Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    19. Ožujak 2021. 19:05

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

malala

Ruska, uzimam sve i dalje. Rekli su da im javim rezultat u ponedjeljak. Do tad ću sve kao i do sada.
    Matkiša, kad se osušio jedva se vidi neka sjenica, ali mislim da je evaporacijska. Mullerov je test.
    Prihvaćam sve pa kako bude. Ako se u pon ipak pojavi crta, nitko sretniji od mene. Ako ne, idemo dalje. 🤞

Tako treba. Nikad ne znas 🙂

Nikako da mi kažeš koji je plan za dalje? Kad opet ideš na kontrolu u Petrovu? Ne glumi tajnovitu

Pa sta nisam rekla? 🤔 Idem sad u ponedjeljak. Koja ce to promjena bit nakon IVFa 🙆🏻‍♀️ U IVFu imas lijepo svoj termin, a u Petrovu dodjes kad dodjes, vjerovatno ja i jos sto zena 😂😂😂 i dalje ne znam sta ce samnom 🤷🏻‍♀️

Kj ideš u TA ili? Jesi dobila baš termin narudžbe ili da samo dođeš?

Da, idem u TA i nisam dobila termin. Pitala sam i rekla mi je doktorica da samo dodjem. Tako da cu prvi put iskusit cari cekanja satima 🤭

A da, onda ćeš cekat 🙈 uzmi si nkj za grickat i vodu. Ja prvi put nisam bila naručena i čekala sam dosta, ali bila je i puna ambulanta. Ovaj put sam baš termin dobila i točno u toliko h sam došla na red, ali nije ni bilo gužve. U jutarnjim satima je uvijek nekako manje. Imaš onaj papir kad tko radi?

Nemam nist! Jel ti imas?

https://ibb.co/Hxsxryq
    Evoo, zna se desit da ne bude taj dan taj doktor ali rijetko. Do sad meni je uvijek bio moj doktor kad sam isla

Nadajmo se cu uspjet sve obavit u Glouzinoj smjeni 😂😂 jer ako ne, onda znaci da stvarno cekam. Jesi ti bila kad kod njega?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Ožujak 2021. 19:10

Ritta jaaaaako mi je žao 💔💔
    Neznam što bih ti rekla jer znam da te ništa ne može utješiti. Prejaka je to bol, ali uz pomoć muža, nekako ćete morati smoći snage za dalje.
    U istoj sam situaciji što se tičee razmaka između uzv .. bila sam u 6tt na uzv i idući me čeka tek idući tjedan. To su 3 i pol tjedna čekanja od jednog do drugog, a u međuvremenu neka si mislim dali je sve ok i kidam živce.
    Dali si osjetila promjenu koja bi uopće mogla ukazati na takav ishod? Pa Bože zašto 😪😪😪
    Budi hrabra draga 🙏❤️
    Želim ti što bezbolnije nadolazeće dane 😘

endometrioza

• *.Women_name.*
    19. Ožujak 2021. 19:12

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

*.Women_name.*

Ruska1986

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986

malala

Ruska, uzimam sve i dalje. Rekli su da im javim rezultat u ponedjeljak. Do tad ću sve kao i do sada.
    Matkiša, kad se osušio jedva se vidi neka sjenica, ali mislim da je evaporacijska. Mullerov je test.
    Prihvaćam sve pa kako bude. Ako se u pon ipak pojavi crta, nitko sretniji od mene. Ako ne, idemo dalje. 🤞

Tako treba. Nikad ne znas 🙂

Nikako da mi kažeš koji je plan za dalje? Kad opet ideš na kontrolu u Petrovu? Ne glumi tajnovitu

Pa sta nisam rekla? 🤔 Idem sad u ponedjeljak. Koja ce to promjena bit nakon IVFa 🙆🏻‍♀️ U IVFu imas lijepo svoj termin, a u Petrovu dodjes kad dodjes, vjerovatno ja i jos sto zena 😂😂😂 i dalje ne znam sta ce samnom 🤷🏻‍♀️

Kj ideš u TA ili? Jesi dobila baš termin narudžbe ili da samo dođeš?

Da, idem u TA i nisam dobila termin. Pitala sam i rekla mi je doktorica da samo dodjem. Tako da cu prvi put iskusit cari cekanja satima 🤭

A da, onda ćeš cekat 🙈 uzmi si nkj za grickat i vodu. Ja prvi put nisam bila naručena i čekala sam dosta, ali bila je i puna ambulanta. Ovaj put sam baš termin dobila i točno u toliko h sam došla na red, ali nije ni bilo gužve. U jutarnjim satima je uvijek nekako manje. Imaš onaj papir kad tko radi?

Nemam nist! Jel ti imas?

https://ibb.co/Hxsxryq
    Evoo, zna se desit da ne bude taj dan taj doktor ali rijetko. Do sad meni je uvijek bio moj doktor kad sam isla

Nadajmo se cu uspjet sve obavit u Glouzinoj smjeni 😂😂 jer ako ne, onda znaci da stvarno cekam. Jesi ti bila kad kod njega?

