Potpomognuta oplodnja vol. 5

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nadja81
    19. Ožujak 2021. 20:28

Ana26

Tuma napisala je da je dr.J u pitanju.
    Nadja i ja mislim da bi trebala drugo mišljenje. Ja sam kod dr J.
    Lioraliora jesi ti išla 10 DC na uzv ili 3 DC,12 i 14 DC na uzv?

Jesi ti zadovoljna kod nje?

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 20:29

Nina92

Večer curke, nisam se bas javljala jel me hvataju napadaju panike i pocnem se trest..
    Sretno svim curama koje su PUPO 🙏🤞
    Rita bas mi je jako jako zao nema te riječi koja te moze utjesit ali ujedno me ovo i ljuti malon4 tjedan od uzv neznam ja to nemogu i moj doktor je rekao sad ako bude sve ok 1 mjesec no se vidimo ali ja cu mu rec da bar do 12 tjedna se vidimo svaka 2 tjedna ja mislim da kratki ultrazvuk nemoze skodit, mislim da vise skodi kad me uhvati panika i pocnem se trest..
    Neznam zasto to rade i zasto se nama cesto desavaju ovakve stvari

Ma bez brige, neće te natjerati na 4 tjedna ako tebi nije ugodno s tim. I možeš češće raditi UZV ako je 2D, samo ne smijete puštati zvuk. 3D i 4D ne bi trebali raditi često. 
    Samo polako, dan po dan 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 20:31

Danas preskočila popodnevni spavanac (nakon utrića) radi posla. U pet sam se odteturala do kreveta i doslovno onesvijestila. Spavala do sad 

💔💔💔

Nina92
    19. Ožujak 2021. 20:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Večer curke, nisam se bas javljala jel me hvataju napadaju panike i pocnem se trest..
    Rita bas mi je jako jako zao nema te riječi koja te moze utjesit ali ujedno me ovo i ljuti malon4 tjedan od uzv neznam ja to nemogu i moj doktor je rekao sad ako bude sve ok 1 mjesec no se vidimo ali ja cu mu rec da bar do 12 tjedna se vidimo svaka 2 tjedna ja mislim da kratki ultrazvuk nemoze skodit, mislim da vise skodi kad me uhvati panika i pocnem se trest..

Ma bez brige, neće te natjerati na 4 tjedna ako tebi nije ugodno s tim. I možeš češće raditi UZV ako je 2D, samo ne smijete puštati zvuk. 3D i 4D ne bi trebali raditi često.
    Samo polako, dan po dan

Uzasno me sad strah zbog svega, svaka cast kako si ti tako mirna i pozetivna 😄

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Lucyinthesky
    19. Ožujak 2021. 20:39

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, a napisala to sa žabama tako malim fontom da sam se nadala da nećeš skužiti
    Vidim da ni ti nisi sredila potpis. Morat ću poslati neku divljakušu na sve vas. BjeliS??? Gdje si????Nadja81, ne znam, ali čudno mi je da dođe upala nakon mjesec dana…

Lita.1234, svaka dva tjedna? Pih, početnici.

Radila sam i bila u gužvi, ali zamijećeno je 😎

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Ana26
    19. Ožujak 2021. 20:46

Nadja  zasad sam zadovoljna. Bila mi je super na svakom  uzv i na aspiraciji. Šta god sam ju pitala lijepo mi je odg. 
    Kakva je tebi?
    Trebala je dobro pogledati pa onda reći šta misli,ovako te je samo uplašila. 
    Kad opet ideš? Jel misli da će same nestati? 

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

sbjelisi
    19. Ožujak 2021. 20:55

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Lucyinthesky, a napisala to sa žabama tako malim fontom da sam se nadala da nećeš skužiti
    Vidim da ni ti nisi sredila potpis. Morat ću poslati neku divljakušu na sve vas. BjeliS??? Gdje si????Nadja81, ne znam, ali čudno mi je da dođe upala nakon mjesec dana…

Lita.1234, svaka dva tjedna? Pih, početnici.

Ha? Evo pozvana sam na cvarke pa jedem. 
    Sta bi!

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    19. Ožujak 2021. 20:55

Nina92

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Nina92

Samo polako, dan po dan

Uzasno me sad strah zbog svega, svaka cast kako si ti tako mirna i pozetivna 😄

Naravno da nisam mirna i pozitivna. Sve mi prolazimo kroz isto.
    Treba naći nešto čime ćeš se zabaviti. I onda gurati dan po dan.

💔💔💔

Rora8290
    19. Ožujak 2021. 20:59

Ana26

Tuma napisala je da je dr.J u pitanju.
    Nadja i ja mislim da bi trebala drugo mišljenje. Ja sam kod dr J.
    Lioraliora jesi ti išla 10 DC na uzv ili 3 DC,12 i 14 DC na uzv?

Ana26 Išla sam 3dc, pa 10dc i 12dc i danas mi je na dan transfera 16dc.
    Manemoj/BjeliS ma neobično mi utrići 3x1, a prošli put u et 3x3 🤷‍♀️, estrofem isto sad 3x1, i aspirin obavezno svaku večer, jeste i vi tak? 

• Lykka
    19. Ožujak 2021. 21:02

Hvala svima na savjetima :) 
    Ruska1986 samo da se riješim ovih vaginaleta... Ostalo mi nije neki problem. I da, fet je bio uspješan :)  Imam 2 uspješna IVF-a, imam 2 djece:) 

Stani i meni se čini da je od tih vaginaleta, najradije bi si smanjila dozu 🙈

Mtb 😂😂😂 ma skuzila sam je tko je glavni 😂😂😂

Ma tako sam napuhana, da izgledam trudno, i uopće ne mogu uvući trbuh, samo čekam da me netko pita jesam trudna. A ja imala u glavi da ako uspije neću nikome govoriti 3 mj, a ako ovako nastavi napuhavati za mjesec dana ću imati trbuh od 6 mj 😂🙈 ništa od skrivanja 😂😂
    A to što malo smedaris, to je više pravilo nego iznimka... Većina trudnica koje poznam su u nekom trenutku smedarile :) 

Aura drzim fige❤️ sto se tiče kvalitete stanica i meni je to nejasno, od 6 komada koje sam imala neku su imali 6, neki 7, neki čak 9 stanica. Ali za ovaj koji ima 7 su rekli da je savršen, A klasa. Ostali su bili B. Osim stanica gleda se i druge stvari (toliko mi je podataka iznio, a totalni sam laik tako da sam pola zaboravila). Uglavnom ne gledaju se samo stanice već i druge stvari. Na kraju od 4 koja su ostala, 2 su došla do blastociste i jedna blastociste je savršena (a nije to bila na 3. Dan inače bi nju vratili). Tako da je vrlo moguće da su tvoje bebice su sada u savršenom stanju :) 
    Nadja 81 ja bi takvima uzela liječničku licencu! Užas pristup, potrazi drugog Dr...
    Rita stvarno mi je žao...

40 god.
    Ivf 7 oplodenih, 2 bastociste
    Transfer 15.3, 2 trodnevna
    Beta 26.3 negativna
    FET 4 mj, 2 blastice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.