Lucyinthesky, a napisala to sa žabama tako malim fontom da sam se nadala da nećeš skužiti
Vidim da ni ti nisi sredila potpis. Morat ću poslati neku divljakušu na sve vas.BjeliS??? Gdje si????
Nadja81, ne znam, ali čudno mi je da dođe upala nakon mjesec dana…
Lita.1234, svaka dva tjedna? Pih, početnici.
Ha? Evo pozvana sam na cvarke pa jedem.
Sta bi!
Nu, ajde sredi ove babe ovdje da prestanu trkeljati i da si upišu u potpis termin ginekološke kontrole.
💔💔💔
Curke, jel svi nakon feta uzimate estrofem i dalje? Ja sam mislila samo prije postupka zbog endometrija🤷♀️ također sad stavljam utriće 3x1, a prošli put u ET sam 9 dnevno.. jel tko zna zašto to tako?
Evo ja i dalje koristim estrofem, i rekli su mi uzimati do kraja 12tt pa će se vidjeti dalje dali je još potrebno 😊
Da da, onda se vjerojatno uzima do tad..hvala ti 😀
Lykka, dvoje djece i ovo ti je treće
Predivno, pa ti razvaljuješ IVF
Budem i ja, budem!!!
💔💔💔
Večer curke, nisam se bas javljala jel me hvataju napadaju panike i pocnem se trest..
Sretno svim curama koje su PUPO 🙏🤞
Rita bas mi je jako jako zao nema te riječi koja te moze utjesit ali ujedno me ovo i ljuti malon4 tjedan od uzv neznam ja to nemogu i moj doktor je rekao sad ako bude sve ok 1 mjesec no se vidimo ali ja cu mu rec da bar do 12 tjedna se vidimo svaka 2 tjedna ja mislim da kratki ultrazvuk nemoze skodit, mislim da vise skodi kad me uhvati panika i pocnem se trest..
Neznam zasto to rade i zasto se nama cesto desavaju ovakve stvari
Ma bez brige, neće te natjerati na 4 tjedna ako tebi nije ugodno s tim. I možeš češće raditi UZV ako je 2D, samo ne smijete puštati zvuk. 3D i 4D ne bi trebali raditi često.
Samo polako, dan po dan
Uzasno me sad strah zbog svega, svaka cast kako si ti tako mirna i pozetivna 😄
Mazni normabel i vozi onesvijeti se spavati. Boli te flaki. 😁✌😛😉😋
oharascarlett14@gmail.com
Lucyinthesky, a napisala to sa žabama tako malim fontom da sam se nadala da nećeš skužiti
Vidim da ni ti nisi sredila potpis. Morat ću poslati neku divljakušu na sve vas.BjeliS??? Gdje si????
Sta bi!
Nu, ajde sredi ove babe ovdje da prestanu trkeljati i da si upišu u potpis termin ginekološke kontrole.
🤭🤭 Ginekološke kontrole 😂😂
Večer curke, nisam se bas javljala jel me hvataju napadaju panike i pocnem se trest..
Rita bas mi je jako jako zao nema te riječi koja te moze utjesit ali ujedno me ovo i ljuti malon4 tjedan od uzv neznam ja to nemogu i moj doktor je rekao sad ako bude sve ok 1 mjesec no se vidimo ali ja cu mu rec da bar do 12 tjedna se vidimo svaka 2 tjedna ja mislim da kratki ultrazvuk nemoze skodit, mislim da vise skodi kad me uhvati panika i pocnem se trest..
Ma bez brige, neće te natjerati na 4 tjedna ako tebi nije ugodno s tim. I možeš češće raditi UZV ako je 2D, samo ne smijete puštati zvuk. 3D i 4D ne bi trebali raditi često.
Samo polako, dan po dan
Naravno da nisam mirna i pozitivna. Sve mi prolazimo kroz isto.
Treba naći nešto čime ćeš se zabaviti. I onda gurati dan po dan.
Bude ovaj put sve ok, mora bit ❤️❤️
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Tuma napisala je da je dr.J u pitanju.
Nadja i ja mislim da bi trebala drugo mišljenje. Ja sam kod dr J.
Lioraliora jesi ti išla 10 DC na uzv ili 3 DC,12 i 14 DC na uzv?Ana26Išla sam 3dc, pa 10dc i 12dc i danas mi je na dan transfera 16dc.
Manemoj/BjeliSma neobično mi utrići 3x1, a prošli put u et 3x3 🤷♀️, estrofem isto sad 3x1, i aspirin obavezno svaku večer, jeste i vi tak?
Hej, jesi vadila krv u nekom trenu? Nemaju svi istu razinu hormona u krvi pa svatko dobije drugačiju terapiju 😉✌ Ja sam stvaljala samo utrice u FETu (prirodni) i to nakon transfera 2x200
Samo polako, dan po dan
Mazni normabel i vozi onesvijeti se spavati. Boli te flaki. 😁✌😛😉😋
Trebala bi mi cijela tabla normabel 🤣🤣🤣
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Rita žao mi je jako, bas sam se rastužila kad sam vidjela..puno snage ti želim i da što prije prode sve skupa..tu smo šta god trebaš ❤
Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno
Sta bi!
Čekaj, polako.
Pa ne zelimo valjda u GK s nekime tko ne zeli poci s nama? Tko želi, će doć 😁😉✌
Sortiraj odgovore
Najstariji