Nisam, ja sam bila kod doc. Starcevica, i uvijek me pitaju kod kojeg sam doktora pa me tako i naručuju. A čula sam da cure tako i traže, pa možeš probat tako. Vjerojatno će te narucivat od drugog puta. Uvijek sam kod njega, jednom sam samo u dnevnoj bila kod doktorice Sokol ona je fkt super. 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    19. Ožujak 2021. 19:18

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Ruska1986, NE, nisi rekla, previše si bila zauzeta pričanjem kako te moj dečko mazio po tijelu.
    Budemo se skupa pregledale u ponedjeljak.BAJO1, pih, pa to znamo.
    Bitno je samo da je luteinizirajuća faza barem 14 dana, nije dobro da traje kraće.

VM, BjeliS se prijeti da će dovući neke embriologe, Lucyinthesky da će smazati sve žabe koje vidi, žive ili nežive, Ruska1986 planira roditi tamo, ja ću rigati po grmlju, … neće nam biti dosadno.
    Idemo, tko želi ići mora napisati u potpis (Anksi, i tebe gledam ispod oka).

Sunflower, super ti je stanje. Ovaj od 16mm će možda biti prezreo, ali briga te, imaš hrpetinu ravnomjernih. I veoma zavidan endo, ne znam jesam li tako dobar još vidjela…

Nemoj misliti da mi je promaknulo 😎Aaaaaa žabice i krakovi 🐸🍽️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    19. Ožujak 2021. 19:19

BjeliS 💕👣

Meto ahahha čvarke pojačati! I ja želim na taj parti s Lucy!Čvarak party! Stvarno, zašto nitko još nije izmislio takav party? Brijem čvarkoljupci nisu od fancy imena, jednostavno se samo skupe i jeduCALL ME
    Aura,HELOOOOOOOU, PUPO❤️❤️Ruska, kako ne znaš što će s tobom? Pregled pa opcija hospitalizacije, ovisno o pregledu! Opet piješ?
    VM ja pristajem da me pregledava vuk.. odlak, onaj zgodni iz SageMa đta će ti iskrsnuti, evo Ruska ide rodit u GK, već se spakirala.MTBica baš si coolBeta❤️
    MISS awwww koja slikicaLioraliora PUPO❤️❤️
    Toliko pričate o tim krumpirićam da SAD JA IDEM U McD!!!
    LineicaNadja, oprosti ali gdje si to bila na UZV?
    Rita želim ti da imaš snage proći ovo.. Žao mi je

Kod mene ti je stalno takav party 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Nadja81
    19. Ožujak 2021. 19:21

Da li nakon aspiracije jednog folikula moze doci do upale jajnika i jajovoda?

Marita_07
    19. Ožujak 2021. 19:26

D_Štoperica 🐼

Neznam što bih ti rekla jer znam da te ništa ne može utješiti. Prejaka je to bol, ali uz pomoć muža, nekako ćete morati smoći snage za dalje.
    U istoj sam situaciji što se tičee razmaka između uzv .. bila sam u 6tt na uzv i idući me čeka tek idući tjedan. To su 3 i pol tjedna čekanja od jednog do drugog, a u međuvremenu neka si mislim dali je sve ok i kidam živce.
    Dali si osjetila promjenu koja bi uopće mogla ukazati na takav ishod? Pa Bože zašto 😪😪😪
    Budi hrabra draga 🙏❤️

Hvala ti na podršci❣️ Kako sam pod terapijom nije bila nikakva sukrvica, niti bilo kakav simptom da bi pomislila da nešto nije u redu. Znam da se brineš, vjerujem da će biti sve u redu, samo misli pozitivno. 🙏

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    19. Ožujak 2021. 19:33

Rita_55

D_Štoperica 🐼

Budi hrabra draga 🙏❤️

Hvala ti na podršci❣️ Kako sam pod terapijom nije bila nikakva sukrvica, niti bilo kakav simptom da bi pomislila da nešto nije u redu. Znam da se brineš, vjerujem da će biti sve u redu, samo misli pozitivno. 🙏

Baš me pogodilo što ti se to desilo 😪😪💔
    Neznam zašto, ne zbog toga što i ja čekam i strepim nego mi je baš teško... Hormoni me vjerojatno jače pucaju, vjeruj mi da bi plakala sa tobom.
    Imaš potpuno pravo na to. Izbaci to iz sebe, uzmi si vremena koliko ti treba i hrabro dalje samo nemoj klonuti duhom i predati se ❤️🙏

endometrioza

Lita.1234
    19. Ožujak 2021. 19:37

D_Štoperica 🐼

Budi hrabra draga 🙏❤️

Ja sam uvijek od 6tt do 12 tt isla na utz svaka 2 tjedna. I stvarno bi to svakoj preporucila radi osobnog mira ❣❣moja ginekologica je takva koja to sama trazi i onda poslije 12 tt predemo na svaka 4 tt. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tuma
    19. Ožujak 2021. 19:38

Rita strašno mi je žao. I znam da ti sad prolaze svakakve misli kroz glavu, ali nikako nikako nikako nisi ti kriva! Isplaci se i odtuguj, imaš svo pravo na to. ❤️
    Nadja grozan način prema pacijentu da to tako prokomentira.... Tko ti je bio? P. Ili J.? Ne znam. Što bih ti rekla, ne razumijem se, al možda ne bi bilo loše potražiti drugo mišljenje.... 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.