Nikako nerazumin kad vam kazu da morate smršavit ja sam 168 i trenutno sam na 78 doslovno na kilazi na kojoj sam zatrudnila trbuh mi je jos jajast i salast, e al ja sebi uopce ne izgledam debelo dapace taman 😂😂😂
https://ibb.co/zHmykZG
Ma super si 😍😍😍😍 kolko kila si izgubila od poroda? Ja sam bome na 88, sta znaci da sam dobila skoro 20 kila 🙈🙈i
Sve sto dobila . 12 kg dobila i odmah ih izgubila znaci s 90 usla izasla sam s 81 kg i sad jos 3 kg izgubila .
Ionako jedem lešo i juhe 🤦🤦🤦 i casa mlijeka za veceru ❤️
Bok curke, evo mene sa mjesečnim izvještajem. 🙈
Pratim redovito, ali ne pisem.
.
Drago mi je radi novih trudnica, i cestitam onima koje zele da im se cestita. 💕 MTB, manemoj, Magnolia, MilaSt, Meto, Nina92 💕… (ispricavam se ako sam koga zaboravila, nije namjerno 🙈)
.
Svima koji su u postupku zelim svu srecu ovog svijeta i drzim fige na najjace 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
.
Trudnice pratim vas i drago mi je da je sve dobro, nadam se da se mucnine smanjuju kod Dada i Sanjich, a i kod Magnolie.. 😊
.
Miss i Pami drago mi je da se hematomi smanjuju i da ide na bolje. Miss nadam se da ce se jaci bolovi koje imas zadnja dva dana smanjiti sto prije 💕
.
Uhvatila sam i fotke od Bajo i Nadalice 😍😍😍 divnoće.
.
I sad za kraj, moj pregled je prosao dobro. Sve je kako treba biti za ove tjedne 💕 Curica raste i napreduje, a rastem i ja 💕
.
Ostale koje nisam spomenula, pozdravljam 😘
Bas lijepo napredujete ❤💜🤗
Dada ❤️
Bome i vas dvije 😍 jos malo i upoznavanje 💕💕
Nikako nerazumin kad vam kazu da morate smršavit ja sam 168 i trenutno sam na 78 doslovno na kilazi na kojoj sam zatrudnila trbuh mi je jos jajast i salast, e al ja sebi uopce ne izgledam debelo dapace taman 😂😂😂
Ma super si 😍😍😍😍 kolko kila si izgubila od poroda? Ja sam bome na 88, sta znaci da sam dobila skoro 20 kila 🙈🙈i
Ma ti si divna kuglica
Mala Katarina će te brzo odvesti u minus, hiperaktivna kakva jest
Ma ja sam prije 🛢 😂😂 cudno mi je da tako lako dobivam kile. Mislim, nisu od zraka, da se razumijemo 🤭 ali prije trudnoce zderat i pit za troje ljudi i nist, a sad to samo buja i buja.. Ali dobro, samo da se Kate malo primiri i ne luduje toliko, sve ce to super bit 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sve sto dobila . 12 kg dobila i odmah ih izgubila znaci s 90 usla izasla sam s 81 kg i sad jos 3 kg izgubila .
Ionako jedem lešo i juhe 🤦🤦🤦 i casa mlijeka za veceru ❤️
Svaka cast! 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
.
Drago mi je radi novih trudnica, i cestitam onima koje zele da im se cestita. 💕 MTB, manemoj, Magnolia, MilaSt, Meto, Nina92 💕… (ispricavam se ako sam koga zaboravila, nije namjerno 🙈)
.
Svima koji su u postupku zelim svu srecu ovog svijeta i drzim fige na najjace 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
.
Trudnice pratim vas i drago mi je da je sve dobro, nadam se da se mucnine smanjuju kod Dada i Sanjich, a i kod Magnolie.. 😊
.
Miss i Pami drago mi je da se hematomi smanjuju i da ide na bolje. Miss nadam se da ce se jaci bolovi koje imas zadnja dva dana smanjiti sto prije 💕
.
.
I sad za kraj, moj pregled je prosao dobro. Sve je kako treba biti za ove tjedne 💕 Curica raste i napreduje, a rastem i ja 💕
.
Dada ❤️
Je, jos malo.. 🤗 ocito je gospodicna vec lagano navalila van 😂 pretpostavljam da je cula za taj neki GK, a drustvena je pa bi htjela prisustvovat sigurno 🤭
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
.
.
.
.
.
.
.
Dada ❤️
Je, jos malo.. 🤗 ocito je gospodicna vec lagano navalila van 😂 pretpostavljam da je cula za taj neki GK, a drustvena je pa bi htjela prisustvovat sigurno 🤭
Za moju su isto komentari da je bome ziva, uvijek nesto ili kao mali konj, ili se sunca na plazi pa se belji 😂😂😂
Al tvoju mislim da nitko ne moze nadmašiti 🤭 bas je mala partijanerica 😍
anchy321, imamo deal. Inače, upravo grickam naranču
BAJO1, svaka čast. Tome se i ja nadam, dobiti samo 10-12 kg u trudnoći. Ne onoj koja se prekine u 10tt , nego onoj koja završi prekrasnim živorođenim djetetom
.
Ruska1986, kako ih dobijaš, tako ćeš ih i izgubiti. Mala Katica je nestrpljiva da te počne zajebavati i izvana, dosadilo joj je samo te mlatiti u bubrege.
💔💔💔
anchy321, imamo deal. Inače, upravo grickam narančuBAJO1, svaka čast. Tome se i ja nadam, dobiti samo 10-12 kg u trudnoći. Ne onoj koja se prekine u 10tt
, nego onoj koja završi prekrasnim živorođenim djetetom
.
Ruska1986, kako ih dobijaš, tako ćeš ih i izgubiti. Mala Katica je nestrpljiva da te počne zajebavati i izvana, dosadilo joj je samo te mlatiti u bubrege.
😍🥰😘
Zaboravila napisati za zapisnik - - - >
Beta hcg 26.03, 9dnt
😎
Osjećam se predobro, to mi se ne sviđa 🤷♀️ Zadnji put sam odmah dan poslije imala bolove u kuku, preponama itd....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Zaboravila napisati za zapisnik - - - >
Beta hcg 26.03, 9dnt
😎
Osjećam se predobro, to mi se ne sviđa 🤷♀️ Zadnji put sam odmah dan poslije imala bolove u kuku, preponama itd….
PUPU 🙏🤞🤞🙏🙏🙏🤞❤️😍🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji