LioraLiora sretnoooooooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🥰🥰🥰🥰🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Lucyinthesky, eto vidiš, totalno pogrešno postavljeni prioriteti.Lita.1234, i to što si pila bit će dovoljno, imat ćeš moćnu berbu!
Andela111, žao mi je. Otplači to i idemo dalje. Znaš li kad ideš u IVF? Jesi vadila betu?
Dia85, malo će ti škakljivo biti primati stimulaciju dok si trudna, ali tko sam ja da ti sudim.malala, za suplemente - pročitaj prve tri stranice teme. A zar nije tebi beta za tri dana?
Danas je 11.dan od inseminacije. Ni ne šalju me vaditi betu nego samo test da napravim. Da je nešto bilo, bila bi bar sjena.https://ibb.co/93z87H2
Draga, ne želim ti davati lažne nade, ali 11 dan nakon ovulacije je rubno i za nas koji smo preko postupka i znamo točno kad je bila oplodnja. Vama koje ste bili na inseminaciji treba koji dan duže da se vidi. Možda se stvarno nije ulovilo, ali ti to još ne možeš znati
Uzimaj terapiju i dalje.
Hvala. Ali ne nadam se. Jer ovdje po raznim temama vidim kako već na 8.dpo imaju žene sjene, a na 12.dpo druga crta vrišti. Znam da nismo sve iste, kod svakog je drugačije. I kad je bila biokemijska na 11.dpo sam imala crtu. Znam, vas većina ovdje, nažalost, ima već "dosta utakmica u nogama" i da ste opreznije. Mogu samo reći hvala za svaki odgovor i savjet. I poželjeti nam sreću. 🤞
NITKO nema sjenu 8DPO. 10DPO ima samo poneka sretnica, ja recimo nisam imala. A ti si iz inseminacije, a ne iz stimulacije. Pričekaj cure koje su prošle kroz inseminaciju da ti kažu svoja iskustva, Tiki je ostala trudna tako.
Da, iz inseminacije je mala šansa. Ali sad ti stvarno još ne može pokazati ništa. Vadi na 14DPO, do onda uzimaj terapiju. Bit će vremena za plakanje.
💔💔💔
Jutro cure...
Sretno liora i aura 🥰🥰🥰
Ostalima kiss najvechi saljem 😘😘😘
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Liora Sretnoo 😍❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucyinthesky, eto vidiš, totalno pogrešno postavljeni prioriteti.Lita.1234, i to što si pila bit će dovoljno, imat ćeš moćnu berbu!
Andela111, žao mi je. Otplači to i idemo dalje. Znaš li kad ideš u IVF? Jesi vadila betu?
Dia85, malo će ti škakljivo biti primati stimulaciju dok si trudna, ali tko sam ja da ti sudim.malala, za suplemente - pročitaj prve tri stranice teme. A zar nije tebi beta za tri dana?
Danas je 11.dan od inseminacije. Ni ne šalju me vaditi betu nego samo test da napravim. Da je nešto bilo, bila bi bar sjena.https://ibb.co/93z87H2
Draga, ne želim ti davati lažne nade, ali 11 dan nakon ovulacije je rubno i za nas koji smo preko postupka i znamo točno kad je bila oplodnja. Vama koje ste bili na inseminaciji treba koji dan duže da se vidi. Možda se stvarno nije ulovilo, ali ti to još ne možeš znati
Uzimaj terapiju i dalje.
Hvala. Ali ne nadam se. Jer ovdje po raznim temama vidim kako već na 8.dpo imaju žene sjene, a na 12.dpo druga crta vrišti. Znam da nismo sve iste, kod svakog je drugačije. I kad je bila biokemijska na 11.dpo sam imala crtu. Znam, vas većina ovdje, nažalost, ima već "dosta utakmica u nogama" i da ste opreznije. Mogu samo reći hvala za svaki odgovor i savjet. I poželjeti nam sreću. 🤞
NITKO nema sjenu 8DPO. 10DPO ima samo poneka sretnica, ja recimo nisam imala. A ti si iz inseminacije, a ne iz stimulacije. Pričekaj cure koje su prošle kroz inseminaciju da ti kažu svoja iskustva, Tiki je ostala trudna tako.
Da, iz inseminacije je mala šansa. Ali sad ti stvarno još ne može pokazati ništa. Vadi na 14DPO, do onda uzimaj terapiju. Bit će vremena za plakanje.
istina evo meni treba doc menstruacija za 3 dana i ja se jos nadam da cu mozda sutra vidjet crticu 🤣🤣🥰
nikada necu biti beta girl. Zivim za testove hahaha
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Jutro cure.
