Evo to sam dobila danas.
https://ibb.co/VN2RpYK
Sad nemam vremena poslje cu procitat svih 30 stranica u zaostatku 😅
Točno mi je upala u oko recenica o tsh🤔🤔🤔, gornje granice.
koje gornje granice? Gornje referentnog ili gornje za MPO. Ne nalazim u nalazu koliki je Ina85 TSH
Koliki je tebi?
Aura, kod kojeg si ti doktora u KBC? ja sam na konzultacije i u Cito i u KBC išla s nalazom na kojem je TSH 2,66 i nitko nije ništa komentirao…dobro, već sam odavno skontala da sam ja ionako od svih njih bila otpisana i prije nego sam krenila, pa me ljudi nisu htjeli bezveze zamarat s još nečim kad ionako od toga svega ništa, ali svejedno me svaki put iznova naljuti
Ja sam muku mučila sa doktorima endokrinolozima u Splitu, jer mi je TSH i pod terapijom divlja, sa 2 skoci na 5 pa se opet vrati na 3. Otisla sam u Zg u Petrovu bolnicu gdje mi je endokrinologica uštimala terapiju da Tsh miruje na 2, ali mi je rekla da nije zadovoljna ni s tim, jer je optimalno da ga spustim oko 1, 5 do 2.
Ona se meni brine oko TSH, ginekolozi znaju samo za Tsh, hormoni ft3 i ft4 utjecu na Tsh, njih treba iregulirat terapijom da Tsh bude dobar.
A znam, bila sam i ja kod te dr sto si spominjala, dr. Herman. Ja nemam hashimoto, tsh mi skoci na 5 npr, ft3 ft4 t3 t4 budu ok, tsh padne na 1, ostali hormoni ostaju dobri. Antit. također uvijek ok. Baš imam dijagnozu stresne stitnjače. Samo mi je tsh problem. Bas sam zadnji put u cita srela curu koja ima isti problem ali su joj na ultrazvuku primjetili da ima dosta malu stitnjacu, nerazvijenu, zakrzljalu, sa takvom se rodila vjerojatno. Ima svakakvih prica stvarno i sve različite.
Vm iskreno ono bas bas mi je zaooo... ali bravo za pozitivan duh... naravno da ides dalje 🤗🤗🤗
Ruska, teja super vijesti za vase bebice... uzivajte s njima...
Sanjich divno... nismo manje ni ocekivali...
Aurorab Vi se meni to rugate isto 🤣🤣🤣 srest cemo se mi kad tad 😚😚
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
Cure, ja sam se sad cula s doktorom i usrala se se ko grlica. Rekao je da u petak moramvaditi betu, daje ova beta dosta visoka a malo pala. Odmah moram prestati s terapijom i ako pocnem jako krvariti s bolovima hitno u bolnicu jer je vrlo moguce da je ovo vanmatericna. Jel itko imao slucaj kao ja????!!!!
VM dobro je doktor rekao, treba ovo popratiti.. Zao mi je da nas nije izennadila i poduplala se 😔 ali sad drzim fige da nije vanmaternicna ili nesto drugo 🤞
🤗🤗🤗
Vm ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Evo i nas dvije! Prvo, zao mi je zbog losih beta, a tebi, Sanjich, cestitam na super beti! 🙂
Bila ja na pregledu i sve je u najboljem redu! Ja skroz zatvorena, cerviks 45mm(inace je 48 mm ali ovisi o mjerenju tako je to sve ok), plodne vode vise neg dovoljno i beba koja je toliko ludovala i bila aktivna da ju nikako nije mogao uslikat 🙂 cula sam i srce, ali ono sta me najvise osvijestilo da sam trudna(znam da cudno zvuci) je to sta me provjeravao dal sam zatvorena i napipao joj glavicu 🤗🤗🤗 meni tek onda postalo sve tako nekako realno.. jos jednom idem kod njega(MTB, 17.03.) i tad ce mi napravit CTG i narucit me u trudnicku ambulantu, di cu vec ic rodit(dvoumim se izmedju Petrove i Vinogradske al mislim da ce bit ova druga). I moram do slijedeceg puta napravit ponovo RH faktor jer sam ga radila prije trudnoce pa da se tu sta nije promijenilo.. Koliko sam skuzila, ako je negativan, radi se i u 28 tt i opet oko 34tt, a ako je pozitivan onda samo oko 34 tt(da znate, ja sam pozitivna). I da, beba ima tocno 2 kile 🙂 prasica mala 🤭🤭 Sve u svemu, G. je bas super doktor i bas lijepo sve objasni i odgovori na sve.. Fizicki nije los(al nije moj tip), al ovako sam stvarno odusevljena sa svakim pregledom.
🥰 još maaaalo 🌸🌸🌸
A ti??
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Evo to sam dobila danas.
https://ibb.co/VN2RpYK
Sad nemam vremena poslje cu procitat svih 30 stranica u zaostatku 😅
Točno mi je upala u oko recenica o tsh🤔🤔🤔, gornje granice.
koje gornje granice? Gornje referentnog ili gornje za MPO. Ne nalazim u nalazu koliki je Ina85 TSH
Koliki je tebi?
Aura, kod kojeg si ti doktora u KBC? ja sam na konzultacije i u Cito i u KBC išla s nalazom na kojem je TSH 2,66 i nitko nije ništa komentirao…dobro, već sam odavno skontala da sam ja ionako od svih njih bila otpisana i prije nego sam krenila, pa me ljudi nisu htjeli bezveze zamarat s još nečim kad ionako od toga svega ništa, ali svejedno me svaki put iznova naljuti
Ja sam muku mučila sa doktorima endokrinolozima u Splitu, jer mi je TSH i pod terapijom divlja, sa 2 skoci na 5 pa se opet vrati na 3. Otisla sam u Zg u Petrovu bolnicu gdje mi je endokrinologica uštimala terapiju da Tsh miruje na 2, ali mi je rekla da nije zadovoljna ni s tim, jer je optimalno da ga spustim oko 1, 5 do 2.
