…
Lita.1234, svaka dva tjedna? Pih, početnici.
Ha? Evo pozvana sam na cvarke pa jedem.
Sta bi!
Nu, ajde sredi ove babe ovdje da prestanu trkeljati i da si upišu u potpis termin ginekološke kontrole.
Čekaj, polako.
Pa ne zelimo valjda u GK s nekime tko ne zeli poci s nama? Tko želi, će doć 😁😉✌
Ma mene je strah nečeg drugog. Svi kakti ništa ne pišu u potpis, nas 5 cool lavica ćemo se dogovoriti, a onda će nenajavljeno doći i kamion onih necool koje želimo izbjeći (i poslati na krivu lokaciju). Znamo na koje mislim.
💔💔💔
Znači, ne znam... Da li sam losa osoba ili sta
Kad bilo koja od vas ostane trudna, pogotovo moje vršnjakinje ja sam presrecna, to mi daje vetar u ledja. Od nas 3 prijateljice koje pokusavamo VTO danas su mi 2 saopstile da su trudne, jedna imala 🐧, druga prirodno, čekajuci FET.
. Ja se osecam kao vreća 💩 stvarno bi plakala da imam gde
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Znači, ne znam… Da li sam losa osoba ili sta
Kad bilo koja od vas ostane trudna, pogotovo moje vršnjakinje ja sam presrecna, to mi daje vetar u ledja. Od nas 3 prijateljice koje pokusavamo VTO danas su mi 2 saopstile da su trudne, jedna imala 🐧, druga prirodno, čekajuci FET.
Draga, plači.
Ja sam malo ljubomorna na svaku našu trudnicu i majku ovdje i ne mislim da je to zlo od mene.
Zlo bi bilo da nekome želim zlo. A ne želim. Ljubomora samo govori da one imaju nešto što i ja želim i što se i ja nadam imati. Nije to loš osjećaj, zdrav je, dok god ga ne transformiramo u nešto gnjilo.
Draga, ovdje si u svom čoporu
💔💔💔
Tanja potpisujem šta je MTbica rekla..u ovoj teškoj borbi stvarno je svaki osjećaj normalan..
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Imate li iskustva s pojavom Candide prije ili tijekom postupka? Koliko otežava situaciju? Imala sam je prije 4 godine i od tada se nije pojavljivala... Uspješno sam je riješila što domaćim pripravcima, što prehranom, a i eliminacijom stresa (koliko-toliko, heh). Pila sam i BioCult Candeu - tad mi je pomoglo. Sad možda stres, početak nečeg novog ju je razbuktalo. Jako. Ginekolog mi je propisao Dalacin kremu - nisam je dosad koristila. Neka iskustva? Hvala.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Znači, ne znam… Da li sam losa osoba ili sta
Draga, plači.
Ja sam malo ljubomorna na svaku našu trudnicu i majku ovdje i ne mislim da je to zlo od mene.
Zlo bi bilo da nekome želim zlo. A ne želim. Ljubomora samo govori da one imaju nešto što i ja želim i što se i ja nadam imati. Nije to loš osjećaj, zdrav je, dok god ga ne transformiramo u nešto gnjilo.
Draga, ovdje si u svom čoporu
Uh, znaš kako je teško strelcu poljuljati optimizam, jako tesko. Ne znam sad kako ga vratiti. I glupi test ❄️ juče.. Pobacala sam sve vitamine. Plakacu ujutro, sad zviznem jedan melatonin od 10mg i da se nadam da cu zaspati brzo
Ovaj čopor zlata vredi 😘💕💕💕
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Cure koje ste koristile Siofor (TiKi?) imate nekakav savjet da se ublaže nuspojave? Meni tako muka od njih užas, osjećam se ko na početku trudnoće
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Tanjapotpisujem šta je MTbica rekla..u ovoj teškoj borbi stvarno je svaki osjećaj normalan..
Moj muz je reagovao drugačije, mnogo lepse i normalno. A meni se steglo u grlu.
👽 48
Greece
Beta = 0
Sortiraj odgovore
Najstariji