Ja imam vec tri dana glavobolju, malo mi pomogne lupocet pa opet ispocetka. Ne znam vise kak dasi pomognem, uzas. Sanjala sam da mi je muz rekao da je gay i da zeli bit s nekim likom ruznim kao noc. Pa dobro sta je s tim mm? Nije normalan stvarno. Prvo babe od 80g pa muskarci. Mozda me i od toga od jutra glava boli. Iznervirah se.
Zao mi je zbog negativnih testova cure, samo hrabro dalje. ❤️🤞
Sto se tice testiranja nakon inseminacije... da, vec 11.dan bi se trebala nazirati crta. Meni je 11.dan test bio pozitivan, a beta na 13. 201. Kad sam imala prvu neuspjelu inseminaciju, isto sam zvala kliniku 11. dan da prekinem terapiju zbog neg testa pa su mi rekli da nastavim i ponovim test 14. dan po protokolu. Tako da... Malala pricekaj jos malo, ne prekidaj terapiju iako i ja mislim da je to to, ali nikad ne znas, to je ipak oplodnja u jajovodu.
Sretno svima danas!
❤️😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Zao mi je za neg testice, prokleti bili! 😐 Aura PUPO sretno 🤰🙏❣️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro cure.
Ja imam vec tri dana glavobolju, malo mi pomogne lupocet pa opet ispocetka. Ne znam vise kak dasi pomognem, uzas. Sanjala sam da mi je muz rekao da je gay i da zeli bit s nekim likom ruznim kao noc. Pa dobro sta je s tim mm? Nije normalan stvarno. Prvo babe od 80g pa muskarci. Mozda me i od toga od jutra glava boli. Iznervirah se.
Zao mi je zbog negativnih testova cure, samo hrabro dalje. ❤️🤞
Sto se tice testiranja nakon inseminacije… da, vec 11.dan bi se trebala nazirati crta. Meni je 11.dan test bio pozitivan, a beta na 13. 201. Kad sam imala prvu neuspjelu inseminaciju, isto sam zvala kliniku 11. dan da prekinem terapiju zbog neg testa pa su mi rekli da nastavim i ponovim test 14. dan po protokolu. Tako da… Malala pricekaj jos malo, ne prekidaj terapiju iako i ja mislim da je to to, ali nikad ne znas, to je ipak oplodnja u jajovodu.
Sretno svima danas!
❤️😘
Hahahah misliš problem jer je htio s ružnim likom biti, da je komad oprostila bi 😂 a jesi me nasmijala...
Ja isto stalno gluposti svakakve sanjam, ali baš gluposti.. sinoć sanjala da sa seficom igram košarku 😂😂
Za glavobolju, nadam se da će brzo proći i da si uskoro kao nova 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Andela111, žao mi je.. ali sviđa mi se stav! Tako je, u move pobjede!
malala, žao mi je i ne želim davati lažne nade, ali poslušaj cure, strpi se još 2-3 dana.
lioraliora i Aura PUPO!!! Čestitam! ❤️
Ja: 41g, 1 spontani AB 2019.g., PAI:4G homozigot, AMH: 2,40 pmol/l MM: 39g., Oligozoospermia
1.IVF postupak 3/21(Repromed):Elonva, Orgalutran,Pergoveris,Brevactid; beta: 0.1
17.4. GK 🌲🌲🌲 ( bojažljivo 😇)
Nymeria moja draga, jako, jako mi je zao❤️
Super je sto imas postupke preko hzzoa, bilo bi jos ljepse da je fet bio uspjesan.. suplemente imas, glavu gore, objavi rat i dobij ga☝️ Svega se sjecam od prije i strahova i svega sto vas muci i tu sam ja i sve cure koje cemo te dizati kad padnes, no nema odustajanja! Vrlim❤️
Lucy naravno da brinem☺️ Sgam seta, sama znas da ce oni izabrati prave plivace. Nezz kakva je ova moja prasina, al navijam da imas zrele i prave stanice kada krenes🥰
Btw sve mi se cini da trebas cvarke pojacati, kakvi suplementi pff😁
Mtb jesi nervozna, ha? Blizi se, bliziiii dan🙈😍
Aura, Liora sretnoo i u slastt🍟🍟🍟🍟
Anchy kecap girl💪 I jaaa, i jaaa😁 Muz je majmun-eza😂😂😂
Manemoj prestaje smedjarenje cim se u valovima pojavljuje, to je dobra stvar🤞🤞🍀
Aurora svidja mi se sto si potvrdila svoje misljenje i osjecaje☺️ Nadam se da ne boli vise😘
Andela zao mi je zbog neg testica😔🍀
Pozz sve ostale cure😉🙂
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
Sortiraj odgovore
Najstariji