Ona se meni brine oko TSH, ginekolozi znaju samo za Tsh, hormoni ft3 i ft4 utjecu na Tsh, njih treba iregulirat terapijom da Tsh bude dobar.
A znam, bila sam i ja kod te dr sto si spominjala, dr. Herman. Ja nemam hashimoto, tsh mi skoci na 5 npr, ft3 ft4 t3 t4 budu ok, tsh padne na 1, ostali hormoni ostaju dobri. Antit. također uvijek ok. Baš imam dijagnozu stresne stitnjače. Samo mi je tsh problem. Bas sam zadnji put u cita srela curu koja ima isti problem ali su joj na ultrazvuku primjetili da ima dosta malu stitnjacu, nerazvijenu, zakrzljalu, sa takvom se rodila vjerojatno. Ima svakakvih prica stvarno i sve različite.
Bolest modernog doba o kojoj se ne zna pola, pun kufer ljudi ima problema s njom, a utjece na sve.
I znam da sam sama kriva za to, jer se (ko i svi valjda) nerviram oko najvecih gluposti, oko stvari koje ne mogu prominit, oko posla na kojeg ne mogu utjecat itd. Itd. I eto. A sve bi bilo puno lakse kad bi sve zivile po cinjenici da je stres najgori stres.🤷♀️
05.12.2022 💗
VM za početak se pokušaj smiriti, jer trebati će ti snage i živaca ovih dana da izguraš svoju priču do kraja. Svakako poslušaj doktora i prestani sa terapijom da ne daješ potporu nečem što nije dobro. Meni je beta u izvanmaterničnoj rasla, tek na beti 2060 je utvrđena UZV tubarna trudnoća, a do tada ne može ništa prsnuti niti će se tebi nešto dogoditi. Važno je da pratiš testovima situaciju i ponoviš betu kroz dva-tri dana. Po meni, to bi bila prije biokemijska nego izvanmaternična... imali smo ovdje primjere biokemijske sa betom 800. Držim fige da ostaneš pribrana i da beta padne sama od sebe!
Ruska prekrasne emocije proživaljavaš, uživaj u njima!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Evo i nas dvije! Prvo, zao mi je zbog losih beta, a tebi, Sanjich, cestitam na super beti! 🙂
Bila ja na pregledu i sve je u najboljem redu! Ja skroz zatvorena, cerviks 45mm(inace je 48 mm ali ovisi o mjerenju tako je to sve ok), plodne vode vise neg dovoljno i beba koja je toliko ludovala i bila aktivna da ju nikako nije mogao uslikat 🙂 cula sam i srce, ali ono sta me najvise osvijestilo da sam trudna(znam da cudno zvuci) je to sta me provjeravao dal sam zatvorena i napipao joj glavicu 🤗🤗🤗 meni tek onda postalo sve tako nekako realno.. jos jednom idem kod njega(MTB, 17.03.) i tad ce mi napravit CTG i narucit me u trudnicku ambulantu, di cu vec ic rodit(dvoumim se izmedju Petrove i Vinogradske al mislim da ce bit ova druga). I moram do slijedeceg puta napravit ponovo RH faktor jer sam ga radila prije trudnoce pa da se tu sta nije promijenilo.. Koliko sam skuzila, ako je negativan, radi se i u 28 tt i opet oko 34tt, a ako je pozitivan onda samo oko 34 tt(da znate, ja sam pozitivna). I da, beba ima tocno 2 kile 🙂 prasica mala 🤭🤭 Sve u svemu, G. je bas super doktor i bas lijepo sve objasni i odgovori na sve.. Fizicki nije los(al nije moj tip), al ovako sam stvarno odusevljena sa svakim pregledom.
🥰 još maaaalo 🌸🌸🌸
A ti??
Isto ko i ti. Ja sam 31+5. 🥰🥰🥰 Prije točno tjedan dana smo bili na pregledu, 1590 gr imao, nadam se da sad više ima. 😁
---
Nekako mi vrime ide sporo a opet, još samo 2 miseca 🥴🙈🙈🙈
---
Ugl, nisan nista popratila osim tebe, žao mi je svi ženica sa lošim betama. 🧡
Sanjich neću ništa govorit, sve zna 🌸😉🌺
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Ja vam imena nikako nemogu popamtit. Jedino da si uzmem blok pa zapisujem sve 🤣. Uglavnom sa dozom eutiroxa od 50 mg svaki dan po 1 mi se tsh stabilizirao na 1.40 a prije 2 god je bio 4.7 . I zasad tako stoji koliko god puta ja njega kontrorilala drzi se na 1.5 sto je odlicno za trudnocu. A sve ovo ostalo je banana. Eto od danas andol 75 mg svaki dan i folatin od 5 mg 1 tjedno jer je bomba. A heparin dobivam na otkrivenu trudnocu ili eventualno na potpomognutoj nakon transfera al to ce mi doktori bolje znat rec kad odem ivf konzultaciju u rijeku. Preostaje mi cekat 3 mjesec da oni azuriraju tu listu. Uputila me kod dok Smiljan kaze moja ginica da je ta dobra. Dotada vadim ostale nalaze na koje me uputila. A ovaj mj idemo prirodno u napad pa sta bog da.
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Sortiraj odgovore
Najstariji